Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Πώς οι κατασκευαστές εμβολίων έμαθαν να δημιουργούν ψευτο-επιδημίες όπως ο COVID-19 -Γιατί ο COVID-19 δεν θα τελειώσει ποτέ.

A.S.E.I.P.







Από τον Μπιλ Σάρντι(Bill Sardi)

Εάν η πανδημία του κοροναϊού COVID-19 είναι φάρσα όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, θα έπρεπε να ξεγελάσει πολλούς μικροβιολόγους που έχουν εκπαιδευτεί στο πανεπιστήμιο. Όμως, εκπληκτικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η σύγχρονη ιατρική ξεγελάστηκε από μια ψευδο επιδημία. Ναι, η πανδημία

COVID-19 είναι ψεύτικη, προφανώς πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που προηγήθηκε, αλλά εντελώς ψεύτικη. Πώς έτσι, ρωτάτε;

Ο Mike Hearn, δημοσιεύοντας το plan99.net ενημέρωσε ολόκληρο τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο το τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), το οποίο τώρα χρησιμοποιείται για τη διάγνωση λοιμώξεων από κοροναϊκό COVID-19, ξεγελάει τρία μεγάλα ιατρικά κέντρα πιστεύοντας λανθασμένα ότι πολιορκούνται από επιδημία κοκκύτη στα έτη 2004-2007.

https://blog.plan99.net/pseudo-epidemics-7603b2da839

Η έκθεση του Hearn με ημερομηνία 26 Ιουλίου 2020 είχε τίτλο: Ψευδοεπιδημίες: Γιατί το COVID-19 είναι εγγυημένο ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Λίγοι άνθρωποι έδωσαν προσοχή στην έκθεση του Hearn που παρομοίασε αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια ύποπτων εκδηλώσεων μολυσματικών ασθενειών σε τρία μεγάλα ιατρικά κέντρα στη Μασαχουσέτη, το Νιού Χάμσαϊρ και το Τενεσί, με τη σύγχρονη καταστροφή COVID-19.

Δημοσιεύστε έναν διαδικτυακό ισχυρισμό ότι το COVID-19 είναι φάρσα και θα υποστείτε μαζική γελοιοποίηση. Οι απλοί άνθρωποι που έχουν ερασιτεχνικά ισχυριστεί ότι το COVID-19 είναι φάρσα έχουν αναφερθεί ότι πέθαναν από αυτή τη μολυσματική πνευμονοπάθεια. Οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές παρελαύνουν μαρτυρίες όσων πίστευαν ότι το COVID-19 ήταν φάρσα μέχρι να μολυνθούν οι ίδιοι. Αλλά αυτοί οι ασθενείς δεν γνωρίζουν πραγματικά ότι είχαν λοίμωξη COVID-19, όπως τους είπαν.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-53892856

https://www.nbcnews.com/news/us-news/they-thought-covid-was-hoax-until-they-fell-ill-n1236183

Αλλά υπάρχει πραγματικά ένα κοροναϊκό COVID-19 που σκοτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στον πλανήτη Γη, σωστά; Αυτό σκέφτηκαν οι αξιωματικοί ελέγχου των λοιμώξεων όταν αντιμετώπιζαν εργαζομένους με πολύ βήχα που προφανώς είχαν κάτι.

Λοιπόν, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από οτιδήποτε, ~ 8.000 την ημέρα στις ΗΠΑ, ~ 150.000 / ημέρα παγκοσμίως. Το ερώτημα είναι, πεθαίνουν από το COVID-19;

Πώς ξέρουμε, αφού κλειδώσουμε ολόκληρους πληθυσμούς μέσα στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου κρυολογήματος και γρίπης, ότι αυτοί οι υπερβολικοί αριθμοί θανάτων δεν οφείλονται στην έλλειψη βιταμίνης D-ηλιοφάνειας παρά στον ιό της κορώνας;
Εάν δεν είναι το COVID-19, τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Μια ομάδα του Reuters Fact Checking αναφέρει ότι στο 92,8% των θανάτων το COVID-19 «βρέθηκε να είναι η υποκείμενη αιτία θανάτου». Αλλά ειλικρινά, δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι το COVID-19 είναι μοναδικά αιτιώδες για το θάνατο, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Είναι εντυπωσιακό, εάν οι προηγούμενες ψευδο-επιδημίες προσφέρουν κάποιο μάθημα, είναι ότι το ποσοστό των ψευδώς θετικών δοκιμών για το COVID-19 πλησιάζει το 100%!

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-hoax/fact-check-the-coronavirus-pandemic-is-not-a-hoax-or-a-conspiracy-to-control-the-general-public-idUSKBN25G2KM

Κατασκευαστές εμβολίων σε αναζήτηση δοκιμαστικού τεστ

Το 2007 ξέσπασε ψευδο-επιδημία σε ένα μεγάλο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ. Οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη αρχίζουν να βήχουν. Πιστεύεται ότι ήταν κοκκύτης. Ήταν ο πρόδρομος της πανδημίας COVID-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο. Από αυτό, οι κατασκευαστές εμβολίων έμαθαν πώς να δημιουργούν λανθασμένη ζήτηση για τις λήψεις τους, όπως η Big Pharma έμαθε πώς να χρησιμοποιεί ένα τεστ χοληστερόλης για την πώληση φαρμάκων στατίνης.

https://dartmed.dartmouth.edu/spring07/pdf/vs_cough.pdf

Η ανάγκη για μια γρήγορη δοκιμή

Οι New York Times, σε μια έκθεση με τίτλο «Η πίστη στη γρήγορη δοκιμή-τεστ οδηγεί σε επιδημία που δεν υπήρχε», ανέφερε σχετικά με αυτήν την ψευδο επιδημία το 2007.

Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει αυτό που φάνηκε να είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ξέσπασμα κοκκύτη (κοκκύτης) στο Ιατρικό Κέντρο του Ντάρτμουθ στο Νιού Χάμσαϊρ, δήλωσε η έκθεση NY Times, σχεδόν 1.000 εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης δοκιμάστηκαν, σε ορισμένους χορηγήθηκε αντιβιοτικό, ανοσοποιημένο κατά του κοκκύτη και ανέλαβε τη δουλειά ενώ περίμεναν τα αποτελέσματα των δοκιμών.

https://www.nytimes.com/2007/01/22/health/22whoop.html

Με βάση τα συμπτώματα και ένα θετικό τεστ PCR, 142 εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι πιθανότατα είχαν μολυσματική ασθένεια – κοκκύτη. Πάνω από 4.500 άτομα (72% του ιατρικού προσωπικού) εμβολιάστηκαν. Το med-center-demic είχε καταργηθεί. Ή έτσι σκέφτηκαν οι αξιωματικοί ελέγχου των λοιμώξεων.

Αλλά περίμενε. Από 134 ύποπτα κρούσματα κοκκύτη, 98 είχαν αναγνωριστεί ως κοκκύτης με PCR τεστ και 36 από κλασικά συμπτώματα. Αλλά δύο εβδομάδες αργότερα, ΚΑΝΕΝΑ είχε ως αποτέλεσμα μια θετική καλλιέργεια σε ένα εργαστηριακό πιάτο.

Τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων κλήθηκαν να βοηθήσουν. Η επανεξέταση βρήκε μόνο 1 περίπτωση που έδειξε ένα μέτριο επίπεδο αντισωμάτων κατά του κοκκύτη.

https://www.reliasmedia.com/articles/103405-cough-and-chaos-a-false-outbreak-of-pertussis?v=preview

Ψεύτικος συναγερμός

Οκτώ (8) μήνες μετά τον ήχο του κώδωνα συναγερμού ότι ενδέχεται να ξεκινήσει ξέσπασμα βήχα, στάλθηκε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ήταν όλα ένας ψευδής συναγερμός. Κανείς δεν είχε κοκκύτη. Το ποσοστό σφάλματος με τη δοκιμή PCR ήταν 100%!
Η σύγχρονη ιατρική γνωρίζει αυτό το πρόβλημα με τις δοκιμές PCR

Στην έκθεση NY Times του 2007, ο Δρ Trish M Perl, επιδημιολόγος στο Ιατρικό Κέντρο Johns Hopkins, δήλωσε ότι οι ψευδοεπιδημίες συμβαίνουν συνεχώς. «Είναι ένα πρόβλημα. Γνωρίζουμε ότι είναι πρόβλημα. Υποθέτω ότι αυτό που συνέβη στο Ντάρτμουθ θα γίνει πιο συνηθισμένο. «

Ο Δρ Perl συνέχισε να λέει: «Αυτό οδηγεί στο ερώτημα γιατί βασίζεσαι σε αυτά (δοκιμές PCR) εξαρχής».

Και εδώ είμαστε, δεκατρία χρόνια αργότερα με τον κόσμο να μάχεται ενάντια σε ένα ξέσπασμα κοροναϊού που επιβεβαιώνεται από την ίδια ελαττωματική μεθοδολογία PCR.

https://www.nytimes.com/2007/01/22/health/22whoop.html

Οι ειδικοί λένε, για να τερματίσουν τον κοροναϊό COVID-19 και να επιτρέψουν ένα ασφαλές άνοιγμα, 4,3 εκατομμύρια δοκιμές την ημέρα θα απαιτηθούν μόνο στις ΗΠΑ. Χωρίς τα ελαττωματικά τεστ, υπάρχουν θάνατοι, αλλά δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι θάνατοι που σχετίζονται με κοροναϊούς. Σταματήστε τις δοκιμές και σταματήστε το πανδημικό.

Είναι απάτη. Δεν είναι ότι η σύγχρονη ιατρική δεν γνώριζε τίποτα για ψευδοεπιδημίες. Ήξερε πού να ψάξει να μάθει πώς να δημιουργεί μία. Εάν το 100% των δοκιμών δεν είναι «θετικό», τότε κανένας από τους θανάτους δεν μπορεί να αποδοθεί στον συγκεκριμένο ιό.

https://www.npr.org/sections/health-shots/2020/06/30/883703403/as-coronavirus-surges-how-much-testing-does-your-state-need-to-subdue-the-virus

Λοιπόν, τι ήταν αυτό;

Αν δεν ήταν κοκκύτης, τι ήταν; Λοιπόν, θα μπορούσε να ήταν μια τεράστια εποχιακή ανεπάρκεια βιταμίνης D μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που περνούν σε μεγάλο βαθμό χρόνο σε εσωτερικούς χώρους και δεν έχουν αρκετή ηλιοφάνεια, την κύρια πηγή βιταμίνης D στον άνθρωπο. Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D σχετίζονται με χρόνιο βήχα.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26821547/

Θα μπορούσε να ήταν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Β12, πιο συχνά μεταξύ των vegans, που σχετίζονται επίσης με χρόνιο βήχα.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21248188/

Θα μπορούσε επίσης να είναι έκθεση σε αρσενικό στο πόσιμο νερό ή μέσω αρσενικών δολοφόνων ζιζανίων που έχουν εισέλθει στην τροφική αλυσίδα, που μπορούν να προκαλέσουν χρόνιο βήχα.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18029502/

Μέχρι το 42% των περιπτώσεων χρόνιου βήχα παραμένουν ανεξήγητα. Αυτό συμβαίνει επειδή η σύγχρονη ιατρική κατά των βιταμινών / υπέρ των ναρκωτικών δεν διερευνά αυτές τις εύλογες προελεύσεις.

Η συμβουλή που δίνεται είναι να κάνετε ένα DPT (διφθερίτιδα, κοκκύτη / κοκκύτη, τέτανο). Η σύγχρονη ιατρική δεν ανήκει στην επιχείρηση βιταμινών.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18008103/

Και σύμφωνα με τις εκθέσεις νοσηρότητας και θνησιμότητας, μια δημοσίευση των Κέντρων Ελέγχου Νόσων, προηγούμενες ψευδοεπιδημίες το 2004 και το 2006 αναφέρθηκαν επίσης σε ιατρικά κέντρα στη Μασαχουσέτη και στο Τενεσί.

https://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm5633a1.htm

Ο χρόνος είναι η ουσία

Το πρόβλημα είναι να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε μια βακτηριακή λοίμωξη όπως αυτή πριν εξαπλωθεί σε ολόκληρο το ιατρικό κέντρο. Ο βασικός τρόπος επιβεβαίωσης του κοκκύτη είναι η ανάπτυξη καλλιέργειας σε ένα εργαστηριακό πιάτο, το οποίο απαιτεί χρόνο. Έτσι, η συμπτωματολογία χρησιμοποιείται αρχικά για τη διάγνωση. Η αργή καλλιέργεια είναι 100% ειδική για το βακτήριο κοκκύτη αλλά μόνο, στην καλύτερη περίπτωση, 56% ευαίσθητη. Η απομόνωση του κοκκύτη και η καλλιέργειά του σε ένα εργαστηριακό πιάτο μπορεί να διαρκέσει 7-14 ημέρες. Το PCR Test είναι πιο γρήγορο.

Όπως αναφέρει η MMWR, το τεστ PCR υιοθετήθηκε ευρέως το 1997 και ενώ το ποσοστό των περιπτώσεων κοκκύτη που επιβεβαιώθηκαν με PCR αυξήθηκε από 12% το 1997 σε 44% το 2005, το ποσοστό των περιπτώσεων που επιβεβαιώθηκαν από εργαστηριακή καλλιέργεια μειώθηκε από 52% το 1997 σε 20% το 2005. Στη συνέχεια, ο αριθμός των κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν από την κουλτούρα παρέμεινε σταθερός.

Ο αριθμός των περιπτώσεων που επιβεβαιώθηκαν από καλλιέργεια και επιβεβαιώθηκε από PCR θα έπρεπε να ταιριάζει με τους αριθμούς PCR. Δεν το έκαναν. Όποιος έχει χρόνιο βήχα, πονόλαιμο, φτέρνισμα, ρινική καταρροή μπορεί να βρίσκεται σε μεταφορική ταινία που μπορεί να καταλήξει σε ένα μόνο συμπέρασμα – έχετε κοκκύτη.
Η έκθεση MMWR αναφέρει: «Οι εστίες που περιγράφονται σε αυτήν την αναφορά δείχνουν τους περιορισμούς της αποκλειστικής αξιολόγησης μόνο σε δοκιμές PCR για την επιβεβαίωση του κοκκύτη.»

Και η έκθεση MMWR κάνει άλλη μια παραδοχή. Χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ανοσοποιήθηκαν, αλλά «η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού στη διακοπή της μετάδοσης του κοκκύτη κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας δεν έχει αποδειχθεί. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι ο εμβολιασμός θα εξουδετερώσει την επιδημία κοκκύτη μόλις ξεκινήσει.

https://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm5633a1.htm

Ασυμπτωματικές περιπτώσεις, λέτε

Σήμερα το κοινό ακούει ότι πολλοί μολυσμένοι ασθενείς με COVID-19 είναι ασυμπτωματικοί. Πολλοί δεν δείχνουν ποτέ αύξηση των αντιικών αντισωμάτων. Αυτό πρέπει να αναγκάσει τις υγειονομικές αρχές να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ υπάρχει ιογενής λοίμωξη. Το CDC λέει: «Ο έλεγχος ασυμπτωματικών ατόμων πρέπει να αποφεύγεται καθώς αυξάνει την πιθανότητα λήψης ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων». Αλλά η δοκιμή PCR από μόνη της έχει γίνει κάπως το χρυσό πρότυπο, δεν απαιτούνται επιβεβαιωτικά συμπτώματα.

Ο Mike Hearn, που αναφέρεται στην κορυφή αυτής της έκθεσης, γράφει: «Μόνο ένα ψευδώς θετικό ποσοστό 8% για το COVID-19 στις ΗΠΑ θα δημιουργούσε μια ατελείωτη ψευδο-επιδημία περίπου 600 θανάτων την ημέρα που αποδίδεται στο COVID-19 , για πάντα.

https://www.cdc.gov/pertussis/clinical/diagnostic-testing/diagnosis-pcr-bestpractices.html

«Μόνο ένα ψευδώς θετικό ποσοστό 8% για το COVID-19 στις ΗΠΑ θα δημιουργούσε μια ατελείωτη ψευδο-επιδημία περίπου 600 θανάτων την ημέρα που αποδίδεται στο COVID-19, για πάντα.»
Περισσότερες δοκιμές, περισσότερες δοκιμές!

«Με την προϋπόθεση ότι απαιτούνται περισσότερες δοκιμές για να ξεπεραστεί αυτή η πανδημία, έχει τεθεί στόχος καταστολής 4,3 εκατομμυρίων τεστ την ημέρα ή περίπου 344.000 νέες ψεύτικες περιπτώσεις την ημέρα, ακόμη και αν ο ιός έχει εξαφανιστεί εντελώς… Δεδομένων των τρεχόντων ορισμών, το COVID-19 δεν θα έχει τέλος », λέει ο Χερν.

https://ethics.harvard.edu/files/center-for-ethics/files/white_paper_6_testing_millions_final.pdf?m=1586798243

Ο Χερν συνεχίζει λέγοντας: «Η υγεία διευθύνεται από ανθρώπους που δεν υποφέρουν από συνέπειες από υπερβολικές αντιδράσεις πολιτικής. Οι απώλειες θέσεων εργασίας που προκαλούνται από κλείδωμα δεν θα τους επηρεάσουν, καθώς λειτουργούν για την κυβέρνηση. «Ένας κανόνας για αυτούς και ένας άλλος για εμάς» δεν μπορεί να θεσπιστεί.»

Κυκλική συλλογιστική

Το COVID-19 είναι το τεστ. Το τεστ είναι η ασθένεια. Με αυτόν τον κυκλικό συλλογισμό, εάν έχετε θετική δοκιμή για το COVID-19 χρησιμοποιώντας τη δοκιμή PCR και δεν έχετε συμπτώματα, τότε έχετε μια ασυμπτωματική περίπτωση COVID-19. Δεν μπορείτε να έχετε την ασθένεια.

Εάν έχετε θετική δοκιμή για COVID-19 χρησιμοποιώντας το Δοκιμή PCR και δεν έχετε συμπτώματα τότε έχετε μια ασυμπτωματική περίπτωση COVID-19. Δεν μπορείτε να έχετε την ασθένεια.
Όλοι όσοι οδηγούνται σε δοκιμές θα αφεθούν να διατηρήσουν το προγραμματισμένο παν-δαιμόνιο. Σταματήστε τις δοκιμές και η πανδημία εξαφανίζεται. Ναι, περίπου 8.000 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε μέρα και πολλοί από αυτούς οφείλονται σε πνευμονία, φυματίωση και άλλες λοιμώξεις των πνευμόνων. Ναι, αυτοί οι θάνατοι είναι τρομεροί, να πνίγεστεστο δικό σας πνευμονικό υγρό. Με ένα θετικό τεστ PCR, αυτοί οι θάνατοι θα αποδοθούν στο COVID-19, όπως ακριβώς και οι περιπτώσεις κοκκύτη.
Τι γίνεται με τα χρήματα;

Το Κογκρέσο διέθεσε 25 δισεκατομμύρια δολάρια για δοκιμές. Τα νοσοκομεία πιστεύουν ότι τα χρήματα είναι δικά τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο στο πιστοποιητικό θανάτου για να το λάβετε. Τα νοσοκομεία πιέζουν τώρα για τη διάγνωση της νόσου μόνο με συμπτώματα για να διασφαλίσουν ότι η ροή χρημάτων τους θα συνεχίσει.

https://www.cnn.com/2020/07/21/politics/congress-coronavirus-testing-unspent-funds/index.html

Ο Mike Hearn λέει: «Η δημόσια υγεία στην Αγγλία ορίζει έναν θάνατο COVID-19 ως όποιον έχει δοκιμαστεί ποτέ θετικά και μετά πέθανε, για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή, δηλαδή (η ιδέα ότι) το Ηνωμένο Βασίλειο υποτίθεται ότι είναι μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο κόσμος -είναι μια στατιστική φαντασία. «

https://blog.plan99.net/pseudo-epidemics-7603b2da839

Τι ξέρει ο Λευκός Οίκος;

Ο Πρόεδρος Τραμπ πρέπει να γνωρίζει κάτι. Για ανεξήγητους λόγους, η διοίκηση του Τραμπ σχεδιάζει να τερματίσει τη χρηματοδότηση δοκιμών κορωνοϊού. Ο Πρόεδρος δεν μπορεί να βγει άμεσα και να πει ότι ολόκληρη η πανδημία COVID-19 είναι ψεύτικη. Η επιστημονική κοινότητα θα τον σκότωνε συνολικά. Τα μέσα ενημέρωσης θα γιορτάζαν σε αυτό. Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος Τραμπ είπε επανειλημμένα (34 φορές σε μία συνέντευξη τύπου) ο ιός θα εξαφανιστεί.

https://www.cnbc.com/2020/07/18/white-house-seeks-to-block-funds-for-testing-in-coronavirus-relief-bill-report.html

https://www.washingtonpost.com/video/politics/34-times-trump-said-the-coronavirus-would-go-away/2020/04/30/d2593312-9593-4ec2-aff7-72c1438fca0e_video.html

Οι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο, αλλά θα παραμείνουν υπό την εξαπάτηση των δικτύων παραπληροφόρησης μέσω των οθονών προβολής προπαγάνδας τους, ήτοι της τηλεόρασης, που ελέγχουν τις αφηγήσεις.

Τι γίνεται αν κανείς δεν εμφανιστεί για τις δοκιμές; Σε μια ειρωνεία, οι μάζες υποτίθεται ότι μένουν κλειδωμένες στο σπίτι, αλλά επιτρέπεται να βγουν από τις σπηλιές τους για τη δοκιμή τεστ.
Προτείνω να αγοράσετε ηλιακούς λαμπτήρες αφού παρακολουθήσετε τι κάνουν οι αρχές στην Αυστραλία για να περιορίσουν την ελεύθερη κυκλοφορία του πληθυσμού τους. Dernit λαμπτήρες «ήλιου» χωρίς UV εμφανίζονται. Δεν παράγουν καμία βιταμίνη D. Ίσως λάβετε μια λάμπα που εκπέμπει υπεριώδη ακτινοβολία (βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τα μάτια σας εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις λάμπες και δεν το κάνετε υπερβολικά) Για τα ευαίσθητα στον ήλιο (π.χ. κόκκινα μαλλιά, ανοιχτόχρωμο δέρμα), πάρτε 25 χιλιοστόγραμμα βήτα καροτίνης / ημέρα και το δέρμα σας δεν θα καεί ή ρυτίδα. Ίσως τα χάπια βιταμίνης D είναι καλύτερη ιδέα.

Πνευματικά δικαιώματα © Bill Sardi, γράφοντας από τη La Verne, Καλιφόρνια. Αυτό το άρθρο έχει γραφτεί αποκλειστικά για το www.LewRockwell.com και άλλα μέρη που επιθυμούν να αναφερθούν σε αυτό θα πρέπει να αναφέρουν συνδεσμο αντί να δημοσιεύονται σε άλλες διευθύνσεις URL.

Πηγή: http://seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου