Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Σακελαροπούλο Κατερίνα

Α.Σ.Ε.Ι.Π.



       
                             …….ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!    

Η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ορκίστηκε (υποτίθεται)να προστατεύσει την εθνική ανεξαρτησία της χώρας κ να υπηρετεί το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού..... θέλω να σταθώ σε δύο σημεία του γραπτού λόγου που αναφέρθηκε στο Μ€ΤΑΝΑΣΤ€ΥΤΙΚΟ.....
ΠΡΩΤΟΝ : ” ενωμένοι κ δημιουργικοί θα πορευτούμε για να κερδίσουμε ένα μέλλον ευημερίας που να μπορεί να μας χωράει "ΟΛΟΥΣ"(ελληνικός λαός-μεταναστες??) Μέλλον που με έμπνευση το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΑΜΑ(!!!) συνδέεται με έναν "ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ"(!!!) ο οποίος ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ τον "ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"
αλλά ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ.....(εδώ συνεχίζει και ζητάει απ'όλους, πολιτικά κόμματα κ λαό, να συμφωνήσουν με όλο αυτό που θέλουν να επιβάλλουν για την χώρα μας!!)
ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ” Αναφέρομαι στην τελευταία όξυνση του μεταναστευτικού ζητήματος η οποία ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα των συνόρων μας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ υπερασπιζόμενοι και εκπληρονωντας το ανθρωπιστικό μας καθήκον απέναντι σε "ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ" και "ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ" ανθρώπους,  μια εξίσωση δύσκολη αλλά όχι αδύνατη.....
Τα συμπεράσματα είναι φανερά για έναν "σχεδιασμό"( όπως ειπώθηκε) με έμπνευση του ευρωπαϊκού οράματος.... "Νέος πατριωτισμός"!!, "κοσμοπολιτισμός"!! Και με την απειλή που δέχεται η χώρα μας με την παράνομη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών με την βοήθεια της Τουρκίας δεν έχουμε να κάνουμε ΟΥΤΕ με "απελπισμένους" ΟΥΤΕ με "ανυπεράσπιστους" !! Πρόκειται για παράνομους εισβολείς που περνάνε 2,3 και 4 χώρες για να καταλήξουν Ελλάδα!! Τι περιμένει την χώρα μας....??για τι μας προετοιμάζουν.....?? θυμάστε το 2005 την Άννα Ψαρούδα τι ανήγγειλε στον κ. Παπούλια ??ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ!!

                 ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΕΙ,  ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου