Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΝΟΙΑ .....και αλλοίμονο στους διώκτες.....



ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΝΟΙΑ……και αλλοίμονο στους διώκτες….  

Αν ο Ελληνικός λαός  εγνώριζε λίγη Ιστορία δεν θα έπεφτε τόσο εύκολα και γρήγορα στα καταστροφικά πλοκάμια των αθέων, απίστων, ανθελλήνων, και προδοτών ανθρώπων της  Νέας Τάξης πραγμάτων, δηλ. της λεγομένης Παγκοσμιοποίησης. Όλα πλέον τα κοσμικά
κυβερνητικά συστήματα κατευθύνονται και διορίζονται από τους έξω…..Οι έξω, δεν θέλουν Ελληνικές κυβερνήσεις να είναι τίμιοι, πιστοί, να πιστεύουν στην Ορθοδοξία και να αγαπούν το Ελληνικό Έθνος και να θυσιάζονται γι’αυτά. Όλες οι κοσμικές κυβερνήσεις, τα κοσμικά συστήματα,  που πέρασαν μετά την μεταπολίτευση και πρίν από αυτήν, ήταν ανθελληνικά και προδοτικά. Τάχα στην επταετία της Κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπαδοπούλου ο κόσμος πεινούσε και εδιώκοντο, άρα θα έπρεπε να έλθει μία δημοκρατική κυβέρνηση να σώσει τον Ελληνικό λαό και να του δώσει πλούσια τα αγαθά. Βεβαίως….. Αυτό όμως που διαπιστώσαμε, δυστυχώς, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Και φθάσαμε τελικά εδώ που φθάσαμε. Το τέλος μας είναι πολύ κοντά, εκτός και αν παρέμβει δυναμικά ο Θεός της Ελλάδος
(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) δυναμικά και ξεκαθαρίσει την βρωμιά από την γλυκιά μας Πατρίδα.
    Πέρασαν τόσες εχθρικές και ανθελληνικές κυβερνήσεις που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Έπρεπε λοιπόν ο ελληνικός λαός να φέρει  ακόμη  ένα επί πλέον ανθελληνικό, ξενόφερτο, και αθεϊστικό σύστημα;   Δεν εγνώριζε τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τι πρεσβεύει; Είναι δυνατόν ποτέ ένα άθεο κοσμικό σύστημα να προσφέρει στην Πατρίδα,  και στον Ελληνικό Ορθόδοξο λαό άφθονα υλικά αγαθά και να σεβαστή την Ελληνική χριστιανική Ορθόδοξη Παράδοση; Μα αφού το δήλωσαν πριν της εκλογές ότι είναι άθεοι και άπιστοι. Με ποία κριτήρια τους ανεβάζεις, ((ορθόδοξε λαέ)) στην εξουσία; Για να σε λύσουν το οικονομικό πρόβλημα; Δεν νομίζω. Εδώ δεν το έλυσαν οι άλλοι που έκανα τον σταυρό τους, οι άθεοι θα σου το λύσουν; Ο άνθρωπος όταν υβρίζει τον Θεό και τα θεία, δεν πρόκειται ποτέ να σου κάνει καλό. Όποιος και να είναι αυτός.
Πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο τα κόμματα της Ευρώπης έπρεπε να πάρουν --τάχα—τάχα—κάποια απόφαση για να προστατεύσουν τους χριστιανούς που σφάζονται από τους λεγομένους τσιχαντιστές. Ξέρεις ποία κόμματα δεν συμφώνησαν; Οι κουμουνισταί όλων των κρατών της Ευρώπης.  Ήταν αντίθετοι για την προστασία των χριστιανών. Αυτό δεν σου λέει απολύτως τίποτα; Αλλά δεν είναι  μόνο αυτό. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα γκρεμίσει ότι έμεινε ακόμη όρθιο από τους προηγούμενους. 
Οι προηγούμενοι  δεν σου έλεγαν τη κακό θα σε κάνουν. Ήταν  καλή ηθοποιοί. Αυτοί που κυβερνούν σήμερα είναι κάθετοι. Ένα και ένα κάνουν δύο. Δηλαδή, βλέπεις απέναντί σου ένα λυκόσκυλο και έρχεται καταπάνω σου, εκείνη την στιγμή σκέπτεσαι ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις και λαμβάνεις τα απαραίτητα μέτρα.  Όταν έχεις απέναντί σου ένα άγριο και αιμοβόρο λιοντάρι τι θα κάνεις; …..  Τώρα έχεις τον ΣΥΡΙΖΑ, τη θα κάνεις; …… άμα προλάβεις –πρόλαβες—
     
Μου έλεγε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2014, ότι έπρεπε κάποιος να μου έκοβε τα χέρια μου γιατί ψήφιζα συνέχεια ΠΑΣΟΚ. Τον ερωτώ, τι κόμμα θα ψηφίσεις τώρα; Με απαντά, ΣΥΡΙΖΑ. Του λέγω λοιπόν, ότι τώρα, όχι μόνο τα χέρια σου θα κόψεις αλλά και τα πόδια σου. Μου λέγει γιατί; Του λέγω, θα το ζήσεις σύντομα αλλά θα είναι πολύ αργά. 
    
Πάντοτε τα άθεα κουμουνιστικά καθεστώτα, είχαν την Εκκλησία και τον λαό απέναντί τους.  Η Εκκλησία τους έπνιγε και τους πνίγει.  Προσπαθούσαν, και προσπαθούν συνέχεια  με κάθε τρόπο να την εξαφανίσουν. Νομίζουν όμως ότι Εκκλησία είναι ό παπάς, ο ψάλτης, ο νεωκόρος, ο δεσπότης, και ο κάθε χριστιανός. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε πραγματικά δεν θα υπήρχε ίχνος από Εκκλησία  και ορθόδοξη πίστη. Θα ήταν προ πολλού εξαφανισμένα.
     ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ…………
     Βεβαίως και εμείς οι χριστιανοί Εκκλησία ήμαστε. Αλλά εμείς κάνουμε λάθη, είμαστε απρόσεκτοι, είμαστε αμαρτωλοί, έχουμε πάθη και ελαττώματα. Προσπαθούμε όμως και αγωνιζόμαστε.
Η εκκλησία είναι ένας Θεανθρώπινος  Οργανισμός. Και όχι ανθρώπινος. Διοικείται –διαχειρίζεται—από τον άνθρωπο, αλλά κυβερνάται από τον ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.  Κατά συνέπεια λοιπόν η Εκκλησία δεν είναι δική μας. Δεν την ίδρυσε ο άνθρωπος.
     Όσοι προσπάθησαν να την γκρεμίσουν στο παρελθόν, να κάνουν κακό στην Εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ  έσπασαν του μούτρα τους. Όλοι οι διώκτες, οι άθεοι, οι άπιστοι, αφανίστηκαν από προσώπου γης, ξεχάστηκαν,  βυθίστηκαν, διαλύθηκαν, δεν υπάρχουν πιά. Η Εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ υπάρχει, και θα υπάρχει έως της συντελείας του κόσμου τούτου.
Δύο χιλιάδες χρόνια διώκεται σκληρά, με λύσσα, με πάθος. Τι κατάφεραν; Τίποτα. Τα μούτρα τους τσάκισαν. Την ψυχή τους έχασαν. Να ξέρουν, όταν διώκετε η Εκκλησία βγάζει περισσότερους καρπούς. ΑΝΘΟΙ, ΛΑΜΠΕΙ, ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ, ΦΕΓΓΟΒΟΛΑ. Το Ανέσπερο Φως του Χριστού στον Πανάγιο Τάφο θα φωτίζει όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, ενώ τους υβριστές θα τους τυφλώνει.

Κάνε τώρα υπομονή  και διάβασε τα παρακάτω. Αυτά που θα διαβάσεις είναι προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ………
Όπως γράφω παραπάνω η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τους κάθετε στο λαιμό και τους πνίγη……. Τι θέλουν να κάνουν;

1.    Κατάργηση μισθοδοσίας ιερέων από το κράτος.
2.    Ειδικός φόρος σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής δηλώσεως ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.
3.    Κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της πρωινής προσευχής στο σχολείο.
4.    Κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και αντικατάστασή του από μάθημα επιστημονικού και διαθρησκευτικού, και όχι κατηχητικού και δογματικού προσανατολισμού.
5.    Κατάργηση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία.
6.    Κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων.
7.    Κατάργηση μαθητικών παρελάσεων.
8.    Κατάργηση ορκωμοσίας στον στρατό, και γενικά κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.
9.    Αντικατάσταση της φράσεως: ¨Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος¨ από την ορκωμοσία. ((με τη άραγε θα αντικασταθεί;))
10.                 Κατάργηση του άρθρου 105 περί ειδικού καθεστώτος του Αγίου Όρους. ((εκεί θα έχουν να κάνουν με την Παναγία. Αλίμονό τους.))
11.                 Πλήρης κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος σε κρατικά αρχεία και έγγραφα.
12.                 Κατάργηση αγιασμού, εκκλησιασμού, προσευχής, δοξολογίες, τρισάγια, θείες λειτουργίες σε όλες της κρατικές υπηρεσίες.
13.                 Ελευθερία έκφρασης, και κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας στα Θεία.
14.                 Κατάργηση της εορτής των τριών Ιεραρχών σαν προστατών των Ελληνικών γραμμάτων.
15.                 Κατάργηση ορκωμοσίας στα δικαστήρια.
16.                 Κατάργηση χρηματοδότησης για μεταφορά του Αγίου Φωτός.
17.                 Κατάργηση….κατάργηση…..κατάργηση…

            …….τη έπαθε ο Τσαουσέσκο; ………γιατί; Γιατί θέλησε να γκρεμίσει,  ποίον;  τον ΧΡΙΣΤΟ.   
…….φαίνεται πως δεν διδάσκονται από την ιστορία……

                            π. Αλέξανδρος  



              
      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου