Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τρείς διαφορετικές έννοιες. Λαθρομετανάστευση - Μετανάστευση - Προσφυγικό

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.
 28-3-2016


     Είναι προφανές ότι η μεταπολιτευτική ελλαδική κοινωνία, αυτή των ανελλήνιστων γραικύλων και ποσώς Ελλήνων, διάγοντας ένα διανοητικό ναδίρ, αδυνατεί να διακρίνει βασικές έννοιες όπως "λαθρομετανάστευση", "μετανάστευση" και "προσφυγικό".


     Η  "λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε υ σ η" είναι κατάσταση η οποία καμουφλάρει και ευνοεί το δουλεμπόριο, μετατρέποντας εμπερίστατα άτομα σε φτηνά εργατικά χέρια για ευνόητους λόγους που
υπηρετούν τους κεφαλαιοκράτες των οικονομικώς ανεπτυγμένων κοινωνιών. Μεθοδεύεται συστηματικά από τους δουλεμπόρους των εθνών-αντιφασίστες και ορθώς καταπολεμάται από τους, ανά τον Κόσμο Φασίστες προς προστασία των κοινωνιών τους!


     Η  "μ ε τ α ν ά σ τ ε υ σ η"  αποτελεί αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα υπό συγκεκριμένους όρους κατοχυρώσεως τόσο της χώρας υποδοχής όσο και του ιδίου του μετανάστη. Είναι δικαίωμα ενός εκάστου υπό τον όρο του σεβασμού των νόμων της χώρας η οποία επιλέγεται ως μεταναστευτικός προορισμός και υπό την προϋπόθεση της αποδοχής της παρουσίας του μετανάστη στο έδαφός της, της χώρας την οποία ο μετανάστης επιλέγει.


     Το  "π ρ ο σ φ υ γ ι κ ό"  είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα υπό συνθήκες ανωτέρας βίας, με απόλυτη προτεραιότητα στην υποστήριξη ανθρωπίνων ζωών υπό καθεστώς προσεκτικής οργανωτικότητος, άλλως ευτελίζει τον Άνθρωπο! Αποτελεί μέρος της αναγκαστικής βίας την οποία ασκούν οι εθνικές, κοινωνικές, πολιτικές και πολεμικές αλλά και φυσικές συγκυρίες, με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να δικαιούνται της αμέριστης υποστηρίξεως όλων των κοινωνιών, όπου και εάν αυτοί οδηγηθούν προκειμένου να επιβιώσουν διότι, εν προκειμένω, τίθεται ζήτημα σεβασμού της ανθρώπινης ζωής και, ασφαλώς, οι Φασίστες έχουμε πρώτοι το καθήκον της υποστηρίξεως.


     Σήμερα, η Ελλάδα και η Ευρώπη υφίστανται, όντως, άλωση των κοινωνιών τους εξ αιτίας των δικών τους αδυναμιών να κατηγοριοποιήσουν τους εισερχομένους στο έδαφός τους και αναλόγως να τους μεταχειρισθούν, υποστηρίζοντας παντί τρόπω τους πρόσφυγες, επιλέγοντας τους μετανάστες σύμφωνα με τα εκάστοτε εθνικά τους συμφέροντα και  α π ο κ λ ε ί ο ν τ α ς  την είσοδο στο εθνικό και ευρωπαϊκό έδαφος κάθε είδους  λ α θ ρ ο μ ε τ α ν α σ τ ώ ν  - εισβολέων!


     Σε κάθε περίπτωση, το "τσουβάλιασμα" των, παραπάνω,  δ ι α κ ρ ι τ ώ ν  όρων υπό σκοπιμότητες κομματικής και παραταξιακής ανοησίας καταλήγει σε τραγικά κοινωνικά αδιέξοδα όπως αυτό το οποίο σήμερα διέρχεται η τάλαινα χώρα μας εξ αιτίας της "ένθεν" και "ένθεν" συγκρουομένης ανοησίας όσων δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή υπερέχει των μονοχρωματικών παραταξιακών αγκυλώσεων! Και αυτό το «τσουβάλιασμα» των τριών διακριτών κατηγοριών αποτελεί κοινή, κατάπτυστη, «κηλίδα» της αντιφασιστικής «ρητορικής» (ακροδεξιάς ή ακροαριστερής που ταυτίζονται) που συνιστά «κρωγμό» απανθρωπιάς καπηλευόμενης τον ανθρώπινο πόνο.


     Οι απανταχού αντιφασίστες, καθένας από το άθλιο και απάνθρωπο παραταξιακό πόστο του, καταστρέφουν τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό φτιάχνοντας «ανθρωποαποθήκες» με πλάσματα που προορίζονται για τζάμπα εργατικά χέρια στο ντόπιο αντιφασιστικό σκλαβοπάζαρο που λειτουργεί από το 1974 πίσω από τη μάσκα του ρατσιστικότερου  "αντιρατσισμού"!



    Η Ιστορία δικαίωσε τους "φούρνους" για το κάψιμο των απάνθρωπων ρατσιστών δουλεμπόρων και διεθνών τοκογλύφων που μετατρέπουν τον Άνθρωπο σε εμπόρευμα. Ας τους ξανα-ανάψουμε!
Αριστοτέλης Η. Καλέντζης
τ. 6977764737


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου