Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Covid-19: Πιστοποιητικό υγείας δοκιμάζουν οι αεροπορικές εταιρείες -Το παιχνίδι των αριθμών του COVID-19: Το «δεύτερο κύμα» στηρίζεται σε ψεύτικα στατιστικά

A.S.E.I.P.

 






Το CommonPass στοχεύει να δημιουργήσει την πρώτη (σ.ι. Θα ακολουθήσει κι άλλη, εμφυτεύσιμη κι ανεξίτηλη) παγκοσμίως αναγνωρισμένη απόδειξη ότι ένας επιβάτης έχει αρνητικό τεστ για τον ιό, «κατεβάζοντας» ένα πιστοποιητικό από ένα κινητό. Πώς συνδέεται με το εμβόλιο.

Οι πρώτες δοκιμές ενός ψηφιακού δελτίου υγείας που πιστοποιεί ότι οι επιβάτες των αεροπορικών

εταιρειών δεν έχουν Covid-19 θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, σε μία προσπάθεια να ξεκινήσουν ξανά τα διεθνή ταξίδια, μετά από σχεδόν εννέα μήνες διακοπής.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, το πρότζεκτ CommonPass, που έχει τη στήριξη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στοχεύει να δημιουργήσει την πρώτη παγκοσμίως αναγνωρισμένη απόδειξη ότι ένας επιβάτης έχει αρνητικό τεστ για τον ιό πριν από μία πτήση, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που έχει κάνει download από ένα κινητό τηλέφωνο.

To CommonPass δεν θα κάνει τεστ. Αντίθετα, στοχεύει στην καθιέρωση τυποποιημένων πιστοποιήσεων για τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 και στην απόδειξη, τελικά, ότι ένας επιβάτης έχει εμβολιαστεί κατά του ιού.

Ο Steve Morrisey, στέλεχος της United Airlines, που συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα, δήλωσε ότι οι δοκιμές είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη μίας εναλλακτικής λύσης στην καραντίνα και στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν σήμερα σε πολλές χώρες.

Η United και η Cathay Pacific Airways πρόκειται να αρχίσουν να δοκιμάζουν το ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας σε δρομολόγια που συνδέουν ταξιδιωτικούς κόμβους όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη,την Πέμπτη.

Το παιχνίδι των αριθμών του COVID-19: Το «δεύτερο κύμα» στηρίζεται σε ψεύτικα στατιστικά

 







«Κόκκινες ζώνες», απαγορεύσεις ταξιδιών, καραντίνες, «κόκκινες λίστες». Το «Δεύτερο Κύμα» έχει ανακοινωθεί. 
Η εκστρατεία φόβου έχει αυξήσει υπερβολικά ταχύτητα. Εκατομμύρια άνθρωποι παρατάσσονται στις ουρές για να κάνουν τεστ Covid-19. 
Προβλέπονται δραστικά κρατικά μέτρα, όπως περιορισμοί στις κοινωνικές συγκεντρώσεις, γάμους, κηδείες, το κλείσιμο εστιατορίων και μπαρ, πλήρης παράλυση της κοινωνίας των πολιτών. 
Κι όλα αυτά  για τη διάσωση των πολιτών μας. Ποια είναι η δικαιολογία; 
Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στο «Παιχνίδι αριθμών». Πώς χρησιμοποιούνται οι στατιστικές και οι «εκτιμήσεις» από τους πολιτικούς για να δικαιολογήσουν το κλείσιμο της εθνικής οικονομίας και την υποβάθμιση των θεμελιωδών πολιτικών δικαιωμάτων. 
Από την έναρξη της κρίσης του Covid τον Ιανουάριο του 2020, οι εκτεταμένες αποφάσεις του ΠΟΥ και των εθνικών κυβερνήσεων έχουν δικαιολογηθεί  με την αναφορά σε «εκτιμήσεις» της νόσου Covid-19 καθώς και σε «στατιστικές» που δείχνουν μια παγκόσμια εξάπλωση ενός νέου θανατηφόρου. κορωνοϊού, καταγωγής από την Wuhan της Κίνας. 
Η επιστημονική ανάλυση επιβεβαιώνει ότι αυτές οι εκτιμήσεις των «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» που κατατέθηκαν από τον ΠΟΥ και το CDC είναι λανθασμένες. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν ούτε αναγνωρίζουν τον ιό. Οι αριθμοί συχνά παραποιούνται για να δικαιολογήσουν πολιτικές αποφάσεις. Επιπλέον, δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημες μελέτες που επιβεβαιώνουν την αναγνώριση του ιού SARS-CoV-2. 
Τόσο οι έννοιες όσο και τα αποτελέσματα των τεστ δεν δείχνουν την ύπαρξη  Παγκόσμιας πανδημίας Covid-19. Ούτε δικαιολογούν την κοινωνική αποστασιοποίηση, τη μάσκα προσώπου και το κλείσιμο της παγκόσμιας οικονομίας. 
Η διαφθορά επικρατεί στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης, καθώς και στα ανώτερα κλιμάκια του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών. Ολόκληρο το κρατικό σύστημα καθώς και οι διακυβερνητικές οργανώσεις ελέγχονται από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. 
Εκατομμύρια άνθρωποι τώρα κάνουν το τεστ, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των λεγόμενων «επιβεβαιωμένων» θετικών κρουσμάτων Covid παγκοσμίως. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία στη συνέχεια ποινικοποιούνται προσεκτικά. Οι κυβερνήσεις χρειάζονται αυτούς τους αριθμούς για να δικαιολογήσουν τα ολοκληρωτικά τους μέτρα.  
Τι είναι το μεγάλο ψέμα; Τι είναι η ατράνταχτη απόδειξη; Το SARS-CoV-2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ». Η εκστρατεία φόβου δεν έχει επιστημονική βάση. (Δείτε την ανάλυση παρακάτω)
Το στάνταρντ τεστ RT-PCR που χρησιμοποιείται για την «ανίχνευση» του ύπουλου Ιού, «δεν μπορεί να εντοπίσει τον Ιό».
Οι κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι «μας προστατεύουν» χρησιμοποιούν άνευ σημασίας και παραποιημένα στατιστικά στοιχεία για να δικαιολογήσουν την επιβολή του «Κώδικα Κόκκινο» (Code Red) για τον Covid-19.
www.nikosxeiladakis.gr

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου