Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

......ΣΌΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΌΜΟΡΡΑ.......

Ρε που πάμε....... Σόδομα και Γόμορρα…..

·                                  
Μετά την λεσβία υπουργό της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρδάντοτιρ, τον ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό του Βελγίου Έλιο Ντι Ρούσο έρχεται και ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ να δηλώνει και αυτός
ομοφυλόφιλος και να διαφημίζει την σχέση του με το «αίσθημα» που ονομάζεται Ντεστενέ Γκωτιέ. Αλλά και ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη παντρεύτηκε τον Τούρκο με τον οποίον διατηρούσε σχέση. Καλά πάμε!
Η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας Ριμάντε Σαλασεβίκιουτε δηλώνει; Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες πρέπει να οδηγούνται στην ευθανασία παρά να νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία και να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και για τα μικρά παιδιά που πάσχουν από βαριές ασθένειες. Καλά πάμε!
Στην Γερμανία λειτουργούν περισσότεροι από 150 οίκοι ανοχής όπου άνθρωποι συνευρίσκονται με ζώα. Στην Δανία η κτηνοβασία λαμβάνει νομική υπόσταση αφού το Ανώτατο Δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα σε 20χρονη ακτιβίστρια να παντρευτεί το άλογό της! Καλά πάμε!
 Προσπάθεια στις ΗΠΑ από την περιούσια καθηγήτρια νομικής στο πανεπιστήμιο Rutgers και πρώην δικηγόρο της ένωσης πολιτικών ελευθεριών Margo Kaplan να αποενοχοποιηθεί η παιδοφιλία. Στην N. Y. Times δηλώνει πως «είναι άδικο για τους ανθρώπους που έλκονται σεξουαλικά από παιδιά να κρύβουν την προτίμησή τους ή να κινδυνεύουν να χάσουν εκπαιδευτικές και εργασιακές ευκαιρίες. Η παιδοφιλία είναι διαταραχή και όχι έγκλημα» αποφαίνεται η δικηγορίνα. Ωραία πράγματα!
Γιώργος Δασκαλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου