Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο Κουρουμπλής και ο ''αντίχριστος'' παπάς............


kouroumpliss
Κατά του παπά που ''απείλησε'' τους λαθρομετανάστες  στη Βέροια μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρό ύφος.
Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε σε 
πρωινή εκπομπή, τηλεοπτικού καναλιού, και κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στη Βέροια, όπου ιερωμένοι εκτόξευσαν απειλές ενάντια σε όποιον λαθρομετανάστη τολμούσε να πειράξει καλόγρια.
«Αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας. Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο», ήταν το σχόλιο του κ. Κουρουμπλή.
ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΠΕ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ, ΑΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,  ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΜΠΑ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;
Αυτός ο.....Κουρουμπλής, είδε, και άκουσε μόνο τον π.Ευλόγιο στη Βέροια, που είπε, αν πειράξουν και κάνουν κακό οι λαθρομετανάστες την καλόγρια, που είναι εδώ πιό πάνω, θα γίνει χαμός. Και αποκάλεσε τον λεβέντη Ορθόδοξο ιερέα αντίχριστο. Στη Συρία, στη Λιβύη, στο Ιράκ, και αλλού, όπου οι ισλαμιστές σφάζουν, λεηλατούν, γκρεμίζουν Ορθόδοξες Εκκλησίες και Μοναστήρια, καίνε, καταστρέφουν, βιάζουν, και βασανίζουν Χριστιανούς, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ;;;....γιατί όμως; Μήπως γιά τον Κουρουμπλή αυτοί είναι άγιοι;;;....Ούτε εδώ στην Ελλάδα άκουσε και είδε τα έκτροπα και τα εγκλήματα των ισλαμιστών;;;.......γιατί;;;.... ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΊΣΜΑΤΑ.... ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΚΥΛΆΕΙ...... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου