Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Καμίνης φτιάχνει Hot spot για τους λαθρομετανάστες! Γι' αυτούς λεφτά υπάρχουν!

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 
Λεφτά για λαθρομετανάστες υπάρχουν! Hot spot σε διαμερίσματα με όλα τα έξοδα πληρωμένα φτιάχνει ο Καμίνης!
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Προ ολίγων ημερών, ένα… ξεθαρρεμένο «προσφυγάκι» της Ειδομένης, είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian, ότι δεν φεύγουν από την Ειδομένη γιατί δε θέλουν να πάνε στα hot spot, αλλά σε… δικά τους
σπίτια!
Εφόσον, λοιπόν, η κάθε επιθυμία των απρόσκλητων είναι… διαταγή για τους «αλληλέγγυους» πολιτικάντηδες, ο αμερικανοκομμουνιστής δήμαρχος Καμίνης, ανακοίνωσε την ίδρυση “hot spot” σε… προς ενοικίαση διαμερίσματα!
200 θα είναι τα πρώτα διαμερίσματα που θα ενοικιαστούν κατ’ αρχάς από τον Δήμο Αθηναίων, στα οποία θα διαμείνουν 1.200 «προσφυγάκια», ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες ενοικιάσεις, μέχρι να στεγαστούν 20.000 τυχερά «προσφυγάκια».
Το εν λόγω πρόγραμμα ενοικίασης υλοποιείται μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (!!!), τα δε διαμερίσματα προς ενοικίαση θα έχουν έκταση από 60 τετραγωνικά μέτρα και άνω, το μίσθωμα θα είναι μέχρι 400 ευρώ ανά διαμέρισμα, ενώ τα ενοίκια θα προπληρώνονται –λεφτά υπάρχουν!- στον ιδιοκτήτη ως το τέλος του 2016!
Επίσης, ο δήμος Αθηναίων θα πληρώνει λογαριασμούς ΔΕΚΟ και κοινοχρήστων, ενώ τα διαμερίσματα θα εξοπλιστούν με έπιπλα, οικοσκευή και ηλεκτρικές συσκευές. Τα πρώτα 50 διαμερίσματα υπολογίζεται ότι θα νοικιαστούν και θα εξοπλιστούν ως το τέλος Απριλίου.
Και δεν τελειώνουν εδώ οι προσφορές! Στους ωφελούμενους του προγράμματος θα παρέχεται σίτιση μέσω προπληρωμένων καρτών ή κουπονιών για σούπερ μάρκετ ύψους 90 ευρώ το μήνα για κάθε άτομο. Επίσης, θα διανέμονται κουπόνια για παροχή αγαθών υγιεινής ύψους δέκα ευρώ το μήνα για κάθε γυναίκα, πέντε ευρώ το μήνα για κάθε άντρα και 15 ευρώ το μήνα για κάθε νήπιο και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Επίσης, θα γίνεται υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό (διερμηνείς, κοινωνικούς επιστήμονες κλπ), ενώ θα παρέχονται και κάρτες μετακίνησης για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο δήμος Αθηναίων θα παρέχει επίσης κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες, όπου χρειαστεί.
Μετά απ’ όλα αυτά τα… καταπληκτικά, χρειάζονται άραγε περαιτέρω σχόλια;
(ΥΓ): Έλληνες άστεγοι, παγκάκι (ευάερο και ευήλιο!) και πολύ σας είναι! Αφήστε δε, που άμα δε σας αρέσει, το… αλλάζετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου