Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Βουλή: Ερώτηση γιά τα ---δωράκια--- στους άθεους. --Κομουνισμός το ανάγνωσμα--

Βουλή: Ερώτηση για τα «δωράκια» στους άθεους!


18.08.2015


Στη Βουλή φέρνει τη συνάντηση που αποκάλυψε η 
«δημοκρατία» του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη με την ένωση Αθέων ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος. Στην ερώτηση γίνεται
αναφορά στα θέματα και τα αιτήματα εκκοσμίκευσης της Παιδείας που τα μέλη του προεδρείου της Ενωσης Αθέων έθεσαν στον αναπληρωτή υπουργό, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν απαλλαγή από τα Θρησκευτικά για όλους, κατάργηση καταγραφής θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια, κατάργηση των εκκλησιασμών, της πρωινής προσευχής και του αγιασμού, κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών στο δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο, κατάργηση εορτασμού των Τριών Ιεραρχών κ.λπ.

Ο βουλευτής στην ερώτησή του ζητά να του γνωστοποιηθεί:

·                   Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει η οποιαδήποτε συνάντηση με δηλωμένους άθεους και αν αυτό αντίκειται ή όχι στη βασική αποστολή και στον ρόλο ενός υπουργείου Θρησκευμάτων.
·                    Ο λόγος για τον οποίο το υπουργείο δεν έβγαλε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη συνάντηση αυτή και πώς είναι δυνατόν για τόσο σημαντικά θέματα να αφήνει μια ΜΚΟ αθεϊστών να βγάζει μόνη της ανακοίνωση.
·                    Ποια είναι η θέση του υπουργείου απέναντι σε καθένα από τα αιτήματα της Ενωσης Αθέων.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η συνάντηση έγινε επιδεικτικά λίγες μέρες πριν από τη γιορτή της Παναγίας. 
               ένωση Αθέων, Τάσος Κουράκης     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου