Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ο THE EPOCH TIMES, ΙΣΧΥΡΊΖΕΤΑΙ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΡΑΦΈΝΙΟ ΣΤΙΣ ΕΝΈΣΕΙΣ

Ε.Ι.Π.












O The Epoch Times, ισχυρίζεται ότι υπάρχει γραφένιο στις ενέσεις 

Η μικροσκοπική εξέταση δείχνει ότι το 94% των εμβολιασμένων έχουν μη φυσιολογικό αίμα - Αυτό είναι το τέλος των ψηφοφόρων των μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

Πολύ καιρό μετά την ένεση σε ένα άτομο, το αίμα του/της παραμένει μολυσμένο με ξένες ουσίες,

σύμφωνα με μια νέα μελέτη από την Ιταλία, αναφέρει ο The Epoch Times.

Τα αποτελέσματά τους δημοσιεύτηκαν στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research τον Αύγουστο του 2022.

Για τη μελέτη αυτή, οι Ιταλοί γιατροί χρησιμοποίησαν οπτικό μικροσκόπιο, δηλαδή συνηθισμένα μικροσκόπια φωτός, για να εξετάσουν το αίμα. Τα κύτταρα του αίματος είναι εύκολα ορατά στο μικροσκόπιο. Το σχήμα, ο τύπος τους και το πώς και αν είναι συγκεντρωτικά –συγκεντρωμένα– μπορούν να βοηθήσουν τον έμπειρο γιατρό να κατανοήσει καλύτερα την υγεία του ασθενούς.

Στη μελέτη τους 60 σελίδων, η οποία έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, οι Ιταλοί ερευνητές δεν κατέληξαν σε συμπεράσματα. Ανέφεραν μόνο περιπτωσιολογικές μελέτες των παρατηρήσεών τους. Αν και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αυτό που παρατήρησαν, στη μελέτη σημείωσαν ότι αυτό που είδαν ήταν τόσο περίεργο που θεώρησαν απαραίτητο να προειδοποιήσουν την ιατρική κοινότητα.

 Μικροσκοπία Darkfield

Το ελαφρύ ή οπτικό μικροσκόπιο χρησιμοποιεί ορατό φως και μια σειρά φακών για μεγέθυνση μικρών εικόνων.

Σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, το μικροσκόπιο φωτός δίνει μια άμεση εικόνα του τι βρίσκεται κάτω από τον φακό. Στην ελαφριά μικροσκοπία, οι επιστήμονες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν ένα φωτεινό λευκό φόντο πίσω από τα κύτταρα, με το φως να λάμπει πίσω από τη διαφάνεια, είτε να χρησιμοποιήσουν ένα σκούρο φόντο.

Αυτή η τεχνική, που ονομάζεται μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου ή μικροσκοπία σκοτεινού εδάφους, λειτουργεί μπλοκάροντας τον οπίσθιο φωτισμό και αναπηδώντας το φως από το πλάι για να κάνει τη διαφάνεια να ξεχωρίζει στο σκοτεινό φόντο. Η μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου χρησιμοποιεί ένα ειδικό διάφραγμα για να εστιάζει το φως έτσι ώστε το φόντο να παραμένει σκοτεινό. Το φως δεν διέρχεται απευθείας από το δείγμα και δεν απαιτείται χρώση, επομένως τα ζωντανά κύτταρα δεν χρειάζεται να θανατωθούν για να μελετηθούν. Για τη μελέτη αυτή, οι γιατροί χρησιμοποίησαν μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου.

 Μη φυσιολογικό αίμα

Οι ενέσεις Covid έχουν βρεθεί ότι περιέχουν γραφένιο, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη λίστα συστατικών τους.

Μία από τις ουσίες που βρέθηκαν στα μολυσμένα δείγματα αίματος από τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα αποδεικνύεται ότι είναι το γραφένιο, τα άτομα του οποίου διατάσσονται σε εξάγωνα για να σχηματίσουν επίπεδα κρυσταλλικά φύλλα.

Το γραφένιο δεν είναι τεχνικά μέταλλο, αλλά συμπεριφέρεται σαν μεταλλική ένωση. Το γραφένιο θα μπορούσε να είναι ένας από τους μηχανισμούς με τους οποίους σχηματίζονται μη θρόμβοι αίματος στα σώματα των πλήρως εμβολιασμένων.

«Τα δύο σχήματα που παρατήρησαν στην κυκλοφορία του αίματος ήταν κομμάτια σαν κρύσταλλο και σωληνοειδή μήκη», γράφουν οι Jennifer Margulis και Joe Wang για τους The Epoch Times.

«Ενώ οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι αυτό που είδαν ήταν γραφένιο, τόνισαν ότι το γραφένιο μπορεί να συνενωθεί σε σχήματα παρόμοια με αυτά που παρατήρησαν οι γιατροί».

Το γραφένιο είναι μια ξένη ουσία επιλογής για πολλά νέα φάρμακα και ενέσεις. Χρησιμοποιείται σε εμβόλια ρινικής γρίπης με σπρέι και επί του παρόντος εξετάζεται για άλλες χρήσεις.

Το γραφένιο δεν περιλαμβάνεται ως συστατικό σε κανένα από τα επί του παρόντος εγκεκριμένα εμβόλια γρίπης. Ωστόσο, σε αυτή την τελευταία μελέτη και σε αρκετές προηγούμενες μελέτες, βρέθηκε γραφένιο στα φιαλίδια.

Αν και αυτή η τελευταία μελέτη δεν έκανε ειδικά τεστ για γραφένιο, οι συγγραφείς έγραψαν ότι το γραφένιο θα μπορούσε να είναι αυτό που αυτοσυναρμολογείται σε δομές σε όλο το σώμα του πλήρως εμβολιασμένου, επιτρέποντας στο αίμα και σε άλλες ουσίες να σχηματίσουν θανατηφόρους θρόμβους, αναφέρει ο Ethan Huff.

«Το γραφένιο μπορεί να συναρμολογήσει μόνο του μικρές νανοδομές, καθιστώντας το χρήσιμο για νανοσωλήνες άνθρακα και ανθρακονήματα», εξηγεί το άρθρο των Times.

 KORAKAS NEWS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου