Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ. Επιστολή πρώτη.

Νέοι της ΜΕΓΑΛΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θά ήθελα να σας μεταφέρω μερικές και απλές σκέψεις. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί. Μετά από κατακλυσμό βροχής Τρίτη 2-9-14 και με απόλυτη ησυχία και ηρεμία, απευθύνομαι λοιπόν σε σάς, τους νέους, τους λεβέντες, πού είσθε το μέλλον της φίλτατης και αγαπημένης μας πατρίδας.
     Μην πτοείστε και μην υποχωρείτε και μην παραδίδεται τα όπλα της ΠΙΣΤΕΩΣ  και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.  Μην παρασύρεσθε  από της σειρήνες του κόσμου τούτου. Οι κοσμοκράτορες έσωθεν και έξωθεν θέλουν εί δυνατόν να διαλύσουν την Ορθόδοξη Ελλάδα. Η Ελλάδα τους <<κάθετε στο λαιμό, τους πνίγει>> δεν μπορούν να καταλάβουνε ότι μετά από αμέτρητους διωγμούς, πολέμους, γενοκτονίες, παιδομαζόματα, διάλυση της χιλιόχρονης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,  400 χρόνια στούς βάρβαρους ....... και αυτή η μικρή ΜΕΓΆΛΗ ΕΛΛΆΔΑ να στέκεται στά πόδια της.
Δέν σας κάνει εντύπωση; Όλοι αυτοί οι πονηροτεχνοκράτες και αντίχριστοι, είδαν ότι με βίαιες καταστάσεις δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Σκέφτηκαν λοιπόν άλλα σχέδια.
     Ποία είναι αυτά; Ο οικονομικός πόλεμος, ο θεσμός τής οικογένειας, η τρομοκρατία στο στρατό αστυνομία αεροπορία, η παιδεία, η προβολή της σατανικής ανηθικότητας, <βλεπε παρουσιαστάς στο τυφλοκούτη, στα σίριαλ, ειδήσεις ..........> πολεμούν με μανία την ορθόδοξη πίστη αφού σκηνοθετούν ανύπαρκτα σκάνδαλα, <<μπορεί ενδεχομένως και κάποιοι ιερείς ως άνθρωποι και αυτοί με της αδυναμίες τους να έχουν πέσει σε κάποια αμαρτήματα>> όμως δεν είναι αυτή η ορθοδοξία. Δεν  προβάλουν τους αγίους ιερείς και ιεράρχας  τους καλούς διακόνους της Εκκλησίας του Χριστού, αλλά της  τυχών  παρατυπίες με μπόλικη σάλτσα και ωραία γαρνιτούρα.
     Πολεμούν με μανία εσάς τα παιδιά, με κάθε τη διεφθαρμένο και  ανθελληνικό με ότι αυτό συνεπάγεται.
Λοιπόν παιδιά μου μην απελπίζεστε και μην απογοητεύεστε. Δεν είναι αυτή η ζωή μόνο φάγομεν -- πίομεν, και αύριο γάρ αποθνήσκομεν, αλλά η ζωή αυτή είναι κάτι παραπάνω. Είναι ένας αδυσώπητος και ασταμάτητος καθημερινός αγώνας. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά, και κοιτάξτε τον ουρανό. Η ζωή μας είναι εκεί, ψηλά, όπου κατοικούν πολλοί Νέοι σαν και εσάς, οι οποίοι εδώ έδωσαν μαρτυρία πίστεως, και τώρα απολαμβάνουν και χαίρω ντε πλέον τα αιώνια αγαθά.
     Μπείτε στην Εκκλησία του Χριστού μας, στον μεγάλο επαναστάτη ΧΡΙΣΤΟ γιά να έχει νόημα και αξία η ζωή σας, διότι και ο αρχηγός της πίστεως μας νέος ήτο και αυτός, 33 χρονών, όπου θεωρήθηκε τότε αλλά και σήμερα ο μεγαλύτερος επαναστάτης όλων των αιώνων από καταβολής κόσμου. Ακολουθήστε Τον, και δεν θα χάσετε απολύτως τίποτε. Μόνο ο Χριστός σας καταλαβαίνει και σας αφουγκράζεται και γνωρίζει τα προβλήματά σας και της ανησυχίες σας. Αυτός θα σας δώσει αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Γίνετε φίλοι και συνοδοιπόροι.
     ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ--ΤΡΑΒΆΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ-- ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΌΡΘΙΟΥ--ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑς--ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ--ΑΝΩ ΣΧΩΜΕΝ ΤΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ................
Συνεχίζετε...                




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου