Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Κορονοϊός,εμβόλια, 5G - "Παιχνίδια Πείνας-τσιπάκι-ψηφιακό νόμισμα-ψυχοπαθείς παρασκηνίου" David Icke London Real (Απομαγνητοφώνηση Συνέντευξη)

A.S.E.I.P.




 Δεν υπάρχει κανένας κορονοϊός COVID-19.

Απλά δεν υπάρχει. Και θα σας εξηγήσω σήμερα γιατί αυτό ισχύει. Και επομένως πως μπορεί να επιτευχθεί η ψεύτικη αντίληψη μιας πανδημίας. Ένας από τους γιατρούς που μελετώ ονομάζεται Άντριου Κάουφμαν . Είναι ένας γιατρός στην Αμερική, τώρα εργάζεται στην ψυχιατρική. Και εκείνος όπως πολλοί άλλοι γιατροί, δεν θα τον δείτε ποτέ στο κανάλι BBC, άρχισε να μελετά την αλληλουχία
γεγονότων η οποία μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε τώρα. Και συνέβη με τον εξής τρόπο.

Ο κόσμος άρχισε να αρρωσταίνει, για οποιονδήποτε λόγο, στην Κίνα. Και οι Κινεζικές αρχές πήραν γενετικό υλικό από το υγρό στους πνεύμονες των ανθρώπων που αρρώστησαν. Μόνο λίγων ανθρώπων, ενός πολύ μικρού αριθμού ανθρώπων. Και ανακάλυψαν μέσα σε αυτό, που εμείς θα αποκαλούσαμε γενετικό υλικό. Δεν απομόνωσαν κανέναν ιό. Πήραν το γενετικό υλικό, το οποίο μπορεί να υπάρχει εκεί για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και ο καρκίνος του πνεύμονα. Και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι αυτό που προκαλούσε την ασθένεια ήταν ένας ιός, και του έδωσαν το όνομα Κορονοϊός COVID-19.

Μα ποτέ δεν απομόνωσαν αυτόν τον αποκαλούμενο ιό από το υπόλοιπο γενετικό υλικό που πήραν, μεγάλο τμήμα του οποίου ευρίσκεται στο σώμα των περισσότερων ανθρώπων. Οπότε ξεκίνησαν πριν αρχίσουν να κάνουν τα διαγνωστικά τεστ, να διαγιγνώσκουν κόσμο στη Κίνα μόνο από τα συμπτώματα. Και θα έχετε ακούσει όλοι, το επαναλαμβανόμενο θέμα για τον Κορονοϊό ή τον COVID-19, γιατί υπάρχουν πολλά είδη Κορονοϊών για τα συμπτώματα του COVID-19. Και όλοι θα έχετε ακούσει την επαναλαμβανόμενη φράση, για συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης. Αυτά τα συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης, μπορεί να προκληθούν από μια πολύ μεγάλη ποικιλία αιτιών.

Αλλά αυτοί αποφάσισαν βάσει των συμπτωμάτων, τα οποία μπορεί να προέρχονται από πολλές αιτίες, ότι αυτά τα συμπτώματα τώρα ονομάζονται κορονοϊός COVID-19. Οπότε τώρα όποιος έχει συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης, έχει και τον Κορονοϊό COVID-19. Με τον πρώτο βήχα έχει και κορονοϊό COVID-19. Και με αυτόν τον τρόπο ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται συνεχώς. Και όταν φθάσουμε στο θέμα του δικτύου 5G, υπάρχει άλλο ένα στοιχείο σε αυτό το θέμα, του 5G, για το οποίο επίσης θα μιλήσω, σε σχέση με την Κίνα και σε σχέση με την Δύση.

Αλλά μετά ανέπτυξαν ένα διαγνωστικό τέστ ή άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα διαγνωστικό τεστ, για να διαγιγνώσκουν τον κορονοϊό COVID-19. Και αυτό τότε ονομάζεται RT-PCR ‘’Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction” –‘’ Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης’’. Και ακούστε εδώ, αυτό το διαγνωστικό τεστ δεν διαγιγνώσκει τον κορονοϊό COVID-19. Διαγιγνώσκει μόνο το γενετικό υλικό το οποίο έχει πολύ διαφορετικό περιεχόμενο, που προκαλείται από πολλές διαφορετικές πιθανές αιτίες. Και αν διαγνωστείς θετικός στο γενετικό υλικό, όχι στον κορονοϊό COVID-19, τότε διαγιγνώσκεσαι πως έχεις και κορονοϊό COVID-19. Και αν πεθάνεις, σε καταγράφουν ότι έχεις πεθάνει από αυτό.

Για να δούμε τώρα τι είναι αυτό το διαγνωστικό τεστ RT-PCR‘’ Αντίστροφη Μεταγραφή Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης’’. Αναπτύχθηκε και εφευρέθηκε από κάποιον ονόματι Κάρι Μάλις, έναν βιοχημικό στις ΗΠΑ, το 1984. Και αυτό το τεστ χρησιμοποιείται για την διάγνωση πολλών πραγμάτων. Το ίδιο το τεστ χρησιμοποιείται στην διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα. Το ίδιο τεστ γενετικού υλικού που ισχυρίζονται ότι αν βγεις θετικός, τότε έχεις κορονοϊό COVID-19. Τώρα τι είπε αυτός ο Κάρι Μάλις, ο εφευρέτης του τεστ; ‘’Πρέπει να εξετάσουμε κι άλλο κόσμο για κορονοϊό COVID-19’’. Τι είπε ο εφευρέτης του τέστ; Αυτό το τεστ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιείται για την διάγνωση μολυσματικών νόσων και ιών. Ο εφευρέτης του τεστ το είπε αυτό.

Τι κάνουν για να μας πουν ποιος έχει και ποιος δεν έχει αυτόν τον κορονοϊό COVID-19; Το τεστ που ο ίδιος ο εφευρέτης του, είπε ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την διάγνωση ιών.

Τώρα ερχόμαστε σε κάτι άλλο που εντόπισε ο δρ Άντριου Κάουφμαν, το οποίο ήταν μια τεράστια παρατήρηση από την έρευνα που έκανε. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του στην ιστοσελίδα davidicke.com, όταν τελειώσουμε. Τι συμβαίνει όταν ένα κύτταρο δηλητηριάζεται; Εκκρίνει κυστίδια τα οποία ονομάζονται εξωσώματα. Αυτό είναι μέρος της φυσιολογικής, καθημερινής αντίδρασης του ανοσοποιητικού μας συστήματος στα δηλητηριασμένα κύτταρα. Και καθώς απελευθερώνονται αυτά τα εξωσώματα, και απελευθερώνονται μόνο όταν ένα κύτταρο δηλητηριάζεται…

Και μπορεί να δηλητηριαστούμε για πάρα πολλούς λόγους. Από την τοξικότητα του σώματος, ακούστε εδώ, μπορεί να δηλητηριαστούμε λόγω άγχους και φόβου. Φαντάζεστε το άγχος και τον φόβο που υπάρχει στον κόσμο τώρα στην διάρκεια αυτής της καραντίνας; Μπορεί να δηλητηριαστούμε από ασθένεια, μόλυνση, λοίμωξη, Και μπορεί να δηλητηριαστούμε από ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία θα γίνουν πολύ σχετικά όταν φθάσουμε στο δίκτυο 5G. Λοιπόν αυτά τα εξωσώματα απελευθερώνονται και ένας από τους ρόλους τους είναι τα δηλητηριασμένα κύτταρα να προειδοποιούν τα άλλα κύτταρα , καθώς ταξιδεύουν στο ανθρώπινο σώμα. "Ετοιμαστείτε. Υπάρχει πρόβλημα εδώ".

Οπότε το μόνο που χρειάζεται για να ελευθερωθούν τα εξωσώματα είναι να έχεις δηλητηριασμένα κύτταρα από αυτούς τους διαφορετικούς λόγους. Από πού άρχισε να μελετά ο δρ Κάουφμαν , ήταν οι εικόνες των εξωσωμάτων μέσα στο μικροσκόπιο. Πως ήταν και μετά μελέτησε την εικόνα μέσα στο μικροσκόπιο αυτού που υποτίθεται ότι είναι ο κορονοϊός COVID-19. Αυτές οι δυο εικόνες ήταν ακριβώς οι ίδιες. Ολόϊδιες. Μετά άρχισε να μελετά τη γενετική σύσταση αυτών των εξωσωμάτων, που θα βρείτε επίσης μέσα στο υγρό του πνεύμονα ανθρώπων που έχουν πρόβλημα στον πνεύμονα, γιατί απλά προβλήματα υγείας προκαλούν την απελευθέρωση εξωσωμάτων.

Και μετά μελέτησε τη γενετική σύσταση που λένε ότι έχει ο κορονοϊός COVID-19. Και αυτές οι δυο γενετικές συστάσεις είναι ακριβώς οι ίδιες από κάθε πλευρά. Ένα εξώσωμα και ο υποτιθέμενος κορονοϊός COVID-19, μέχρι που κλειδώνουν μέσα στους ίδιους υποδοχείς κυττάρων. Είναι όπως έδειξε ξεκάθαρα ο Κάουφμαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οπότε αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι πήραν έναν φυσιολογικό μηχανισμό αντίδρασης του σώματος, του ανοσοποιητικού μας συστήματος προς κάθε δηλητηριασμένο κύτταρο και τον μετονόμασαν σε κορονοϊό COVID-19.

Αυτό το γενετικό υλικό που πήραν από τους πνεύμονες των ανθρώπων, που αποτελεί και την βάση του τεστ, περιέχει από την φύση του αυτά τα εξωσώματα. Οπότε πήραν έναν φυσιολογικό μηχανισμό αντίδρασης του ανθρώπινου ανοσοποιητικού, τις εκκρίσεις από κάθε είδους δηλητηριασμένα κύτταρα και τον ονόμασαν κορονοϊό COVID-19. Και επειδή όποιος έχει ένα επίπεδο τοξικότητας στα κύτταρά του θα παράγει αυτά τα εξωσώματα, τότε η προοπτική για θετικά διαγνωστικά τεστ είναι απεριόριστη, "Ναι, ο COVID-19 είναι πανδημία".

Οπότε αυτό που συνέβη πραγματικά είναι ότι ακριβώς προ αποφασίστηκε στην Κίνα;

Και παρεμπιπτόντως, αν υπεισέλθουμε βαθύτερα σε αυτό το θέμα, και θα το κάνουμε αργότερα, για τους λόγους για τους όλο αυτό, αυτή η παγκόσμια κλίκα, η ΚΑΜΠΑΛ που εκθέτω εδώ και 30 χρόνια, η οποία ωθεί τον κόσμο προς αυτό το παγκόσμιο φασιστικό οργουελιανό κράτος, που για 30 ολόκληρα χρόνια έλεγα ότι έρχεται και να που ήρθε. Αυτή η κλίκα δεν έχει σύνορα. σε όλες τις χώρες στα κρυφά. Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται. Η κλίκα όμως είναι πάντα εκεί. Η Κίνα είναι από τα μεγαλύτερα κέντρα αυτής της κλίκας. Μαζί με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία. Και αν ακολουθήσετε όλη αυτή την αλληλουχία, αποφάσισαν στην Κίνα από νωρίς και υπάρχει και το στοιχείο του δικτύου 5G στο οποίο θα αναφερθώ αργότερα, ότι είναι ένας ιός.

Δεν απομόνωσαν ποτέ τον ιό. Τον διέγνωσαν μόνο βάσει των συμπτωμάτων και μετά άρχισαν να κάνουν τα τεστ που διαγιγνώσκουν μόνο το γενετικό υλικό, όχι τον κορονοϊό COVID-19. Και μετά άρχισε να μεταφέρεται το όλο πρόβλημα στη Δύση. Οι γιατροί της Δύσης, οι νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας κλπ, ενημερώθηκαν ότι αυτός ο κορονοϊός COVID-19, εξαπλώνεται. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας λέει ότι είναι πανδημία. Και θα πούμε σε ποιον ανήκει ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας αργότερα.

"Και αυτά είναι τα συμπτώματα του Κορονοϊού". Οπότε τι άρχισαν να κάνουν; Όποιος έχει συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης, τώρα διαγιγνώσκεται με κορονοϊό COVID-19, μόνο βάσει των συμπτωμάτων . Και έτσι οι αριθμοί των κρουσμάτων αρχίζουν να αυξάνονται. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός υποτίθεται ότι είναι ένας φονικός ιός, αλλά δεν πεθαίνουν αρκετοί άνθρωποι για να το δικαιολογήσουν, για να δικαιολογήσουν αυτή την περιγραφή. Οπότε ακούστε τι άρχισαν να κάνουν. 

Όποιος άνθρωπος αρρωσταίνει από οποιονδήποτε λόγο , ακόμα και αν πέσει από τις σκάλες, και πηγαίνει στο νοσοκομείο, κάνει αναγκαστικά διαγνωστικό τεστ για τον κορονοϊό COVID-19. Επειδή ελέγχουν μόνο για το γενετικό υλικό που υπάρχει σε πολλά ανθρώπινα σώματα, πολλά τεστ βγαίνουν θετικά. Και παρόλο που βρίσκονται στο νοσοκομείο για καρκίνους τελικού σταδίου, για καρδιοπάθεια ή για καρδιακή ανεπάρκεια και για άλλα συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης, αν βγουν θετικοί στον κορονοϊό COVID-19, όταν πεθαίνουν, καταγράφονται επισήμως ότι πέθαναν από κορονοϊό COVID-19.

Γιαυτό το λόγο όλο και περισσότεροι άνθρωποι, οικογένειες, αγαπημένα μας πρόσωπα λένε "Ο συγγενής μου διαγνώστηκε ότι πέθανε από COVID-19", ενώ δεν πέθαναν από κορονοϊό, πέθαναν από άλλες ασθένειες που είχαν για χρόνια.. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούν αυτό το βίντεο, υπήρχε κάποτε ένας διάσημος κωμικός, ο Έντι Λάρτζ που έπαιξε σε ένα κωμικό τηλεοπτικό σόου που λεγόταν Little & Large (Ο Μικρός & ο Μεγάλος). Ο Έντι Λάρτζ είχε πρόβλημα στην καρδιά του για πάρα πολύ καρό. Και μπήκε στο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια. 

Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με κορονοϊό COVID-19, γιατί τον εξέτασαν. Και όταν πέθανε, η είδηση στις εφημερίδες, στα ΜΜΕ, ήταν ότι ο Έντι Λάρτζ πέθανε στο νοσοκομείο θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια. Αλλά ο κορονοϊός COVID-19 ήταν η διάγνωση , και με αυτό τον τρόπο οι αριθμοί των θανάτων συνεχίζουν να αυξάνονται. Άρα λες ότι οι συνολικοί αριθμοί των θανάτων στον κόσμο δεν αυξάνονται αλλά τους έχουν ανακατάξει ως κορονοϊό COVID 19, μόνο επειδή βγήκαν θετικοί σε αυτόν;

Και η γλώσσα που χρησιμοποιούν έχει ενδιαφέρον. Δεν λένε ότι πέθανε από κορονοϊό COVID-19. Λένε ‘’Πέθανε αφού βγήκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19’’. Αυτό έχει ενδιαφέρον. Λέω αυτό το επιχείρημα εδώ και μερικές μέρες. Προσέξτε την γλώσσα των ΜΜΕ, όπως αυτήν που χρησιμοποίησαν για τον Έντι Λάρτζ. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν λένε ότι άτομα πέθαναν από κορονοϊό COVID-19. Είναι εξάλλου δύσκολο να πεθάνεις από κάτι που δεν μπορείς να αποδείξεις ότι υπάρχει.

Λένε….. Αυτή είναι η διατύπωση και την βλέπουμε να επαναλαμβάνεται συνεχώς, «Αυτό το άτομο ή αυτός ο αριθμός ατόμων πέθαναν αφού βγήκαν θετικοί στον COVID-19». Όχι ότι πέθαναν από αυτόν. Αλλά δείτε το υπονοούμενο. ‘’Ο Έντι Λάρτζ πέθανε από τον κορονοϊό COVID-19. Όλοι τον κολλάνε’’. Έτσι, ελέγχουν τους αριθμούς με τον τρόπο που αποδίδουν τα συμπτώματα από άλλες ασθένειες στον κορονοϊό COVID-19. Ελέγχουν τους αριθμούς με τον τρόπο που εξετάζουν όχι για τον κορονοϊό COVID-19, αλλά για το γενετικό υλικό. Και ελέγχουν τους αριθμούς των θανάτων μέσω όσων καταγράφουν ότι πέθαναν από COVID-19, ενώ πέθαναν από άλλες αιτίες. Καταγράφουν ότι πέθαναν άνθρωποι από τον κορονοϊό COVID-19, οι οποίοι είχαν καρκίνο τελικού σταδίου. 

Και άκου έναν αριθμό Μπράιαν.

Αυτοί είναι επίσημοι αριθμοί από το Ιταλικό σύστημα υγείας, αυτό που θα ονομάζαμε στην Αγγλία ως Εθνική Υπηρεσία Υγείας. Το 99% των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό COVID-19 στην Ιταλία, το 99% είχαν 1,2,3, ή και περισσότερα άλλα προβλήματα υγείας για τα οποία ήταν στο νοσοκομείο ή από τα οποία έπασχαν. Έτσι είναι πολύ εύκολο να πάρεις ανθρώπους που πέθαναν από άλλες αιτίες και να τους καταγράψεις ότι πέθαναν από κορονοϊό COVID-19. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι νοσηλευτές και όλοι οι γιατροί είναι μέσα στο κόλπο. 

Χρειάζεσαι μόνο έναν υψηλόβαθμο στην ιεραρχία του νοσοκομείου να δώσει την εντολή λέγοντας: "Αυτό είναι που πρέπει να κάνετε" και αυτοί το κάνουν. Έτσι γίνεται. Και έτσι είμαστε τώρα σε αυτή την καραντίνα. Και μέσα σε λίγες ημέρες, εβδομάδες το πολύ, περάσαμε από αυτό που ο κόσμος αντιλαμβάνεται ως ελεύθερο κόσμο, στον παγκόσμιο φασισμό, την παγκόσμια τυραννία, στην οποία πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι έβαλαν δισεκατομμύρια ανθρώπους, τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό σε περιορισμό κατ΄ οίκον. Και το έκαναν μέσω αυτής της απάτης με τον κορονοϊό COVID-19.

-Και τώρα έρχομαι στο θέμα του δικτύου 5G. Να σου κάνω μία ερώτηση πρώτα.
-Πές μου.
-Παρακολουθώ τις ζωντανές συσκέψεις του Τράμπ κάθε βράδυ. Έχει μαζί του τον δρ Φάουσι και τον δρ Μπέρξ. Γνωρίζουν ότι αυτό το τεστ μπορεί να μην είναι ακριβές. Συμμετέχουν σε αυτό ή απλώς ακολουθούν τους αριθμούς; Εξετάστηκες; Εντάξει. Εξετάστηκες; Τότε είναι κορονοϊός. Συμμετέχουν σε όλο αυτό ή απλώς αντιδρούν έχοντας τον ρόλο των γιατρών και των επιστημόνων;

Πρέπει να κάνεις σοβαρή έρευνα για να απαντήσεις στην ερώτηση. Αλλά άκου πως γίνεται. Έχουμε μια πυραμίδα. Έτσι λειτουργεί αυτή η κλίκα, η ΚΑΜΠΑΛ. Έχουμε μια πυραμίδα και στην κορυφή της βρίσκεται ο εσωτερικός κύκλος της κλίκας, ο οποίος κινεί τα νήματα σε όλο τον κόσμο. Καθώς κατεβαίνεις από την κορυφή της πυραμίδας συναντάς όλο και περισσότερους ανθρώπους και σε κάθε κατώτερη βαθμίδα της πυραμίδας γνωρίζουν λιγότερα από όσα γνωρίζουν στην κορυφή.

Γιατί ο μόνος τρόπος οι λίγοι να χειραγωγήσουν τον κόσμο είναι μέσω αυστηρής κατηγοριοποίησης, όπου οι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο όσα χρειάζεται να γνωρίζουν, για να κάνουν την συνεισφορά τους στο σύστημα, χωρίς να γνωρίζουν πως η συνεισφορά τους συνδέεται με την συνεισφορά των άλλων., στην δημιουργία μίας πολύ διαφορετικής εικόνας από αυτή στην οποία νομίζουν ότι συμμετέχουν. Στην κορυφή της πυραμίδας, γνωρίζουν ότι χειραγωγούν, γνωρίζουν ότι είναι απάτη. Αλλά εάν είσαι γιατρός, και σου λένε ότι αυτά είναι τα συμπτώματα και όταν τα βλέπεις, να διαγιγνώσκεις πάντα με κορονοϊό COVID-19. Εάν κάποιος μπαίνει στο νοσοκομείο, θα τον εξετάζεις οπωσδήποτε για κορονοϊό COVID-19. Αν πεθάνει από οποιαδήποτε αιτία θα βάζεις κορονοϊό COVID-19 στο πιστοποιητικό θανάτου του. 

Ποια είναι η μεγαλύτερη φράση σε κάθε τυραννία; "Απλώς ακολουθούσα εντολές". Έτσι γίνεται!

Αλλά κάποιοι νοσηλευτές και κάποιοι γιατροί για τους οποίους θα μιλήσω σε λίγο και για το δίκτυο 5G, ξέφυγαν από το σύστημα ελέγχου και είπαν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες. Πρώτον διαγιγνώσκουμε θανάτους από κορονοϊό COVID-19 σε ανθρώπους που δεν πέθαναν από αυτόν. Και επίσης μας ζητούν να τους βάζουμε όλους να υπογράφουν φόρμες μη ανάνηψης. Οπότε κάποιοι γιατροί ξεφεύγουν από το σύστημα ελέγχου. Οι περισσότεροι όχι. Αλλά συνεχίζουν το έργο τους. Μπορεί να παραπονιούνται και να βαρυγκομούν αλλά το κάνουν. Έτσι γίνεται.

Και τώρα έχουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μετά την κυβέρνηση των ΗΠΑ;

Ο Μπίλ Γκέιτς. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του ανήκει. Και αυτός ο Τέντρος, αυτός ο τύπος από την Αιθιοπία, από την μαρξιστική κυβέρνηση της Αιθιοπίας η οποία καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο οποίος ήταν Υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας και κατηγορήθηκε ότι συγκάλυψε τρεις επιδημίες, είναι τώρα επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μόνο για να κάνει ότι του πουν. Οπότε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας οδηγεί όλη αυτή την πολιτική. Ένας οργανισμός ο οποίος δημιουργήθηκε από τους Ροκφέλερ, παρεμπιπτόντως. Και παίρνει συνεχώς τις λάθος αποφάσεις τους τελευταίους μήνες. Ναι. Τις σωστές αποφάσεις για την κλίκα, τις λάθος αποφάσεις για την ανθρωπότητα. 

Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ασκείται μία πολιτική και ένας τρόπος που εφαρμόζεται και όλοι ακολουθούν το πρωτόκολλο. Θα σας δώσω ένα καλό παράδειγμα σε λίγο, όταν θα μιλήσουμε για το 5G. Λοιπόν, επειδή η Κίνα επέβαλε αυτή την βάρβαρη, δρακόντεια καραντίνα και μετά ο αριθμός των κρουσμάτων άρχισε να μειώνεται, αυτό δημιούργησε ένα προηγούμενο για τις χώρες που ακολούθησαν, ότι ο ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι αυτός της Κίνας, άρα η λύση είναι η επιβολή καραντίνας και να κρατηθούν οι άνθρωποι μακρυά ο ένας από τον άλλο. Είναι μία απάτη, ενορχηστρωμένη από την κλίκα.

Έγραψα ένα σλόγκαν στο ίντερνετ το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Είναι μία εικόνα της γης και από κάτω λέει "Κυβερνάται από ψυχοπαθείς, διευθύνεται από ηλίθιους". Με αυτή την δυναμική λειτουργεί . Έχουμε τους ψυχοπαθείς στο παρασκήνιο που ενορχηστρώνουν τα πάντα και μετά τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι που βρίσκονται και τι κάνουν στη Γη, στην πολιτική κλπ. Που ανταποκρίνονται σε αυτή την πολιτική της κλίκας λέγοντας, "Όλοι θα πεθάνουν, θα πρέπει να επιβάλλουμε καραντίνα", που δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει.

Ερχόμαστε τώρα στο δίκτυο 5G. Είναι αστείο γιατί την πρώτη φορά που κάθισα εδώ και κουβεντιάσαμε, το 2018 ήταν; Πριν από δύο χρόνια . Το 2018.

Συζητήσαμε για την γνώμη μου για το 5G. Και κάποιοι άρχισαν να προβάλλουν αυτά τα βίντεο στο ίντερνετ. Επειδή επεσήμανα ότι το 5G έχει μία τρομερά μεγάλη ισχύ ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, περισσότερη από όση έχουμε δει ποτέ. Δεν είναι μία μικρή μετάβαση από το δίκτυο 4G. Το 4G και το 3G είναι ήδη αρκετά κακά. Δεν είναι μια μικρή μετάβαση. Είναι ένα ολόκληρο καινούργιο τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος , τα χιλιοστομετρικά κύματα του 5G. Είναι απείρως πιο ισχυρό από ότι έχουμε δει στο παρελθόν.

Τώρα το ανθρώπινο σώμα είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ο εγκέφαλος επικοινωνεί ηλεκτρικά με το υπόλοιπο σώμα και τα κύτταρα επεξεργάζεται ηλεκτρικά τις σκέψεις και τις πληροφορίες. Είμαστε σε ένα επίπεδο ηλεκτρικοί, ηλεκτρομαγνητικοί οργανισμοί , οντότητες. Όταν το ανθρώπινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι σε ισορροπία, είμαστε υγιείς. Όταν είναι σε ανισορροπία ή δυσαρμονία, τότε ασθενούμε. Η δυσαρμονία εκδηλώνεται ως σωματική ασθένεια και ψυχολογική ασθένεια, μέσω του τρόπου που επηρεάζεται η επεξεργασία πληροφοριών από τον εγκέφαλο.

Αυτή την στιγμή, βομβαρδιζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο από τεχνολογικώς παραγόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ασύρματα δίκτυα. Και μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο η οποία οδήγησε σε αυτό τον υποτιθέμενο ιό, είχαμε ταυτόχρονα την εισαγωγή του δικτύου 5G σε όλο και περισσότερα μέρη ανά τον κόσμο. Τώρα, υπάρχει ένα βιβλίο που λέγεται ‘’TheInvisible Rainbow’’ – "Το Αόρατο Ουράνιο Τόξο", ενός συγγραφέα ονόματι Άρθουρ Φέρστενμπεργκ, ο οποίος μελέτησε τον αντίκτυπο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην ανθρώπινη υγεία, αυτών που παράγονται τεχνολογικώς σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και σε αυτό το βιβλίο καταγράφει ότι κάθε φορά που είχαμε μία παγκόσμια ‘’επιδημία’’, ξεκινώντας από την Ισπανική γρίπη το 1918, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την Ισπανία, προήλθε και παράχθηκε από στρατιωτικές βάσεις. Αλλά κάθε φορά που είχαμε μία παγκόσμια κατάσταση πανδημίας, συχνά με συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης, προηγούνταν της εισαγωγής ενός άλλου επιπέδου ισχύος τεχνολογικώς παραγόμενης ακτινοβολίας. Και ο Φέρστενμπεργκ είπε το 2018, πριν ξεκινήσει το 5G και πριν από τον COVID-19, ότι κάθε μεγάλη αύξηση τεχνολογικώς παραγόμενης ακτινοβολίας, η οποία επηρεάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης, με το οποίο αλληλεπιδρούμε συνέχεια, προκαλεί τεράστια προβλήματα στην υγεία για τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτό το είπε το 2018.

Το 2019 εισήγαγαν το 5G, και κάποιοι από εμάς και πολλοί γιατροί και επιστήμονες ζητούν να σταματήσει γιατί δεν έχει δοκιμαστεί, το παραδέχονται αυτό για τον αντίκτυπο του 5G στην ανθρώπινη ψυχολογία και υγεία.

Έγιναν ανεξάρτητες δοκιμές; 

Καμία δοκιμή δεν έγινε! Η μόνη ανεξάρτητη δοκιμή που έγινε, από πραγματικά ανεξάρτητους ανθρώπους εκτός της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών, λέει ότι το 5G είναι καταστροφικό για την ανθρώπινη υγεία. Και ζητούν να σταματήσει. Γιατροί, επιστήμονες από 41 χώρες υπέγραψαν επιστολές που λένε ότι πρέπει να σταματήσει. Φυσικά δεν θα σταματήσει. Και ο λόγος που προχώρησε χωρίς δοκιμές, το οποίο παραδέχθηκαν οι ίδιοι. Στο Κογκρέσο, ένας γερουσιαστής ρώτησε τα μέλη της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών πέρυσι, πόσες δοκιμές έχουν κάνει, πόσα χρήματα έχουν δαπανήσει στην δοκιμή των συνεπειών του 5G στην ανθρώπινη υγεία. Και είπαν ‘’μηδέν’’ δοκιμές. Ο λόγος είναι ότι αν τις είχαν κάνει και τα αποτελέσματα των δοκιμών είχαν δημοσιευθεί, το 5G δεν θα επιτρεπόταν ποτέ να μπει σε λειτουργία.

Λοιπόν ! Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών δεν θέλουν να μας κάνουν κακό με το 5G. Όχι αυτές συγκεκριμένα;

Επιστρέφουμε ξανά στην πυραμίδα εξουσίας. Ο κλάδος τηλεπικοινωνιών ανήκει σε αυτή την κλίκα. Επειδή αυτό που κάνει η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών με όλη αυτήν την έξυπνη τεχνολογία και τους δορυφόρους, για τους οποίους θα πούμε σε λίγο, οι οποίοι στέλνουν ακτινοβολία 5G σε κάθε εκατοστό της Γης, είναι πλήρως απαραίτητο για τον έλεγχο του ανθρώπου από την τεχνητή νοημοσύνη. Στην πυραμίδα της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα κατώτερα επίπεδα, που δεν έχουν ιδέα για τον αντίκτυπο του 5G στην ανθρώπινη υγεία και δεν θέλουν να γνωρίζουν, γιατί βλέπουν μόνο τα δολάρια που θα κερδίσουν. Μα όταν φθάνεις στο ανώτερο επίπεδο του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, στο κέντρο της εξουσίας, γνωρίζουν πολύ καλά τι θα προκαλέσει στην ανθρώπινη υγεία. 

Γιατί; Επειδή θέλουν να γίνει αυτό. Επειδή θέλουν αυτές τις συνέπειες να συμβούν επάνω στην ανθρωπότητα.Έχουν την δυνατότητα να χειραγωγούν τους ανθρώπους ψυχολογικά και μπορούν να δημιουργήσουν μία μαζική χειραγώγηση με το 5G. 

Λοιπόν, τι κάνει το 5G; Ότι κάνει και το 4G, αλλά το 5G το κάνει ακόμα περισσότερο. Δηλητηριάζει τα ανθρώπινα κύτταρα. Τα κύτταρα δηλητηριάζονται από τεχνολογικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Τα ανθρώπινα κύτταρα δηλητηριάζονται, απελευθερώνοντας εξωσώματα, ως αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτά τα εξωσώματα καταγράφονται ως κορονοϊός COVID-19. Λοιπόν, ποια ήταν η πρώτη κινεζική πόλη η οποία εισήγαγε το δίκτυο 5G ακριβώς πριν από το ξέσπασμα του "ιού"; Η Γουχάν.

Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο που ο κόσμος μπορεί να το σκεφθεί. Παρεμπιπτόντως , πριν πω αυτό, όσο διαρκεί αυτή η καραντίνα, γνωρίζω από επικοινωνίες που έχουν γίνει με εμένα με τον Γκάζ και με τον Τζέιμι στο davidicke.com γνωρίζω από όλες τις δημοσιεύσεις στο ίντερνετ, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο και στις ΗΠΑ, ότι όσο διαρκεί η καραντίνα, κεραίες 5G τοποθετούνται με πολύ ταχύ ρυθμό σε όλο τον κόσμο. Όσο διαρκεί η καραντίνα άλλες 21 πόλεις στη Βρετανία απέκτησαν 5G. Το 5G ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο ταχύτατα. Σε μία περίοδο όπου τα πάντα θα έπρεπε να είχαν σταματήσει. Και αυτοί χτίζουν πύργους 5G μέσα σε μία νύχτα.

Ναι. Επειδή αυτό θεωρείται ως απαραίτητη εργασία. Για την κλίκα, για την ΚΑΜΠΑΛ είναι απαραίτητη εργασία. Επειδή θέλουν το δίκτυο 5G παντού. Όσο συμβαίνει αυτό με τους πύργους 5G που κτίζονται σε όλο τον κόσμο, και φυσικά ο κόσμος δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί, γιατί είναι απομονωμένος ο ένας από τον άλλον και σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Ο Έλον Μάσκ, ο οποίος δεν θα τον έλεγα ψυχοπαθή, γιατί αυτό δεν αρκεί, ο άνθρωπος είναι σούπερ ψυχοπαθής, γιατί γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντίκτυπος του 5G στην ανθρώπινη υγεία, και παρόλα αυτά τοποθετεί όλο και περισσότερους δορυφόρους κάθε εβδομάδα σε χαμηλό υψόμετρο γύρω από την Γη, οι οποίοι εκπέμπουν ακτινοβολία 5G στη Γη.

Και έχει πάρει άδεια να τοποθετήσει δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους γύρω από τη Γη και προχωρά προς αυτό το στόχο. Θέλει να τοποθετήσει 42.000 δορυφόρους γύρω από την Γη. Ήδη όσους δορυφόρους έχει τοποθετήσει, η κοινότητα αστρονομίας παραπονιέται σε όλο τον κόσμο γιατί δεν μπορούν να δουν πια τον νυχτερινό ουρανό, λόγω αυτών των δορυφόρων οι οποίοι εκπέμπουν ακτινοβολία 5G στην Γη. Και όσο διαρκεί αυτή η καραντίνα του δόθηκε άδεια από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών, η οποία επέτρεψε την κυκλοφορία του 5G χωρίς δοκιμές, επειδή ανήκει στην ΚΑΜΠΑΛ, του έδωσε άδεια για την τοποθέτηση 1.000.000 επίγειων κεραιών στις ΗΠΑ, που μέσω ηλεκτρομαγνητικών πεδίων θα συνδέονται με τους δορυφόρους.

Γιατί αυτό που δημιουργούν…….. Τα γράφω εδώ και δεκαετίες αυτά. Δημιουργούν μία τεχνολογική υποπραγματικότητα (μάτριξ) του 5G, την οποία ονομάζουν "Το έξυπνο δίκτυο", περιβάλλοντας τον κόσμο με δορυφόρους και διοχετεύοντας αυτά τα πράγματα στην Γη. Επειδή δημιουργούν μία υποπραγματικότητα, με την οποία θα συνδέεται ο ανθρώπινος νους, μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Έχουν ήδη πει και πότε θα ξεκινήσει αυτό. Το 2030, ένα έτος το οποίο εμφανίζεται συνεχώς για τα πάντα. Οπότε αυτό πραγματικά συμβαίνει.

Και ο Έλον Μάσκ πήρε αυτή την άδεια κατά την διάρκεια της καραντίνας;

Ναι, κατά την διάρκεια της καραντίνας την πήρε την άδεια. Για να δούμε κάτι τώρα. Ας πάρουμε το κινέζικο σενάριο. Αλλά θα πω αυτό πρώτα. Το 5G είναι ένα φάσμα συχνοτήτων, δεν είναι μία συχνότητα. Ξεκινούν από χαμηλά αυτές τις συχνότητες, αλλά θέλουν να τις πάνε ψηλά. Και ήδη μπορούν να τις πάνε ψηλά και αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο με τους τρόπους τους οποίους θα περιγράψω. Αν οι τηλεθεατές της εκπομπής πάνε στα βίντεο στην ιστοσελίδα μου, θα δουν στην σειρά των βίντεο, έναν γιατρό από την Νέα Υόρκη. Είναι ένας γιατρός ο οποίος εξοργίστηκε τόσο πολύ, που έφτιαξε ένα βίντεο. Βγήκε εντελώς έξω από τα ρούχα του με αυτά που ανακάλυψε. Αυτός ο γιατρός εργάζεται σε μία μονάδα εντατικής θεραπείας, σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Και στο βίντεο αυτό λέει ‘’Κοιτάξτε!!! Αυτό δεν είναι κορονοϊός COVID-19. Δεν είναι αυτό που μας λένε ότι είναι’’. Αυτός ο γιατρός λέει "μας είπαν……".

Κοιτάξτε ξανά την πυραμίδα. Όλοι κάνουν ότι τους λένε. Λέει…."μας είπαν να φροντίσουμε ανθρώπους με προβλήματα στους πνεύμονες που έρχονται σε μας, ως ανθρώπους που έχουν μία λοιμώδη νόσο που λέγεται κορονοϊός COVID-19 ". Αλλά λέει "Εμείς δεν βλέπουμε αυτό". Μετά την συνέντευξη πηγαίνετε να δείτε το βίντεο. "Εμείς δεν βλέπουμε αυτό" είπε. Είπε "Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο παρόμοιο με αυτό που βλέπω στους πνεύμονες αυτών των ανθρώπων και κάτι παρόμοιο με αυτό από το οποίο πάσχουν και πεθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι". Αυτό ακριβώς είπε.

Οι πνεύμονές τους μοιάζουν με ενός ανθρώπου που πετάει στα 30.000 πόδια και καθώς εξαφανίζεται η πίεση της καμπίνας του αεροπλάνου, εξαφανίζεται το οξυγόνο και πεθαίνει αργά από έλλειψη οξυγόνου. Είπε και μια άλλη αναλογία. Είπε ότι οι πνεύμονές τους, είναι κάτι που θα περίμενες να δεις αν έπαιρνες κάποιον και τον έβαζες στην κορυφή του Έβερεστ χωρίς καμία συσκευή οξυγόνου. Και προφανώς χωρίς καμία αναπνευστική συσκευή. Έτσι ακριβώς θα ήταν οι πνεύμονές του. Είπε "Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά αυτό δεν είναι κορονοϊός COVID-19, δεν είναι λοιμώδης νόσος και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο".

Λοιπόν. Και αυτό το παραδέχεται η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών. Το δίκτυο 5G ρυθμισμένο στα 60 Giga Hertz, (GHz) όπου εκεί ακριβώς θέλουν να το φτάσουν και εγώ λέω ότι σίγουρα το έχουν ήδη ρυθμίσει σε αυτό το ύψος κρυφά, σταματάει το ανθρώπινο σώμα και αίμα από το να απορροφούν οξυγόνο. Αν ένας άνθρωπος δεχτεί συχνότητες 60 Giga Hertz ακτινοβολίας 5G, δεν θα μπορεί να απορροφά αρκετό οξυγόνο. Θα κατέρρεε στον δρόμο. Και αυτά τα συμπτώματα, αυτό το αποτέλεσμα που προκαλεί το 5G στον άνθρωπο, είναι τόσο όμοιο με αυτό που περιέγραψε ότι βλέπει ο γιατρός στην Νέα Υόρκη, αλλά λέει ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Να αναφέρω αυτό.

Η κλίκα δεν είχε αρκετούς νεκρούς, παρόλα που μαγείρεψαν τόσο τους αριθμούς και παρουσίασαν όσο το δυνατόν πιο πολλούς νεκρούς από τον κορονοϊό COVID-19, για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι είναι ένας πολύ φονικός ιός. Αλλά όσο οι αριθμοί των νεκρών δεν αυξάνονται από κάθε αιτία , χτίζουν νεκροταφεία και μετατρέπουν γήπεδα ποδοσφαίρου σε νεκροτομεία. Το κάνουν σε πολλές χώρες αυτό. Κάνουν προετοιμασίες για πάρα πολλούς νεκρούς. Τι συμβαίνει; Δε κολλάει. Μόνο εκτός και αν το μαγείρεμα των αριθμών των νεκρών από μόνο του, δεν θα δικαιολογούσε όλους αυτούς τους τάφους. Επειδή δεν θα γέμιζαν ποτέ. Και αν χτίζουν όλους αυτούς τους μαζικούς τάφους και τα νεκροτομεία και οι αριθμοί αρχίζουν να πέφτουν, όπως έγινε στην Κίνα, όπου πέρασε ο ιός, θα φανούν εντελώς ηλίθιοι.

Γιατί το κάνουν τότε; 

Δεν λέω ότι θα γίνει αυτό, αλλά λέω ότι είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε. Όσο πιο…….Γιαυτό τον λόγο το κάνουν ακριβώς τώρα, στήνουν πύργους 5G παντού και βάζουν δορυφόρους στο διάστημα. Όσο πιο πολύ επεκτείνουν το δίκτυο 5G, τόσο περισσότερο το δίκτυο 5G θα επηρεάζει την υγεία του πληθυσμού. Και όσο επηρεάζει την υγεία του πληθυσμού, τόσο μπορούν να λένε ότι είναι κορονοϊός COVID-19. Και αν αρχίσουν να εκπέμπουν ακτινοβολία 5G στα 60 Giga Hertz, θα σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους, γιατί δεν θα μπορούν να απορροφήσουν οξυγόνο. Αν το κάνουν αυτό, θα αρχίσουν να γεμίζουν τους τάφους και θα πουν "Δείτε τι κάνει ο ιός. Η καραντίνα πρέπει να συνεχιστεί κι άλλο".

Πρέπει να το προσέχουμε αυτό. Δεδομένων των αριθμών των νεκρών που έχουμε μέχρι στιγμής, αν αρχίσει ο κόσμος να πεθαίνει σε μεγάλους αριθμούς, οπουδήποτε στον κόσμου υπάρχει δίκτυο 5G και καταλήξει σε αυτούς τους τάφους, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα αμφισβητούμε όλα και να τα βάζουμε κάτω. Γιατί αν συμβεί αυτό με την πορεία που έχουν οι αριθμοί μέχρι στιγμής θα ήταν ανεξήγητο. Αλλά όχι αν αφαιρέσουν το οξυγόνο από την ατμόσφαιρα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μία πολύ μικρή περιοχή. Μπορείς να βάλεις στο στόχαστρο ένα γηροκομείο και να τους αφαιρέσεις το οξυγόνο με την ακτινοβολία 5G. Ο κόσμος θα πεθάνει και θα πεις πως είναι κορονοϊός COVID-19.

Και ξέρετε τι συμβαίνει; Πηγαίνουν πολίτες και δημοσιογράφοι με κάμερες και κινητά να καταγράφουν τα σχολεία και τα νοσοκομεία. Το κάνουν όσο είναι κλειστά τα σχολεία. Τι κάνουν όσο ο κόσμος είναι σε καραντίνα; Βάζουν 5G στα σχολεία. Γνωρίζεται που αλλού βάζουν 5G; Στα νοσοκομεία. Βάζουν 5G παντού. Και όταν στηθεί όλο αυτό το δίκτυο 5G, θα έχουν την δυνατότητα να χειραγωγούν τον κόσμο ψυχολογικά και σωματικά. Και που οδηγεί όλο αυτό; Οδηγεί στο εμβόλιο. Όλο αυτό οδηγεί σε ένα εμβόλιο. Και μέσα σε αυτό το εμβόλιο θα υπάρχει πολύ γενετικό υλικό, το οποίο θα προκαλεί δηλητηρίαση των κυττάρων τα οποία θα απελευθερώνουν εξωσώματα που θα θεωρηθούν ως ιός.

Αλλά το εμβόλιο θα περιέχει και τσιπάκια νανοτεχνολογίας. Ανέφερα πριν από λίγο ότι ο Έλον Μάσκ πήρε άδεια για την τοποθέτηση 1.000.000 επίγειων κεραιών, οι οποίες θα αλληλοεπιδρούν με τους δορυφόρους στο διάστημα. Αυτά τα νανομικροτσίπ του εμβολίου, που μπαίνουν με πολλούς τρόπους, αλλά ας μείνουμε στα εμβόλια. Δεν είναι αντιληπτά με την ανθρώπινη όραση, γιαυτό λέγονται και νανοτσίπ. Ονομάζονται επίσης "έξυπνη σκόνη". Φυσικά, τα πάντα είναι έξυπνα. Λέγονται "νανομπότ", "νευρομπότ". Έχουν πολλά διαφορετικά ονόματα. Ας τα πούμε έξυπνη σκόνη. Η ιδέα είναι να βάλουν τα νανοτσίπ μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να λειτουργήσουν μέσα στον άνθρωπο, όπως λειτουργεί η επίγεια κεραία 5G, με τους δορυφόρους του Έλον Μάσκ. 

Θέλουν να συνδέσουν τους ανθρώπους με αυτό το δίκτυο 5G, αυτή την τεχνολογική υποπραγματικότητα, η οποία θα ελέγχεται από τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι γινόμαστε, βασικά, τερματικά υπολογιστών. Αυτή είναι η ιδέα. Αυτά τα εμβόλια τα οποία προωθούνται και χρηματοδοτούνται κυρίως από τον Μπίλ Γκέιτς, από έναν οργανισμό του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ονομάζεται GAVI. O Μπιλ Γκέιτς και ο οργανισμός GAVI θέλουν να εμβολιάσουν τους πάντες. Και θέλουν και κάτι ακόμη ο Μπιλ Γκέιτς και ο οργανισμός GAVI και το αναπτύσσουν τώρα. Θέλουν και αυτό είναι το όνομα που του δίνουν, ένα κβαντικό τατουάζ σε όποιον άνθρωπο έχει κάνει το εμβόλιο, ώστε να γνωρίζουν ψηφιακά αν έχεις κάνει το εμβόλιο ή όχι.

Αυτή η απάτη με τον κορονοϊό COVID-19 θα οδηγήσει σταδιακά σε μείωση των θανάτων και σε χαλάρωση της καραντίνας, κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που σχεδιάζουν είναι και άλλα κύματα Κορονοϊού . Και επειδή υπάρχει ήδη το προηγούμενο της καραντίνας, δεν θα υπάρξει νέος δισταγμός για την καραντίνα, σε κάθε άλλο επόμενο κύμα ιού που θα έρθει και θα επιβάλλεται άμεσα η καραντίνα. Αυτός είναι ο στόχος. Και προετοιμάζουν ψυχολογικά τον κόσμο γιαυτό. Και μετά θα μας πουν ότι αν κάνουμε το εμβόλιο……

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται επτά εμβόλια για τον κορονοϊό COVID-19 και όλα τα εμβόλια χρηματοδοτούνται από τον Μπίλ Γκέιτς. Είναι ο ίδιος Μπιλ Γκέιτς ο οποίος ενεπλάκη με το ίδρυμά του, Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς στο "Γεγονός 201", το οποίο ήταν μία προσομοίωση επιδημίας ενός κορονοϊού και το πως θα αντιδρούσαν οι αρχές, όπως ακριβώς αντέδρασαν έξι εβδομάδες πριν το θέμα παρουσιαστεί στην Κίνα. Σε αυτή την προσομοίωση πανδημίας κορονοϊού συμμετείχε και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο οποίο έχει μεγάλη συμμετοχή ο Γκέιτς. Αυτό το φόρουμ είναι το 1% της παγκόσμιας ελίτ.

Επίσης συμμετείχε και η ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς στην Αμερική. Συμμετείχε επίσης και η εταιρεία Johnson & Johnson, η οποία τώρα αναπτύσσει εμβόλιο για το κορονοϊό COVID-19. Το Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς το οποίο συμμετείχε σε αυτή την προσομοίωση, που τελικά έγινε ακριβώς όπως σχεδιάστηκε να γίνει, έκανε επίσης μία προσομοίωση το 2018 με την ίδια θεματολογία.

Ποιό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει τους παγκόσμιους αριθμούς που αναφέρονται στα ΜΜΕ, για τα κρούσματα και τους θανάτους του κορονοϊού COVID-19;

Το ίδιο Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς το οποίο συμμετείχε σε αυτές τις προσομοιώσεις επιδημίας κορονοϊού. Το σχέδιό τους είναι ότι στο τέλος θα μας πουν "Αν θέλετε να βγείτε από την καραντίνα και δεν θέλετε να μπαίνετε συνεχώς σε καραντίνα, τότε πρέπει να κάνετε το εμβόλιο που σας λέμε εμείς, για να μην αποτελείται απειλή για την υπόλοιπη κοινότητα". Και αυτό σου δίνει το δικαιώματα. Είναι το ψηφιακό διαβατήριο που έλεγε ο Γκέιτς.

Ναι, ο Μπίλ Γκέιτς είναι από τους πιο σατανικούς ανθρώπους στην Γη. Σκεφθείτε τον ανταγωνισμό που έχει και με άλλους σατανικούς. Οπότε εκεί πάει το παιχνίδι. Θα κάνεις το εμβόλιο γεμάτο τσίπ για να σε ελέγχουν και να υπονομεύουν την υγεία σου, ώστε να έχουμε και άλλες πανδημίες, αλλιώς δεν θα μπορείς να συμμετέχεις με την υπόλοιπη κοινότητα, δεν θα μπορείς να ταξιδεύεις, να μετακινείσαι κλπ. Λοιπόν, αυτός είναι ο αληθινός λόγος για τον οποίο ο Γκέιτς και ο οργανισμός GAVI, αυτοί οι ψεύτες με τα εμβόλια, έχουν κατασκευάσει αυτό το κβαντικό τατουάζ. Έτσι θα γνωρίζουν ποιος έκανε το εμβόλιο και ποιος όχι και θα υπάρχει τεχνολογία μέσα από την οποία θα περνάς, για να διαβάζει το κβαντικό τατουάζ. Θέλεις να ανέβεις στο αεροπλάνο; "Όχι, δεν μπορείς, δεν έχεις κάνει το εμβόλιο". 

Είναι σαν τσιπάκι μέσα σου;

Ναι, με απλά λόγια αυτό είναι βασικά. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι τεχνολογία θα βροΥν. Θα το δούμε. Αλλά η αρχή είναι ακριβώς αυτή. Και όταν θα περνάς μέσα από αυτή την τεχνολογία σε συγκεκριμένα σημεία, θα μετράνε την θερμοκρασία σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι αυτοί που διοικούν τη Σίλικον Βάλεϊ είναι "υπέροχοι άνθρωποι, ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για την ανθρωπότητα". Πρώτον, αυτό που κάνουν εταιρείες όπως η Google, είναι ότι παρέχουν δεδομένα εντοπισμού κινητών τηλεφώνων σε κυβερνήσεις, ώστε οι κυβερνήσεις να βλέπουν αν γίνεται κάποια συγκέντρωση κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Όπως βρήκαν κάτι παιδιά που πήγαν σε ένα πάρτι στην παραλία. Ήταν συνολικά 70 παιδιά. Και τα εντόπισαν σε 40 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ. Νόμιζα ότι ήταν παράνομο να δίνουν προσωπικά στοιχεία, αλλά το κάνουν. Αφού επιβάλλεις την καραντίνα και αφού αναστείλεις την δημοκρατία, που είναι αυτό που έγινε, και εισέλθεις σε μία τυραννία, που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως φασιστική, δεν υπάρχουΝ πια νόμιμες διαδικασίες για τους ανθρώπους, γιατί η κυβέρνηση κάνει ό,τι θέλει. Και δεν φταίνε οι πολιτικοί. Αυτοί δεν έχουν ιδέα. Είναι τα μαύρα κουστούμια πίσω από τις κυβερνήσεις που κατευθύνουν το σχέδιο. Αυτό λοιπόν είναι μόλις ένα βήμα πριν από το τσιπάκι, το οποίο θέλουν να εφαρμόσουν, όπου θα σε εντοπίζουν όπου και αν πας σε πραγματικό χρόνο και θα πουν μόνιμα, ότι από εδώ και στο εξής μόνο τόσα άτομα μπορούν να συγκεντρώνονται μαζί, γιατί δεν θέλουν μαζικές διαδηλώσεις. Και θα γνωρίζουν αν το κάνεις, γιατί θα σε παρακολουθούν.

Πάμε τώρα στη Κίνα.

Λέω στα βιβλία και τις ομιλίες εδώ και δεκαετίες, ότι αν θέλεις να δεις τι σχεδιάζουν για τη Δύση αύριο, δες την Κίνα σήμερα. Στην Κίνα έχουμε μια κατάσταση η οποία σχεδιάζεται και για την Δύση, όπου θα υπάρχουν εκατομμύρια κάμερες αναγνώρισης προσώπου. Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου μόλις εισήγαγε τις κάμερες αναγνώρισης προσώπου. Στην Κίνα έχουμε μια ανοιχτή τυραννία. Διατάζουν "Αυτό θα γίνει και τελείωσε". Στη Δύση, δεν είναι ακριβώς τυραννία, το κάνουμε απλώς επειδή είναι καλό για την κοινωνία. Πρέπει να το κάνουν αργά. Μα τώρα ανέστειλαν τη δημοκρατία, μπορούν να το κάνουν πιο γρήγορα. Γιαυτό εισάγουν άμεσα το δίκτυο 5G, για παράδειγμα.

Στην Κίνα, έχουν εκατομμύρια κάμερες αναγνώρισης προσώπου, που συνεχώς παρακολουθούν τον πληθυσμό σε πραγματικό χρόνο. Εκεί είσαι ένας αριθμός. Βλέπε τον Τζορτζ Όργουελ. Και έχω δει ντοκιμαντέρ όπου στέλνουν έναν άνθρωπο έξω στον δρόμο, στην Κίνα, για να δουν πόσο χρόνο θα πάρει για να τον εντοπίσουν. Σε λίγα λεπτά τον έχουν εντοπίσει. Αυτές οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου παντού, μέσω τεχνητής νοημοσύνης καταγράφουν και την συμπεριφορά σου. Στην Κίνα παίρνεις κοινωνικούς πόντους, αν είσαι καλό παιδί, αν συμπεριφέρεσαι όπως θέλει η κυβέρνηση. Αλλιώς σου αφαιρούνται κοινωνικοί πόντοι. Και όταν φθάσεις σε ένα ορισμένο επίπεδο αφαίρεσης πόντων, τότε αρχίζουν οι συνέπειες. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα που επειδή δεν συμπεριφέρονται όπως θέλει η κυβέρνηση, απαγορεύεται να πετάξουν με αεροπλάνο, ή να μπουν σε τραίνο. Αυτό σχεδιάζεται. Είναι ο απόλυτος έλεγχος.

Και αυτή η στημένη η απάτη με τον κορονοϊό COVID-19, σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μέσα σε πολύ ελάχιστο χρόνο, την παγκόσμια συγκέντρωση εξουσίας, που εδώ και 30 χρόνια τονίζουμε ότι έρχεται. Έχω περιγράψει αυτή την κοινωνία που πάνε να δημιουργήσουν τώρα τόσο γρήγορα, ως την κοινωνία από τα "Παιχνίδια Πείνας". Όπου το 1% της ελίτ, διοικεί τα πάντα και ο υπόλοιπος πληθυσμός υπηρετεί και εξαρτάται από το 1% της ελίτ. 

Τι έκανε η καραντίνα σε όλο τον κόσμο; 

Ακριβώς αυτό. Επίτηδες. Γιαυτό το έκαναν. Και στη μέση θα υπάρχει ένα αστυνομικό στρατιωτικό κράτος, το οποίο θα διατηρεί αυτό το κατεστημένο.

Εξήγησέ μας τι προκάλεσε αυτό στην οικονομία όσον αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Αυτή η κοινωνία των "Παιχνιδιών Πείνας" που μόλις περιέγραψα, δεν είναι εφικτή όταν μεγάλο τμήμα του πληθυσμού έχει ανεξάρτητο εισόδημα. Δεν μπορείς να συντρίψεις τον κόσμο σε αυτές τις φτωχές, στερημένες μάζες, που είναι ακριβώς αυτή η κοινωνία από τα "Παιχνίδια Πείνας", εάν ο κόσμος έχει ανεξάρτητο εισόδημα, επιχειρήσεις και λοιπά. Επειδή τότε ο κόσμος θα έχει τα χρήματα για να μην πέσει τόσο χαμηλά οικονομικά.

Οπότε κατέστρεψαν όλες τις επιχειρήσεις και όλη αυτή την απασχόληση, πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν ξανά, και τι έκαναν; Δημιούργησαν μαζική παγκόσμια εξάρτηση από το κράτος. Αν πάρεις τα διάφορα κράτη και πας στο επόμενο επίπεδο, έχεις την κλίκα, την ΚΑΜΠΑΛ που ενορχηστρώνει όλο αυτό το σχέδιο. Τα πακέτα κινήτρων. Και αφού δώσουν στα κράτη πακέτα δύο και μετά έξι τρισεκατομμυρίων, θέλουν μετά να δώσουν κι άλλο πακέτο χρημάτων, κι άλλο πακέτο. Αυτό θα καταστρέψει τις κυβερνήσεις οικονομικά. Και μετά θα πουν ότι το οικονομικό σύστημα, όπως το γνωρίζουμε, δεν είναι πια βιώσιμο, δεν είναι πια δυνατόν να επιβιώσει, οπότε, επειδή ενδιαφερόμαστε τόσο βαθιά για την ανθρωπότητα, θα φέρουμε ένα νέο οικονομικό σύστημα, το οποίο να βασίζεται σε ψηφιακό νόμισμα, το οποίο προβλέπω στα βιβλία μου από το 1993.

Και ότι κάνεις, ότι αγοράζεις θα το γνωρίζουμε και θα μπορούμε να αποφασίζουμε ανά πάσα στιγμή αν μπορείς να αγοράσεις ή όχι, γιατί αν πας σε ένα κατάστημα τώρα, αν και σε μερικές εβδομάδες δεν θα μπορείς καν να το κάνεις και να τους δώσεις μια πιστωτική κάρτα, ψηφιακά χρήματα και την δοκιμάσουν και σου πουν ‘’Συγγνώμη, η κάρτα σας δεν έγινε δεκτή’’, τότε μπορείς να πληρώσεις με μετρητά. Οπότε όταν δεν υπάρχουν μετρητά…. Επειδή αυτή η απάτη με τον κορονοϊό, πληρεί όλα τα κριτήρια για την κλίκα. Όλα όσα πει ότι θέλουν, φανερώνονται με όσα συμβαίνουν τώρα.

Λένε ότι τα χρήματα είναι επικίνδυνα, γιατί μπορεί να κολλήσεις τον ιό από αυτά. 

Ανοησίες, ψέματα. Έτσι άνθρωποι που δέχονταν μετρητά, δεν τα δέχονται πια γιατί κάποια, υποτίθεται ότι, μεταφέρουν τον ιό. Οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα ΑΤΜ, βγήκαν πριν από τρεις, τέσσερις μέρες και είπαν "Ως το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν τελειώσει τα μετρητά λόγω του ιού". Οπότε…. Η Αγγλία μόλις εισήγαγε πλαστικά μετρητά. Που διατηρούν τον ιό περισσότερο χρόνο. Δεν έχει να κάνει με την υγεία, αλλά με τον απόλυτο έλεγχο. Όλα αυτά είναι ανοησίες. Τέλος πάντων, όταν εξαφανιστούν τα μετρητά, που είναι το σχέδιό τους, και θα έχεις μόνο ψηφιακά χρήματα και αυτό που σχεδιάζεται είναι να είναι τα πάντα μέσα στο τσιπάκι σου. Τα μικρά βήματα προς την απολυταρχία. Τώρα πήγαν στο κινητό.

Πήγαν από τα μετρητά, στην πιστωτική κάρτα και τώρα θα τα πάνε όλα στο κινητό. Τώρα θα είναι όλα μέσα στο κινητό. Και αυτό το κινητό γίνεται πλέον το τσιπάκι. Απέχουν μόλις ένα βήμα από αυτό. Τα γράφω στα βιβλία μου από την δεκαετία του ’90. Λοιπόν, όταν πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και πληρώνεις με το τσιπάκι σου ή με οτιδήποτε είναι αυτό, και σου λένε ότι δεν δέχονται την πιστωτική σου κάρτα, "Δεν δεχόμαστε τα ψηφιακά σας χρήματα". Πως θα ψωνίσεις τώρα; Δεν θα ψωνίσεις. Οι αντιφρονούντες, ένας εκ των οποίων θα είμαι εγώ μέχρι να πεθάνω, θα σβηστούν από την λίστα των φίλων τους από πολύ νωρίς. Όλα γίνονται για τον απόλυτο και πλήρη έλεγχο. Αυτό που κάνουν στην Κίνα τώρα.

Ναι. Όπως έλεγα, αυτή η κοινωνία από τα "Παιχνίδια Πείνας" είναι φασισμός. Είναι κομμουνισμός, που είναι διαφορετικά ονόματα για την ίδια τυραννία. Συγκέντρωση εξουσίας στα χέρια των λίγων.Μα το αληθινό όνομα, αν και ο φασισμός και ο κομμουνισμός εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά ο τρόπος που γίνεται τώρα, διαφέρει. Θέλουν να δημιουργήσουν μία τεχνοκρατία. Μια παγκόσμια τεχνοκρατία. Οι τεχνοκράτες είναι κοινωνίες που ελέγχονται από γραφειοκράτες, όχι από εκλεγμένους πολιτικούς, αυτοί θα φύγουν, αυτό είναι το σχέδιο. Όσο πιο πολύ μπορούν να απαξιώσουν τους πολιτικούς στο μυαλό του κοινού, τόσο πιο εύκολα το κοινό θα πει "Είναι άχρηστοι οι πολιτικοί έτσι κι αλλιώς, ας επιβληθεί τεχνοκρατία".

Έτσι οι κοινωνίες θα ελέγχονται από γραφειοκράτες, επιστήμονες, μηχανικούς, τεχνοκράτες. Όλοι αυτοί στη Σίλικον Βάλεϊ είναι τεχνοκράτες. Και ήδη οι τεχνοκράτες της Σίλικον Βάλεϊ…. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε το Ισραήλ, τη δεύτερη Σίλικον Βάλεϊ του κόσμου. Ακούγεται περίεργο, αλλά κάντε την έρευνά σας να το διαπιστώσετε. Οι τεχνοκράτες ήδη διοικούν τον κόσμο. Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στη Σίλικον Βάλεϊ. Πόσο μάλλον να καταλάβουν και να νομοθετήσουν γιαυτό. Αυτοί κάνουν κουμάντο. Οι Γκέιτς διευθύνουν την επιχείρηση εμβολίων. Διοικούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Έτσι οι τεχνοκράτες ήδη παίρνουν τον έλεγχο. Και όσο πιο πολύ κινείσαι προς αυτήν την τεχνολογική, τεχνοκρατική κοινωνία της τεχνητής νοημοσύνης, αναλαμβάνουν οι τεχνοκράτες, γιατί οι πολιτικοί είναι πλέον άσχετοι. Ποιανού ο παππούς ήταν επικεφαλής του τεχνοκρατικού κόμματος του Καναδά την δεκαετία του ’30, που υποστήριζε μια τέτοια κοινωνία; Ο παππούς του Έλον Μάσκ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό που κάνει τυχαία. Και γνωρίζει τι κάνει. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να πανηγυρίζουν, ο Μπίλ Γκέιτς, ο Έλον Μάσκ και ο Τζέφ Μπέζος της Άμαζον και ο Μπριν και ο Πέιτζ της Google και η Γουιτσάισκι στο YouTube. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουν. Πρέπει να ξεμπροστιασθούν. Πρέπει να εκτεθούν για όσα κάνουν. Που είναι να χτίζουν μία τεχνοκρατική, εφιαλτική, δυστοπική κοινωνία, βάσει της τεχνητής νοημοσύνης και της απόλυτης λογοκρισίας κάθε άλλης άποψης ή πληροφορίας η οποία είναι αντίθετη με την επίσημη αφήγηση του συστήματος. Και θα σας πω κάτι. Παρακολουθώ αυτούς τους ανθρώπους, από την κλίκα, την ΚΑΜΠΑΛ εδώ και 30 χρόνια ασταμάτητα. Και έχω δει τι κάνουν και πως λειτουργούν , και έχω δει τα συγκλονιστικά επίπεδα της ψυχοπάθειάς τους.

Και ξέρετε κάτι; Δεν τους φοβάμαι καθόλου. Επειδή εγώ είμαι πιο ισχυρός από αυτούς και το γνωρίζουν. Δεν ήρθα εδώ για να αποτύχω Και δεν θα αποτύχω.

Γιατί είσαι πιο ισχυρός από αυτούς, Ντέιβιντ;

Επειδή έχω επίπεδα συνείδησης, όπως και όλοι όσοι μας βλέπουν έχουν το ίδιο επίπεδο συνείδησης, αν απλώς ανοίξουν τον νου τους, είναι το δικό τους δικαίωμα, είναι ο αυθεντικός τους εαυτός , ενώ αυτή η κλίκα έχει τόσο περιορισμένη αντίληψη και ικανότητα να κάνει τα πράγματα να συμβούν. Επειδή είναι τόσο περιορισμένοι στην αντίληψη, αλήθεια σας λέω, ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα, είναι να την βάλουν μέσα σε ένα κουτάκι, μικρότερο από το δικό τους. Αυτό κάνουν. Και όταν η ανθρωπότητα βγει από αυτό το κουτάκι και συνειδητοποιήσει την αληθινή της ταυτότητα, η οποία είναι μια κατάσταση απεριόριστης επίγνωσης, που αυτή η κλίκα δεν έχει καθόλου, τότε αυτοί θα μείνουν μέσα στο κουτί, και εμείς με την διευρυμένη μας συνείδηση, θα είμαστε έξω από το κουτί.

Και αυτοί θα γίνουν ανίσχυροι. Έπρεπε να μας βάλουν σε ένα κουτί μικρότερο από το δικό τους. Αυτό έκαναν. Και δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν με άλλο τρόπο. Όταν ανοίξουμε τα μάτια μας, ανοίξουμε το μυαλό μας, ανοίξουμε τις καρδιές μας, οι τοίχοι της φυλακής, οι τοίχοι της φούσκας, οι τοίχοι του κουτιού, θα εξαφανιστούν. Και εμείς θα γίνουμε η αληθινή δύναμη που είμαστε πραγματικά. Όλοι μας. Ναι και εσύ, Έθελ, στο ταμείο και εσύ. Όλοι μας. Και ο τρόπος που μας ελέγχουν είναι μπλοκάροντας την επέκταση του αυθεντικού μας εαυτού και κλειδώνοντάς μας σε μία φούσκα, όπου αντιλαμβανόμαστε τα πάντα μόνο μέσω των πέντε αισθήσεων.

Αυτοπροσδιοριζόμαστε με ταμπέλες με τις ιστορίες της ζωής μας, με την φυλή μας και την σεξουαλικότητά μας. Όλα αυτά είναι απλώς εμπειρίες. Και μας κρατούν μέσα στην φούσκα, όπου πιστεύουμε ότι αυτοί είμαστε. Εμείς είμαστε στη φούσκα. Αυτοί είναι μία ελαφρώς μεγαλύτερη φούσκα και έτσι μας ελέγχουν. Όταν συνειδητοποιήσουμε την αληθινή φύση μας, που είναι η συνείδηση, αιώνια, εξερευνητική αιώνια συνείδηση με μια σύντομη, ανθρώπινη εμπειρία που βιώνουμε τώρα και αξιοποιήσουμε αυτή την απεριόριστη δημιουργικότητα, τη δύναμη και ανοίξουμε τις καρδιές μας, και όταν ανοίγεις την καρδιά σου, δεν είναι μόνο "Σε αγαπώ καλή μου", μιλάω για την αληθινή αγάπη με την απεριόριστη, άνευ όρων έννοιά της. Τότε αξιοποιείς ένα επίπεδο συνείδησης που δεν έχει κάτι που είναι το θεμέλιο της χειραγώγησης του ανθρώπου. Δεν έχει φόβο.

Οπότε είμαι μία μοναδική έκφραση όλων όσων υπάρχουν, έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν. Θα συνεχίσω να εξερευνώ για τα πάντα. Αυτή είναι απλώς μία σύντομη εμπειρία. Τι υπάρχει να φοβηθώ; Τίποτα. Και όταν απαλλαγείς από τον φόβο κάνεις αυτό που γνωρίζεις ότι είναι σωστό χωρίς να ρωτάς. Και είναι ο φόβος πάντα που ρωτάει "Γνωρίζω ότι αυτό πρέπει να κάνω, αλλά ποιες είναι οι συνέπειες για μένα;". Την ερώτηση για τις συνέπειες την κάνει ο φόβος και εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που γνωρίζουν ότι είναι σωστό. Όταν ανοιχτείς και ξεπεράσεις τον φόβο τότε δεν ρωτάς για τις συνέπειες. Απλά κάνεις αυτό που γνωρίζεις ότι είναι σωστό.

Και ξέρετε κάτι; Αυτή η κλίκα το τρέμει αυτό. Τρέμει τους άφοβους ανθρώπους, γιατί ο φόβος είναι το μέσο ελέγχου της . Και αν ο κόσμος δεν φοβάται, τότε η κλίκα χάνει το μέσον του ελέγχου της. Γιαυτό έχω μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς. Γιατί αυτούς τους καταναλώνει ο φόβος. Και ο μεγαλύτερός τους φόβος, γιατί τότε θα τελειώσουν όλα, είναι να συνειδητοποιήσει η ανθρωπότητα τι πραγματικά συμβαίνει και ποιος πραγματικά έχει τον έλεγχο. Μπορούν να μας ελέγχουν μόνο όταν ο στοχευμένος πληθυσμός αγνοεί την αλήθεια.Όταν συνειδητοποιήσουμε τελείωσε το παιχνίδι. Γιαυτό έχω μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς, και το γνωρίζουν. Και όλοι μας έχουμε μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς.

Αφήστε στην άκρη τον φόβο. Σταματήστε να ρωτάτε για τις συνέπειες. Και θα δείτε που είναι η αληθινή δύναμη. Και δεν είναι σε αυτούς τους ψυχοπαθείς.

Κάποια τελευταία σκέψη;

Μόνο ότι αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να δούμε όλες τις ανοησίες που μας οδήγησαν εδώ. Και να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει απλώς να τις αντιστρέψουμε και φύγαμε από εδώ. Ο κόσμος ρωτάει ποια είναι η λύση. Πνιγόμαστε στις λύσεις. Οι λύσεις οδηγούν σε περισσότερα προβλήματα και η κατάσταση διαιωνίζεται. Ο καλύτερος τρόπος για να λύσουμε ένα πρόβλημα, είναι να αφαιρέσουμε την αιτία του. Μπορείς να βρεις την λύση σε ένα πρόβλημα και αυτό να οδηγήσει σε ένα άλλο πρόβλημα. Ή μπορείς να εξετάσεις γιατί συμβαίνει το πρόβλημα και να αφαιρέσεις την αιτία του. Και όταν αφαιρέσεις την αιτία του προβλήματος, το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Πρέπει. Επειδή η αιτία που προκαλούσε το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί, οπότε εξαφανίστηκε και το πρόβλημα.

Και εδώ φτάσαμε λόγω της συναίνεσής μας στην εξουσία, στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. Και η λύση δεν είναι να κάνουμε το ένα ή το άλλο, να πολεμήσουμε το ένα ή το άλλο. Είναι να σταματήσουμε να συναινούμε στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. Να πάψουμε να δεχόμαστε να μας λέει τι να κάνουμε , ενώ γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, η ψευδαίσθηση της εξουσίας. Και μετά το πρόβλημα, το οποίο είναι η ψευδαίσθηση της εξουσίας, θα εξαφανιστεί. Και ο κόσμος θα αλλάξει. Γιατί ο κόσμος σήμερα είναι μια εκδήλωση της συναίνεσης στην εξουσία.

Ποτέ δεν ήταν πιο ακραία η συναίνεση στην ψευδαίσθηση της εξουσίας.
Αφαιρέστε την αιτία και το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.
Και θα είναι η κλίκα που θα κάνει ουρές για να αγοράζει μαζικά χαρτί υγείας.
Ανυπομονώ για αυτήν την πραγματικότητα.

Ντέιβιντ, μέχρι την επομένη φορά, ποιος γνωρίζει πότε θα είναι,
Σε ευχαριστώ πολύ.
Όποτε και αν είναι.
Ευχαριστώ όλους όσους μας παρακολούθησαν
Ευχαριστώ για άλλη μια απίθανη συνέντευξη.

Γεια σου Μπράιαν. Είσαι εξαιρετικός.
Ευχαριστώ Ντέιβιντ. Γεια σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου