Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Δείτε τι είπε γιά τους πολιτικούς ο στρατηγός Μακρυγιάννης

Κάποτε υπήρχαν Έλληνες πατριώτες. Σήμερα υπάρχουν Γραικύλοι πολιτικοί
Χαριτίνη Καλαμπόκη

Θέλουν να μας πάρουν τον αγέρα που αναπνέουμε και την τιμήν που με τουφέκι και γιαταγάνι πήραμε. Εμείς το χρέος το κατά δύναμιν επράξαμεν. Και αυτοί βγήκαν σήμερον να προκόψουν την πατρίδα. Μας γέμισαν φατρίες  και διχόνοιαν. Και την πατρίδα δεν την θέλουν κοινή. Αμορόζα εις τα κρεβάτια τους την θέλουν. Για αυτό περνούν και ερεθίζουν τον κόσμο.  Και καζάντισαν  αυτοί πουγγιά και αγαθά για αφήκαν τους αγωνιστές τις χήρες και τα ορφανά στην άκρην.  Αυτή είναι η ανθρώπινοι λύκοι που Φέραν δυστυχήματα και κίντυνον  εις τον τόπον.  Οις  όψονται.
     Στρατηγός Μακρυγιάννης   

Βάζουν τα τούρκικα στα σχολεία μας.

Εδώ και κάμποσα χρόνια η κ. Κουτσίκου παρέα με τον κ. καλό αποφάσισαν να μπει η τουρκική γλώσσα στα γυμνάσια μας. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει η κυρία Κουτσίκου  στις εκλογές την καρέκλα της, ο κ. καλός εξαφανίστηκε από το πάνελ της Ν.Δ. Όμως την κυρία Κουτσίκου την έσωσε από την αφάνεια ο Κωστάκης Καραμανλής ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν σύμφωνος με την διδαχή της τουρκικής γλώσσας, βάζοντας την αρχηγό του ευρωψηφοδελτίου της Ν Δ. τότε θυμάμαι είχα βρει το ΦΕΚ της κυβερνήσεως που είχε εισαγάγει τα τουρκικά στα γυμνάσια της χώρας μας. Προ ημερών δεχθήκαμε τον  εκπροσώπου του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς,  τον πρωθυπουργό του, τον  Νταβούτογλου. Έσπευσαν να τον υποδεχθούν τα λαμόγια της κυβέρνησης καθώς και ο Παπούλιας που σίγουρα σύντομα θα ξεκουβαλήσει  απ'  τα ανάκτορα.
Όμως το πρώτο πράγμα που είδε  νέοθωμανός πρωθυπουργός Νταβούτογλου.    εισερχόμενος στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τα γιουσουφάκια του ήταν η μοναδική ελεύθερη και απροσκύνητη Έλληνες , ύστερα από την υποδοχή πρόκληση που του επιφύλαξαν οι προσκυνημένοι στο αεροδρόμιο. Ο Νταβούτογλου  εισερχόμενος στην Αθήνα αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται στη νέα Τουρκοκρατία.
<<Το γένος μας  άλλες φορές σταυρώθηκε, αλλά Ζώμεν!>> Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
     Δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς Εθνική ανεξαρτησία. Μία χώρα που δεν είναι εθνικά ανεξάρτητη, δεν μπορεί να έχει  Δημοκρατία.  Αυτά είπε ο Πούτιν σε συνέντευξη του όπως είπε και γιά  κατεβασμένα βρακιά αυτών που δεν σέβονται την πλειοψηφία.  Κανένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του, δεν επιτρέπει να  χρησιμοποιούνται ξένα κεφάλαια για τον εσωτερικό πολιτικό αγώνα. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό στις ΗΠΑ θα βρεθείτε αμέσως πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Είναι αδύνατον το "δημοκρατικό τόξο" που χάριν του πολυπολιτισμού,   κατεβάζει μία εικόνα του Χριστού από μία σχολική αίθουσα για να μην αισθάνεται άσχημα ο ένας μουσουλμάνος μαθητής που υπάρχει σε αυτήν.
Στο όνομα δηλαδή της δημοκρατίας, ή οποία σημαίνει σεβασμό της πλειοψηφίας, καταργεί τα δικαιώματα της πλειοψηφίας χάριν του δικαιώματος του ενός.  Κόμματα που η διεθνιστική τους  λογική βάλει  ευθέως εναντίον του έθνους. Το δημοκρατικό τόξο επομένως σημαίνει συγκαλυμμένος ανθελληνισμός εξωραϊσμένος με τεράστιες λεκτικές πομφόλυγες περί Δημοκρατίας  και άλλα τέτοια. Δεν πρόκειται για δημοκρατικό  αλλά για δολοφονικό τόξου που με τα δηλητηριώδη βέλη του στοχεύει κατευθείαν στις καρδιές των Ελλήνων .   


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου