Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Τη συμβαίνει με την αιρετίζουσα Εκκλησίας της Αμερικής;

A.S.E.I.P.


Το Μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως θα τελεσθεί, χρησιμοποιώντας πολλαπλά μεταλλικά κουτάλια που προορίζονται για ατομική χρήση… Τα κουτάλια θα απολυμανθούν μετά από κάθε χρήση… (Αρχιεπισκοπή Αμερικής)

Μόνο ο εωσφόρος θα μπορούσε να συνθέσει μια τέτοια βλάσφημη οδηγία για το Μυστήριο των Μυστηρίων. Μα τι γράφουμε! Ούτε αυτός, γιατί φρίττει και τρέμει μπροστά στη σκέψη της
προσβολής του Τριαδικού Θεού. Οπότε βάζει το θύμα του τον άνθρωπο να βλασφημήσει. Στην περίπτωση αυτή βάζει τον αρχιεπίσκοπο – θύμα του αρχεκάκου όφεως, τον Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, να εκδώσει μια υποχρεωτική ανακοίνωση, ναζιστική πέρα για πέρα, που όμοιά της δεν σκέφτηκε να ορίσει ούτε ο Ιούδας ως προδότης, ούτε ο Άρειος ως αιρεσιάρχης! Τα σχετικά περί της προετοιμασίας, της προσέλευσης και της μετάληψης των Αχράντων Μυστηρίων παραπέμπουν σε παπική νοοτροπία. Πάνε περίπατο οι διατάξεις της Εκκλησίας. Εν μιά νυκτί αντικαταστάθηκαν από το μίασμα της ανομίας. Παραθέτουμε μερικά από τα βλάσφημα της αρχιεπισκοπικής εντολής:

Μόνο οι πιστοί στην τοπική ενορία τους μπορούν να κοινωνήσουν, εκτός εάν υπόκεινται στους αμέσως παρακάτω όρους.
* Ποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί: Οι πιστοί που πληρούν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες προϋποθέσεις.
ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν στο σπίτι: Εκείνοι με σημεία ή συμπτώματα οξείας ασθένειας (COVID-19 ή όχι). Εκείνοι που έχουν έρθει σε επαφή με θετικά με COVID άτομα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Όσοι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια από το COVID-19 (65 ετών και άνω, ζουν σε μακροχρόνια εγκατάσταση, υποκείμενες ιατρικές καταστάσεις, έχουν μέλη της οικογένειας με υποκείμενες καταστάσεις όπως άσθμα, καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, παχυσαρκία, νεφροπάθεια ή ηπατική νόσος).
* Θεία Κοινωνία:Το Μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως θα τελεσθεί, χρησιμοποιώντας πολλαπλά μεταλλικά κουτάλια που προορίζονται για ατομική χρήση (συμπεριλαμβανομένου του λειτουργού και άλλων κληρικών). Τα κουτάλια θα απολυμανθούν μετά από κάθε χρήση.
* Προετοιμασία: Θα αυξήσουμε τη συχνότητα των αυστηρών πρωτοκόλλων απολύμανσης που θεσπίστηκαν κατά την έναρξη της πανδημίας και αναμένουμε ότι οι πιστοί και οι επιμελητές θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις τυπικές οδηγίες του CDC (π.χ., να πλένετε καλά τα χέρια / συχνά, να καλύπτετε βήχα / φτάρνισμα, φοράτε μια μάσκα, διατηρήστε απόσταση, κ.λπ.).

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΑΒΙΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!
==π.Δ…»Ὁ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΥΜΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΩΣ ΛΕΩΝ ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ ΖΗΤΩΝ ΤΙΝΑ ΚΑΤΑΠΙΗ.».



Κατάνυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου