Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Η ανθρωπότητα κάνει μεγάλη αντεπίθεση σ’αυτό που ονομάζεται COVID 19:

 A.S.E.I.P.


Εγερτήριο Σάλπισμα για απόκρουση της παγκόσμιας δικτατορίας του φόβου! Το να υποκύψει κάποιος στο φόβο ισοδυναμεί με το να υπογράψει το δικό του ένταλμα θανάτου.

Δεν υπάρχει μέλλον, εκτός αν κάνουμε αυτό το μέλλον να συμβεί, ατομικά και συλλογικά.

Πρέπει να περνάει από το μυαλό εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς παρατηρούν το καταθλιπτικό θέαμα

της πολιτικής «από πάνω προς τα κάτω» εν δράσει, ότι στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων που ονομάζονται «κυβερνήσεις» δεν είναι πλέον σε καμία περίπτωση ικανές να κυβερνήσουν. 
Πρέπει να συνειδητοποιούν πολλά εκατομμύρια, πιθανώς δισεκατομμύρια ανθρώπων, ότι όσοι έχουν εκλεγεί, για να εκπροσωπήσουν τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού, αποτυγχάνουν θεαματικά σε αυτόν τον ρόλο.  Πρέπει γρήγορα να γίνει πραγματικότητα για τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που εξακολουθούν να είναι ικανοί να σκεφτούν, ότι ο κόσμος μας είναι στα χέρια εκείνων που δεν εμφανίζουν κανένα από τα χαρακτηριστικά που θα περνούσαν για «ηγεσία», αλλά μια αφθονία σχεδόν ακριβώς των αντίθετων χαρακτηριστικών. 
Στην πραγματικότητα, οι στοχαστές πρέπει σίγουρα να παρατηρήσουν ότι η πλειοψηφία εκείνων που κατέχουν τα ηνία της εξουσίας προσκολλώνται μόνο στις δικές τους ιδιωτικές ναρκισσιστικές ατζέντες και δεν ενδιαφέρονται για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων, για τη στήριξη των οποίων εκλέγονται. Επιπλέον, θα παρατηρήσουν ότι ο πολιτικός του σήμερα είναι, σε γενικές γραμμές, μια υπάκουη μαριονέτα στο «βαθύ κράτος» του οποίου η ατζέντα είναι η απολυταρχική παγκόσμια κυριαρχία και ο μαζικός αποπληθυσμός. 
Η χίμαιρα που ονομάζεται Covid-19 υπήρξε, και παραμένει, εξαιρετικά αποτελεσματική στην επισήμανση της εγκληματικής διπλοπροσωπίας των ηγετών του πλανήτη σε σχεδόν όλους τους τομείς της κρατικής και εταιρικής διοίκησης.
Έχουμε δει – και συνεχίζουμε να βλέπουμε – άτομα σε υπεύθυνους διαχειριστικούς ρόλους που διαβιβάζουν τις οδηγίες που τους έστειλαν τα αφεντικά μαριονέτες, χωρίς να σταματούν ποτέ να σκεφτούν την αξία αυτών των οδηγιών. Κάθε παραλήπτης ενεργεί απλώς ως ένας απερίσκεπτος σκλάβος σε μια όλο και πιο ρομποτική τεχνοκρατία – μεταβιβάζοντας το βάρος σε όποιον μπορεί να είναι ο ατυχής δέκτης στην κατώτερη βαθμίδα. 
Δεν μπορούμε πλέον να κρυφτούμε από τη συνειδητοποίηση ότι ένα μεγάλο ποσοστό των «δημοκρατικών κοινωνιών» βρίσκονται τώρα υπό τον κυρίαρχο έλεγχο ενός υπερβολικά φασιστικού καθεστώτος. 
Η αναγνώριση αυτού πυροδοτεί ένα είδος συναισθηματικού κύματος-σοκ. Αυτό που συνειδητοποιούμε δεν είναι μόνο η ακρότητα της αλλαγής που λαμβάνει χώρα, αλλά ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε επιτρέψει να συμβεί μια τέτοια κατάληψη – ακριβώς κάτω από τις μύτες μας – και παρόλα αυτά (ως επί το πλείστον) με το ζόρι καταγράφεται ένα τιτίβισμα συνειδητής αντίστασης.
Πάρα πολλοί έχουν επιτρέψει στις ηθικές, δεοντολογικές και πνευματικές αξίες, που θεμελιώνουν την ύπαρξη μιας υγιούς κοινωνίας, να υπονομευθούν από την διανοητική τεμπελιά, τις υλικές ανέσεις και την ιεράρχηση των εικονικών επινοημάτων της «ευκολίας». Αυτό είναι που έχει ανοίξει την πόρτα για δικτατορική διοίκηση. 

Το να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι είναι συνένοχος σε κάποια μορφή προδοτικής σατανικής κατάληψης της χώρας του είναι ένα πολύ δυσάρεστο σοκ. Όμως, σε αυτήν την ενδέκατη ώρα, ένα εξαιρετικά σημαντικό σοκ, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε.

 Ποιο θα ήταν το ορθολογικό επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος, αφού φτάσει σε μια τέτοια συνειδητοποίηση; Ποια είναι η φυσική συναισθηματική απάντηση στην απειλή του να ζει ως σκλάβος υπό μια ολοκληρωτική δικτατορία – ένα τεχνοφασιστικό καθεστώς με φιλοδοξίες να υποβιβάσει την ανθρωπότητα σε μια φυλή γενετικά τροποποιημένων βιονικών ανθρωποειδών;

Φόβος ή Αντεπίθεση;

Το να υποκύψει κάποιος στο φόβο ισοδυναμεί με το να γράψει το δικό του ένταλμα θανάτου. Γνωρίζουμε ότι η εξάπλωση του φόβου είναι το βασικό όπλο των αντιπάλων μας – το σκοτεινό φάρμακο της σατανικής αντι-ζωικής κλίκας.  Γι’ αυτό πρέπει να απορρίψουμε εντελώς τον φόβο, διότι τροφοδοτεί το μεγαλύτερο «σώμα πόνου» που οι σατανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν για να διατηρήσουν την εξουσία τους. Χωρίς αυτό το καύσιμο δεν μπορούν να επιβιώσουν.  Έτσι λοιπόν, ας τους  αποκόψουμε εδώ και τώρα – στην ίδια τη ρίζα!

Αυτό το εξαιρετικά ευνοϊκό βήμα μάς τοποθετεί αμέσως στην κατάλληλη θέση για τη μεγάλη αντεπίθεση. Εδώ είμαστε τελικά αντιμέτωποι με την έσχατη ανάγκη να αντλήσουμε από αυτές τις δυνάμεις που έρχονται σε εμάς απευθείας από την ενδόμυχη σύνδεσή μας με τη μεγαλύτερη πηγή όλης της ζωής: Τη Θεϊκή πηγή. Και τι άνευ προηγουμένου προνόμιο είναι, σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της ανθρώπινης ιστορίας, να είμαστε ακριβώς στο επίκεντρο μιας απόκρουσης που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει για πάντα τον κόσμο προς το καλύτερο!

Τι τεράστια ευοίωνη στιγμή – να έχουμε έλθει αντιμέτωποι με την επιτακτική ανάγκη να δράσουμε εκ μέρους της Ίδιας της Ζωής. να συμμετέχουμε πλήρως στον αγώνα για τη λύτρωση της δημιουργικής περιπέτειας που ονομάζουμε «ελευθερία» – το απόλυτο πατρογονικό δικαίωμα κάθε πολίτη του κόσμου.

Δεν πρόκειται να στραφούμε πίσω τώρα. Είμαστε έτοιμοι να δράσουμε για την απελευθέρωση του πλανήτη μας και την απελευθέρωση όλων των βαθιά καταπιεσμένων και κακομεταχειρισμένων όντων που κατοικούν σε αυτόν.

Η πολύ πραγματική ευθύνη για το μέλλον της ζωής στη Γη, στο ποσοστό που επιτρέπουν οι ήδη αποσταθεροποιημένες πλανητικές συνθήκες, είναι τώρα σταθερά στο γήπεδό μας.

Ακόμα και σε αυτήν τη σκοτεινότερη ώρα, η ανθρωπότητα στέκεται στο χείλος μιας ασυνήθιστης ανατροπής, αλλά υπάρχει μια προϋπόθεση: πρέπει να γνωρίζουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της ανατροπής εξαρτάται από την σταθερή παραλαβή των ηνίων που είχαμε απορρίψει προηγουμένως – αυτή η μοιραία έλλειψη δράσης που επέτρεψε στο cult του φασισμού να κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος  αυτού του πλανήτη.

«Η τάξη εξαφανίζεται γρήγορα» («The Order is rapidly fading») έγραψε o Bob Dylan το 1964, αλλά η οικοδόμηση του νέου δεν μπορεί να αφεθεί στη μοίρα. Εάν πρόκειται να είναι ο δρόμος της αλήθειας και της δικαιοσύνης, πράγμα το οποίο διακαώς ποθούμε, αυτός μπορεί να οικοδομηθεί μόνο από τον καθένα από εμάς, ατομικά, με μια τολμηρή δέσμευση να υποστηρίξουμε σθεναρά τη μεγάλη αντίσταση, και εξίσου – να συνεχίσουμε να βοηθάμε στην τοποθέτηση των δομικών στοιχείων μιας κοινωνίας που βασίζεται στην αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αγάπη.

Ας γνωρίζουμε όλοι: δεν υπάρχει μέλλον εκτός αν κάνουμε αυτό το μέλλον να συμβεί, ατομικά και συλλογικά.

Αυτό είναι το εγερτήριο σάλπισμα της στιγμής και δεν μπορούμε απλά να το αποφύγουμε. Λοιπόν, στερεώστε τον εαυτό σας στη σέλα, βάλτε τα πόδια σας στους συνδετήρες, αδράξτε τα ηνία και πιέστε το πλευρό του πολεμικού αλόγου σας σε έναν ισχυρό καλπασμό – έχοντας κανέναν άλλο στόχο από μια ένδοξη νίκη για την αληθινή ανθρωπότητα!

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου