Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ο ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ

A.S.E.I.P.


Στην προσπάθεια να διατηρηθεί η πανδημία όσο το δυνατόν περισσότερο, φαίνεται, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επιμένει ότι η ανάπτυξη φυσικής ανοσίας στον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) μπορεί να μην είναι δυνατή και η μόνη ελπίδα της κοινωνίας είναι ένα εμβόλιο.
Αλλά αν η φυσική ανοσία δεν είναι αμφισβητήσιμη, τότε γιατί η ανοσία που προκαλείται από εμβόλιο θα ήταν καλύτερη;
Με περίπου 310.000 επιβεβαιωμένους θανάτους σε όλο τον κόσμο, η πανδημία του Wuhan
coronavirus (COVID-19) συνεχίζει να κυριαρχεί στους τίτλους ειδήσεων, ειδικά τώρα που η κυβέρνηση Τραμπ κάνει τη στροφή να αναπτύξει και να απελευθερώσει ένα γρήγορο εμβόλιο.
Αλλά κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με το γεγονός ότι εάν το δικό μας φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να καταπολεμήσει το πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει τρόπος να κάνει ένα εμβόλιο κάτι άλλο εκτός από άσκοπα να προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις.
Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση, ο ΠΟΥ δήλωσε ότι δεν υπάρχει σταθερή απόδειξη που να υποδηλώνει ότι τα άτομα που εξετάζουν θετικά τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) και αναρρώνουν αναπτύσσουν φυσική ανοσία.
Θα μπορούσαν ακόμη να μολυνθούν ξανά, το σώμα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) επιμένει – ακόμη και καθώς συνεχίζει να αγνοεί το γεγονός ότι ένα ειδικό εμβόλιο για το στέλεχος θα παρέχει θεωρητικά ακόμη λιγότερη προστασία από τη φυσική ανοσία, εάν συμβαίνει αυτό.
«Επί του παρόντος δεν υπάρχουν στοιχεία ότι άτομα που έχουν αναρρώσει από το # COVID19 και έχουν αντισώματα προστατεύονται από μια δεύτερη μόλυνση», έγραψε ο ΠΟΥ σε δήλωση.
Πρόκειται για να σας κάνουμε υπάκουους και όχι ασφαλείς
Ο λόγος για τον οποίο ο ΠΟΥ επισημαίνει την αμφισβητήσιμη ασυλία που έρχεται μετά από μια μόλυνση από τον Wuhan coronavirus (COVID-19) είναι ότι η παγκοσμιοποιημένη οντότητα δεν θέλει τους ανθρώπους να αρνούνται να ακολουθήσουν τις «οδηγίες ασφαλείας», όπως η μάσκα και η φυσική απόσταση.
«Οι άνθρωποι που υποθέτουν ότι είναι ανοσοποιημένοι σε μια δεύτερη μόλυνση επειδή έχουν λάβει θετικό αποτέλεσμα εξέτασης μπορεί να αγνοήσουν τις συμβουλές για τη δημόσια υγεία», θρηνεί ο ΠΟΥ.
Εάν ένα εμβόλιο γίνει ποτέ διαθέσιμο, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες θέλει να διανεμηθεί δωρεάν σε όλους – δηλαδή οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν συλλογικά το νομοσχέδιο μέσω των κυβερνήσεών τους.
Αυτά είναι υπέροχα νέα για τον δισεκατομμυριούχο ευγενιστή Μπιλ Γκέιτς, του οποίου οι δικές του προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίων είναι σχεδόν εγγυημένες ότι θα αποκομίσουν απροσδόκητα κέρδη εάν «δωρεάν» εμβόλια Wuhan coronavirus (COVID-19) τελικά γίνουν πράγματι.
Ο τρόπος με τον οποίο ο Γκέιτς, η ΠΟΥ και άλλοι εξτρεμιστές πανδημίας σκοπεύουν να κρατήσουν το κοινό εν αναμονή μιας μαγικής εμβόλιο «μονόκερος» είναι να συνεχίσει να φοβάται την απειλή μόλυνσης.
Ένας από τους τελευταίους ισχυρισμούς είναι ότι ο κοραναϊός του Wuhan (COVID-19) δεν θα φύγει ποτέ, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα τρομάξει αρκετούς ανθρώπους να απαιτήσουν οποιοδήποτε φάρμακο «στρέβλωσης», ενέσιμο ή άλλο, παρουσιάζεται ως θεραπεία.
«Είναι σημαντικό να το θέσουμε στο τραπέζι: Αυτός ο ιός μπορεί να γίνει ένας ακόμη ενδημικός ιός στις κοινότητές μας και αυτός ο ιός δεν μπορεί ποτέ να εξαφανιστεί», δήλωσε ο Δρ. Mike Ryan, «διευθυντής έκτακτης ανάγκης» της ΠΟΥ, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου εικονική συνέντευξη τύπου.
Ο Ryan συνέχισε στη συνέχεια να συγκρίνει τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) με τον HIV, δηλώνοντας ότι «ο HIV δεν έχει φύγει, αλλά έχουμε συμβιβαστεί με τον ιό», προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι «κανείς μπορεί να προβλέψει πότε αυτό η ασθένεια θα εξαφανιστεί. «
Απίστευτα, υπάρχουν περίπου 100 πιθανοί υποψήφιοι εμβολίων για τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα όσον αφορά τη συνεχιζόμενη εξάπλωση της νόσου, υποθέτοντας ότι κανένα από αυτά τα εμβόλια λειτουργεί ακόμη και, επειδή υπάρχουν ήδη εμβόλια για άλλες καταστάσεις υγείας όπως η ιλαρά που δεν έχουν εξαλειφθεί.
Ο Ryan συνέχισε στη συνέχεια να συγκρίνει τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) με τον HIV, δηλώνοντας ότι «ο HIV δεν έχει φύγει, αλλά έχουμε συμβιβαστεί με τον ιό», προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι «κανείς μπορεί να προβλέψει πότε αυτό η ασθένεια θα εξαφανιστεί. «
Απίστευτα, υπάρχουν περίπου 100 πιθανοί υποψήφιοι εμβολίων για τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα όσον αφορά τη συνεχιζόμενη εξάπλωση της νόσου, υποθέτοντας ότι κανένα από αυτά τα εμβόλια λειτουργεί ακόμη και, επειδή υπάρχουν ήδη εμβόλια για άλλες καταστάσεις υγείας όπως η ιλαρά που δεν έχουν εξαλειφθεί.

Σωτήρης Τσιόδρας: Βέβαιο το δεύτερο κύμα του κορονοϊού covid-19……


==π.Δ…Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ……
Δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση 100% σε τίποτα δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσιόδρας απαντώντας σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας χαρακτήρισε «βέβαιη» την επάνοδο του κορονοϊού και για τον λόγο αυτό κάλεσε σε προσοχή και επαγρύπνηση, χαρακτηρίζοντας εστίες υπερμετάδοσης τους κλειστούς χώρους.
Ερωτηθείς για την απόφαση να μην γίνονται τεστ στον κάθε τουρίστα που επισκέπτεται την Ελλάδα, παρά μόνο δειγματοληπτικά, ο κ. Τσιόδρας επισήμανε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι που να εγγυάται 100% την ασφάλεια για να ανοίξει κάτι.
«Ενδεχομένως να αναγκαστούμε να επαναφέρουμε κάποια μέτρα στο μέλλον, αυτή τη στιγμή ο δείκτης αναπαραγωγής της νόσου είναι χαμηλός.
Ο έλεγχος δεν προτείνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων, γιατί μπορεί επιπλέον να δημιουργήσει ψευδαίσθηση ασφάλειας.
Τίποτα αυτή τη στιγμή δεν είναι προδιαγεγραμμένο, προχωρούμε με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα».
Η ιχνηλάτηση είναι κάτι δύσκολο, σημείωσε.
«Έχει σχέση με εμάς αλλά και με την χώρα προέλευσης τόνισε μεταξύ άλλων.
Σημαντικό στον εντοπισμό των κρουσμάτων σε τουρίστες είναι και ο χρόνος που θα εμφανιστούν τα συμπτώματα», επισήμανε μεταξύ άλλων.
«Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, το απαγορευτικό οδήγησε σε μείωση σε πολλές χώρες που όμως ήδη ετοιμάζονται για δεύτερο κύμα» σημείωσε ο κ. Τσιόδρας.
Ο ίδιος επικαλέστηκε δήλωση της διευθύντριας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Νόσων που χαρακτήρισε «βέβαιη» την επάνοδο του ιού και για τον λόγο αυτό κάλεσε σε προσοχή και επαγρύπνηση.
Συγκεκριμένα, ζήτησε την προσοχή σε περιοχές που μπορεί να λειτουργήσουν πιο εύκολα ως εστίες μετάδοσης του κορονοϊού, δηλαδή κλειστούς χώρους και περιοχές με πολλαπλές επαφές με συνανθρώπους μας.
NIKOS XEILADAKIS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου