Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Τα Τουρκικά ΜΜΕ βάλλουν κατά Καμμένου χαρακτηρίζοντάς τον ''εχθρό της Τουρκίας''  

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος  - Συγγραφέας
Ανοιχτή επίθεση κατά του νέου υπουργού Αμύνης  Παύλου Καμμένου, εξαπολύει ο τουρκικός τύπος με αφορμή την πρόθεση του νέου υπουργού Αμύνης να επισκεφθεί τις βραχονησίδες Ίμια κατά την επέτειο της μεγάλης κρίσεως του 1996 και να ρίξει ένα στεφάνι στην θάλασσα Για τους τρείς αδικοχαμένους Έλληνες ναυτικούς του ελικοπτέρου που είχε πέσει εκείνο το παγωμένο βράδυ.

Με δημοσιεύματα των εφημερίδων <<Horriyet>> kai Torkiye>> ο νέος υπουργός άμυνας της ελληνικής Κυβερνήσεως  κ. Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζεται σαν προκλητικός και σαν εχθρός της Τουρκίας . Την έντονη αυτή αντίδραση μερίδας του τουρκικού τύπου εναντίον του Πάνου Καμμένου, προκάλεσε η πρόθεση του να μεταβεί στις βραχονησίδες Ίμια για να καταθέσει φόρο τιμής πετώντας  ένα στεφάνι στην θαλάσσια περιοχή για τους μάρτυρες του ελικοπτέρου που έπεσε την βραδιά της κρίσεως. Μάλιστα οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Πάνος καμμένος είχε πάρει μέρος πρωτοστατώντας στις διαδηλώσεις κατά της επίσκεψης τον περασμένο Δεκέμβιο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα και κάνουν νύξη για πρόθεση του νέου υπουργού Αμύνας της Ελλάδος να παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο μεταβαίνοντας στα Ίμια.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα <<Τοκιyε>> ο κ. Καμμένος είχε μεταβεί στα Ίμια μετά από μία  επιμνημόσυνη τελετή που τελέστηκε στην αεροναυτική βάση κοντά στην Αθήνα και εκεί πέταξε ένα στεφάνι στην θάλασσα ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Κρήτη για να επιθεωρήσει εκεί τις αεροναυτικές δυνάμεις της Ελλάδος.

    Αραγε από τώρα άρχισαν τα όργανα με τους συμμάχους μας με νέο  πρωταγωνιστεί τώρα τον κ.  Καμμένου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου