Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Γ.Κοντογιώργης: «ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ» (βίντεο)

A.S.E.I.P.




Ο Γιώργος Κοντογιώργης είναι πολύ γνωστός ως καθηγητής Πολιτικών Επιστημών. Υπήρξε επί χρόνια πρύτανης της Παντείου Πτυχιούχος της Νοµικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,
πραγματοποίησε στο Παρίσι µεταπτυχιακές σπουδές πολιτικής επιστήµης, κοινωνιολογίας και ιστορίας. Το 1975 ανακηρύχθηκε Docteur d’Etat πολιτικής επιστήµης από το Β΄ Πανεπιστήµιο του Παρισιού.


Στην τελευταία του ομιλία αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση, προειδοποιεί ότι το σύστημα το οποίο με την ευκαιρία της πανδημίας κατάφερε να μαντρώσει τον κόσμο και να το κάνει εξαρτημένο, όταν θα λήξει αναπόφευκτα αυτή η κατάσταση, τότε η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα θα φέρει μια πρωτοφανή έκρηξη που πολύ πιθανώς θα επιφέρει αιματοχυσίες. Οι Κούλις και Αλέξης που κινούνται εναλλάξ στην εξουσία με στόχο την εξόντωση του έθνους θα επιφέρουν στο τέλος μια μοιραία αιματοχυσία.
«Όλοι το απευχόμαστε αλλά είναι μια πιθανότητα αν το κράτος συμπεριφερθεί ως ο Ηγεμών του Μακιαβέλι (και πιθανότατα θα το κάνει όπως το έκανε μέχρι τώρα με τα ΜΑΤ στις Πρέσπες και τη Χίο)
Μετά την Πανδημία θα έχουμε αιματοχυσίες. Μια νέα πραγματικότητα αρχίζει…»
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου