Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ…ΡΩΣΙΑ!!

Α.Σ.Ε.Ι.Π.



Ενώ βλέπουμε να παίρνονται μέτρα σε πολλές δυτικές χώρες για την ανάσχεση της εξάπλωσης της θανατηφόρου επιδημίας που θα έχουν σαν άμεση συνέπεια την κατάρρευση των οικονομιών τους, στην Ρωσία εξακολουθεί να υπάρχει μια πολύ καλή κατάσταση, έλλειψη πανικού και προοπτικές για ανάδειξη της σαν την κυρίαρχη δύναμη εν μέσω της μεγάλης κρίσης το Κορονοιού.
Όπως αναφέρεται, όταν θα ολοκληρωθεί -όπως ελπίζεται- σε δύο μήνες ο «κόκκινος» συναγερμός, η
εικόνα θα είναι για ορισμένες χώρες χειρότερη σε οικονομικό επίπεδο με αυτήν που υπήρχε στο τέλος του Β’ΠΠ.
Η Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, οι ΗΠΑ (σε επίπεδο κεφαλαιαγοράς μόνο), το Ιράν κλπ. είναι οι χώρες που θα δουν, κατ’αναλογία, φυσικά, «επίπεδα Μαΐου 1945» τον ερχόμενο Μάϊο ή και ενωρίτερα.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, το κλείσιμο των αμερικανικών συνόρων και των συνόρων της ΕΕ, καθώς και το μερικό κλείσιμο των συνόρων σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη, ουσιαστικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την παγκόσμια οικονομία «χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα».\
Από εκεί και πέρα, χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γαλλία, θα περάσουν σε φάση οικονομικής εσωστρέφειας καθώς το εύρος της οικονομικής καταστροφής θα είναι τέτοιο που θα πρέπει να ασχοληθούν με την ανόρθωση όχι απλώς της οικονομίας τους, αλλά και των κοινωνιών τους.
Όσον αφορά την περίφημη παγκοσμιοποίηση που πολλοί την ονειρεύτηκαν, θα…μείνει στα απατηλά τους όνειρα, ενώ στην Ρωσία η Ορθοδοξία δεν θα πάψει να λειτουργεί αδιαλείπτως.


Και όσον αφορά την Ελλάδα που κλείσαμε τις εκκλησίες μας….
Νίκος Χειλαδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου