Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

2000 στρατιωτικές ασκήσεις αυτό το καλοκαίρι στην Ρωσία............

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.
1-6-2016
Εάν οι 2.000 στρατιωτικές ασκήσεις αυτό καλοκαίρι στην Ρωσία δεν σημαίνουν ενδεχόμενη διεθνή «πολεμική σύγκρουση», τότε τι σημαίνουν;
ΡΩΣΙΑ 2

Ο εξωπραγματικός αριθμός των 2000 στρατιωτικών ασκήσεων που ετοιμάζουν οι Ρώσοι αυτό καλοκαίρι, προδικάζουν αν μη τι άλλο,  «εξελίξεις» ιδιαίτερα επικίνδυνες όχι μόνο στην χώρα αλλά
και στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μ.Ανατολή.
«Η προσοχή μας αυτό καλοκαίρι θα δοθεί με την επικέντρωση και την  προετοιμασία των στρατιωτικών δυνάμεων μας με  2000 ασκήσεις όλων των τύπων», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σ.Σοιγκού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
 Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα υλοποιήσουν αυτόν τον τεράστιο αριθμό ασκήσεων με τον οποίο στην ουσία θα έχουν σε ύψιστη ετοιμότητα το σύνολο των μάχιμων  δυνάμεων τους  δια παν ενδεχόμενο .
«Η ανάπτυξη των στρατιωτικών καθηκόντων θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με  συμπληρωματικό πρόγραμμα ασκήσεων των στρατευμάτων», τόνισε ο  Shoigu .
Σε χθεσινό άρθρο μας στο pentapostagma.gr με τίτλο (ΝΑΤΟ και Τουρκία ετοιμάζονται για στρατιωτικές επιχειρήσεις με τις ΗΠΑ στη Συρία. Η άσκηση EFES ANADOLOU ήταν προοίμιο επέμβασης), αναφέραμε ότι η Τουρκία έχει προτείνει μια κοινή στρατιωτική επιχείρηση με τους Αμερικανούς και άλλους συμμάχους (Γερμανούς, Γάλλους, Βρετανούς)  εναντίον των τζιχαντιστών στο εσωτερικό της Συρίας , τόνισε  ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu .
Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να ελέγξει πάση θυσία την Συρία ερχόμενο όμως σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία. Επίσης μεταφέρει μονάδες επιφανείας και υποβρύχια στο Αιγαίο και στην Μαύρη Θάλασσα με σκοπό τον στρατηγικό «στραγγαλισμό» της ρωσικής ομοσπονδίας .
Η Μόσχα γνωρίζει με ποιούς ακριβώς έχει να κάνει και θα αντιδράσει ιδιαίτερα βίαια εναντίον του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας. Η χώρα μας καλό είναι να γνωρίζει τα τεκταινόμενα και να έχει έτοιμα σενάρια «απάντησης» στην συμμαχία μη συμμετέχοντας σε αυτό το «αιματοβαμμένο» σχέδιο   λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Αυτή η οικονομική κρίση ίσως τελικά να μας βοηθήσει να μην εμπλακούμε σε ένα ιδιαίτερα αιματηρό και καταστρεπτικό παγκόσμιο πόλεμο, που θα συνταράξει τον πλανήτη .
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου