Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Οι Τούρκοι --βιάζουν-- τον Χριστιανισμό κι εμείς φτιάχνουμε τζαμιά......

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.
 8-6-2016
sirigos-agia-sofia
Ο Νίκος Συριγός αναρωτιέται τι θα γινόταν αν διάβαζες το Ευαγγέλιο σε ένα τζαμί, όπως έκαναν οι Τούρκοι στην Αγιά Σοφιά με το Κοράνι.
Ανεξάρτητα με το αν είσαι θρησκευόμενος και αν πιστεύεις στο Χριστό η… ζωντανή μετάδοση της
ανάγνωσης του Κορανίου μέσα στην Αγιά Σοφιά, σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Γιατί ξέρεις πως οι Τούρκοι έκαναν αυτή την κίνηση, όχι για να τιμήσουν τη θρησκεία τους αλλά για να «βιάσουν» τη δική σου. Είναι σαφές και ξεκάθαρο το μήνυμα. Η Ιστορία άλλωστε επαναλαμβάνεται. Αιώνες τώρα. Κι όσο κι αν κάποιοι βαφτίζουν συνωστισμό τη σφαγή ή χορεύουν ζεϊμπεκιές με τον απέναντι, η αλήθεια είναι μία: Όποτε βρει ευκαιρία ο Τούρκος θα «αρπάξει» ότι μπορεί από την Ελλάδα. Δεν έχουν περάσει δα και αιώνες από την Κύπρο…
Και να σας πω την πάσα αλήθεια, δεν τα βάζω με τους Τούρκους. Όπως θα’ λεγε μια ψυχή, οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους. Με τους δικούς μας τα βάζω. Που δεν σηκώνονται από τα «4». Είτε ο Σόιμπλε είναι απέναντι, είτε ο Ερντογάν… Κι αν με τον Γερμανό βαφτίζουν την υποταγή «διάσωση της χώρας», με τον Τούρκο ονομάζουν την απάθεια «πολιτισμό». Ο γείτονας μετατρέπει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά και εμείς εδώ τρέχουμε να χτίσουμε τζαμιά μην μας πουν… απολίτιστους! Μετά τα τζαμιά, μην ξεχάσουμε να κάνουμε και τα τουρκικά επίσημη γλώσσα των σχολείων στη Θράκη και να ανοίξουμε κι ένα τουρκικό κανάλι… Τουλάχιστον να χάνουμε την Ελλάδα με πολιτισμένο τρόπο… Πάνω απ’όλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου