Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ -- ΣΟΚ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιΘΑΓΈΝΕΙΑΣ.....

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες υποσχέθηκε ο Τσίπρας!!! «Εθνικά Υπερήφανοι» δηλώνουν οι ΑΝ.ΕΛ!!!


Καταρχήν, το βίντεο - ντοκουμέντο για να μη νομίζουν κάποιοι πως όσα γράφαμε σχεδόν με τη  «ορκωμοσία» της νέας συγκυβέρνησης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ελληνική Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά λαθρομεταναστών δίνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!!!) ήταν τίποτα...κινδυνολογίΈπειτα, η διθυραμβική (!!!) ανακοίνωση της «πατριωτικής» συνιστώσας της συγκυβέρνησης:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

«Η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού δικαίωσε τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού. Αφήνοντας πίσω τη μνημονιακή περίοδο η κυβέρνηση εθνικού σκοπού όντως πρωτοτυπεί αρνούμενη να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες και δηλώσεις μετανοίας στον ξένο παράγοντα που είδαμε τα τελευταία 5 χρόνια.

Η Πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες που κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους».


Συμπερασματικά λοιπόν:


- Έχει ήδη «κλείσει» το θέμα της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και το σχετικό Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής!!!


- Οι κουτοπόνηροι πατριδέμπορες των ΑΝ.ΕΛ, αφενός δηλώνουν «εθνικά υπερήφανοι» (!!!) για την ομιλία του κυβερνητικού τους εταίρου κι αφετέρου διαρρέουν πως «εμείς δεν ψηφίζουμε υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς»!!!


- Προσέξτε την δολιότητα και υστεροβουλία τους: Γνωρίζουν καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ήδη πλειοψηφία για να περάσει το εν λόγω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ νομοσχέδιο, αφού σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ από άλλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ίσως και ΝΔ) για να το υπερψηφίσουν!


- Άρα, τι κάνει ο «πατριώτης» Καμμένος; ΩΣ ΑΛΛΟΣ...ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ «νίπτει τας χείρας του», κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους του πως «δεν το ψηφίζουμε», ΕΝΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΨΉΦΟΥΣ ΑΛΛΩΝ!!!


- Αλήθεια, αυτό εννοούσε προεκλογικά όταν μίλαγε για «κόκκινες γραμμές»; Υποτίθεται πως όταν κάποιος χαράσσει μια τέτοια...γραμμή, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ένα θέμα όπως η απόδοση ιθαγένειας σε ορδές λαθρο-εισβολέων, πόσο μάλλον να επιτρέψει αυτό να έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής!


Με απλά λόγια, για να μην το πολυκουράζουμε: Ο ανθελληνισμός του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει και αποκαλύπτεται για πολλοστή φορά! Και η υποκρισία των ΑΝ.ΕΛ επιβεβαιώνεται!


Εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης, ανοίγουν ξανά την «Κερκόπορτα» της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ της Πατρίδας μας!


Το περίεργο (ή μήπως όχι;) της υπόθεσης, είναι πως κάποιοι - κατά τα άλλα λαλίστατοι - «υπερπατριώτες» και «υπερορθόδοξοι»...αρθρο - σχολιογράφοι, δεν βγάζουν μιλιά για το θέμα, θεωρώντας το προφανώς δευτερεύον ή ασήμαντο!!!


Ας μη γελιόμαστε όμως: Είτε με ευρώ είτε με δραχμή, είτε πλούσιοι είτε φτωχοί, ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να είμαστε μειονότητα και με το νόμο (!!!) μέσα στην ίδια μας τη χώρα, τότε καλύτερα...να το κλείσουμε από τώρα το «μαγαζί»...!



Υ.Γ. Για χάρη της αλήθειας και της εντιμότητας, οφείλω να συμπληρώσω πως από τα κοινοβουλευτικά κόμματα μόνον η Χρυσή Αυγή αναφέρεται στο φλέγον αυτό θέμα! Οι υπόλοιποι, σιωπούν προκλητικά! Ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος








τίποτα...κινδυνολογίες ή υπερβολές:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου