Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Α.Σ.Ε.Ι.Π.




Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020
Συνέντευξη του γνωστού ποινικολόγου στον ΘΕΜΑ 104.6 και τον Τάκη Σπηλιόπουλο.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104.6 ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, τόνισε πως οφείλει να παρέμβει αυτεπαγγέλτως η εισαγγελία, προκειμένου να συλληφθεί άμεσα ο Μητροπολίτης και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, για ένα αδίκημα το οποίο τιμωρείται με έως 5 χρόνια φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο.

Αυτά πού βιώνουμε σήμερα στης Άγιες αυτές ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής είναι η αρχή των δεινών που ξεκίνησαν τον διωγμό εναντίων των  ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, και αυτό θα πρέπει όλοι μας να το καταλάβουμε. Επιτέλους τώρα θα φανερωθούν όλοι οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου. Έχουν λυσσάξει με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, τους πνίγει, τους σκοτώνει, τους κάθετε στο λαιμό!  Όμως μεγάλη ευθύνη έχουν και οι 82 Δεσποτάδες που τρέμουν σαν το ψάρι, μη τυχών και τους κάνουν κακό!!!  Αν  θα είχαν όλοι μία φωνή και οι 82 και καλούσαν τους πιστούς να βγούνε στους δρόμους, τότε όλοι αυτοί οι διώκτες βλέποντας τα εκατομμύρια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ θα είχαν εξαφανιστεί!!!............Αλλά οι 82 Δεσποτάδες αποδείχθηκαν πολύ μικρή στο ανάστημα, και πρόδωσαν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ((εκτός από 2-3-….))
Αυτό που έκαναν οι Αντίχριστοι ήταν μία πρόβα τσεναράλε  και πέτυχε απόλυτα. Είδαν την Εκκλησία αμίλητη και φοβισμένη χωρίς να αντιδρά κανείς, που σημαίνει ότι ο επόμενος διωγμός θα είναι,  κοντά—κοντά, λυσσαλέος και σκληρός.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου