Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Χίλαρι Κλίντον: Η απόστολος των Σιωνιστών

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 
Χίλαρι Κλίντον: Η απόστολος των Σιωνιστών
Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας έχει πολλάκις αναφερθεί στο πρόγραμμα της εξωτερικής της πολιτικής και στα γεωπολιτικά της σχέδια. Εξ άλλου κατά την διάρκεια της θητείας της επί προεδρίας
Ομπάμα ως Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (2009-2013) είχε την ευχέρεια και δυνατότητα να εφαρμόσει μέρος αυτών των σχεδίων.
Βασική θέση της γεωπολιτικής θεώρησης της Κλίντον είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών που εγκολπώνονται τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης και η δημιουργία μεταξύ αυτών ισχυρών δικτύων διασύνδεσης που αφορούν άμυνα, ασφάλεια, χρηματοοικονομικές συναλλαγές και ροές πολυμέσων. Αυτές οι φιλικές προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη χώρες θα δημιουργήσουν τον λειτουργικό πυρήνα της Παγκοσμιοποίησης και θα πρέπει να έχουν ενεργό και κυρίαρχο ρόλο στις ηπείρους τους. Χώρες οι οποίες δεν ασπάζονται τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης θα χαρακτηριστούν ως μη ενσωματωμένες ή μη ολοκληρωμένες και οι ΗΠΑ θα πρέπει να φροντίσουν για την ενσωμάτωση τους, ήτοι θα πρέπει να «εξάγουν» σε αυτές τις χώρες τα πρότυπα τους περί πολιτικής ασφάλειας και οικονομικής πολιτικής. Η «εξαγωγή» αυτή δεν αποκλείει την στρατιωτική επέμβαση και άλλα αυταρχικά μέσα πειθούς.
Οι ΗΠΑ είναι σύμφωνα με την γεωπολιτική θεώρηση της Χίλαρι Κλίντον ο φάρος της Παγκοσμιοποίησης, διότι τα συμφέροντα αυτής της χώρας είναι παγκόσμια και η άρχουσα ιδεολογία της δεν ορίζεται από εθνικές και φυλετικές ταυτότητες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε απόσπασμα από ομιλία της Κλίντον: «Our interests are global because globalization must be global». Σύμφωνα με τις απόψεις της υποψήφιας για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, η ισορροπία και η ασφάλεια στον πλανήτη μπορεί να επιτευχθεί μόνο δια της Παγκοσμιοποίησης. Για να λειτουργήσει η Παγκοσμιοποίηση πρέπει να υπάρχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις (πάντα σύμφωνα με την Κλίντον):
  1. Ανεμπόδιστες ροές μεταναστών από Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη, ροές οι οποίες κατ’ ουδένα λόγο πρέπει να περιορίζονται από κράτη, κυβερνήσεις ή άλλους φορείς. Για την Ευρώπη η Κλίντον προβλέπει δεκαπλασιασμό των μεταναστευτικών ροών τα επόμενα χρόνια. Ο δημογραφικός χάρτης της Ευρώπης πρέπει να αλλάξει και η ήπειρος πρέπει να μετατραπεί σε «ήπειρο μεταναστών», όποιος δε αντιστέκεται σε αυτό το σχέδιο, πολιτικά κόμματα και κυβερνήσεις, θα πρέπει να εξαφανιστούν με κάθε τρόπο.
  2. Παγκόσμιος έλεγχος των ενεργειακών πηγών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι ενεργειακές πηγές δεν πρέπει να είναι στην κατοχή ή δικαιοδοσία κρατών ή λαών, αλλά στην δικαιοδοσία ιδιωτικών εταιριών.
  3. Ανεμπόδιστη ροή κεφαλαίων με το δολάριο να αποτελεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό νόμισμα, ενώ η νομισματική πολιτική παγκοσμίως θα ασκείται από μια κεντρική τράπεζα.
  4. Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να αναλάβουν τον ρόλο του παγκόσμιου αστυνόμου και καμία χώρα δεν θα έχει δικαίωμα να αντισταθεί σε στρατιωτικές επεμβάσεις οι οποίες θα γίνονται για την εξασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης.
Η Χίλαρι Κλίντον πιστεύει ότι ο τελικός σκοπός της Παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να είναι η ισοπέδωση όλων των κρατών με κατάργηση των συνόρων και η μίξη όλων των εθνών και φυλών. Αυτό σκοπεύει να το επιτύχει με τις μεταναστευτικές ροές οι οποίες σύμφωνα με αυτήν θα ανέρχονται σε τουλάχιστον 1,5 εκ. ανθρώπους από Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό όλες οι χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας καθώς και οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες πρέπει να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ. Επίσης στην περιοχή Ειρηνικού-Νοτιοανατολικής Ασίας οι ΗΠΑ θα πρέπει να κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους και να περιορίσουν ακόμη και με πόλεμο την τάση της Κίνας να εξελιχθεί σε περιφερειακή υπερδύναμη. Ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός εφόσον εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να ενισχυθεί, καθώς οι ροές μεταναστών αποτελούνται κυρίως από μουσουλμάνους και η αποσταθεροποίηση μη αρεστών κρατών, κρατών που δεν ανήκουν στον λειτουργικό πυρήνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, γίνεται πιο εύκολα από οπαδούς αυτής της θρησκείας. Το Ισλάμ κατά την Κλίντον συνεισφέρει τα μέγιστα στην αλλοίωση των εθνών και των φυλετικών τους χαρακτηριστικών.
Αρκετά από τα γεωπολιτικά σχέδια της Χίλαρι Κλίντον έχουν ήδη πραγματωθεί, ενώ άλλα βρίσκονται σε μεταβατική διαδικασία. Το βέβαιο είναι ότι οι ΗΠΑ με πρόεδρο την Κλίντον θα μετουσιώσουν  με περαιτέρω ένταση σε πράξη τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης των Σιωνιστών. Για αυτό και είναι πολύ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου