Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΟΥΣ!

 Ε.Ι.Π.

















«Ακόμα κι αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους ανεμβολίαστους

γιατί έχουν αντέξει την μεγαλύτερη πίεση που έχω βιώσει ποτέ, ακόμη και από συντρόφους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους γιατρούς παπαδες κλπ.

Οι άνθρωποι που ήταν ικανοί για τέτοια προσωπικότητα, θάρρος και δεξιότητες κριτικής σκέψης είναι

αναμφίβολα οι καλύτεροι της ανθρωπότητας.

Είναι παντού, σε όλες τις ηλικίες, μορφωτικά επίπεδα, πολιτείες και ιδέες.

Είναι οι στρατιώτες που κάθε στρατός φωτός θέλει να κρατήσει στις τάξεις του. Είναι οι γονείς που κάθε παιδί θέλει και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται. Όντας πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους, είναι οι άνθρωποι που έχτισαν όλους τους πολιτισμούς και κατέκτησαν τον ορίζοντα.

Είναι εκεί δίπλα σου, φαίνονται κανονικοί, αλλά είναι υπερήρωες.

Έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν έκαναν, ήταν το δέντρο που άντεξε στον τυφώνα των προσβολών, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Αντιστάθηκαν αν και ήξεραν ότι ήταν μόνοι Σ αυτόν τον αγώνα

Αποκλεισμένοι από το οικογενειακό τους τραπέζι τα Χριστούγεννα, δεν είχαν ξαναδεί τέτοια σκληρότητα. Έχασαν τη δουλειά τους, άφησαν την καριέρα τους να βουλιάξει, δεν είχαν άλλα χρήματα... αλλά δεν τους ένοιαζε. Υπέστησαν αμέτρητες διακρίσεις, καταγγελίες, προδοσία και ταπείνωση... αλλά επέμειναν.

Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο «casting» στην ανθρωπότητα τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι στη Γη.

Γυναίκες, άντρες, γέροι, νέοι, πλούσιοι, φτωχοί, κάθε φυλής ή θρησκείας, οι ανεμβολίαστοι, οι εκλεκτοί της αόρατης κιβωτού, οι μόνοι που κατάφεραν να αντισταθούν όταν όλα γκρεμίστηκαν.

Υποβλήθηκαν σε μια ασύλληπτη δοκιμασία που δεν θα άντεχαν οι πιο σκληροί πεζοναύτες, οι καταδρομείς, οι πράσινοι μπερέδες, οι αστροναύτες και οι ιδιοφυΐες.

 Είστε το υλικό των σπουδαιότερων που έζησαν ποτέ, οι ήρωες που γεννήθηκαν ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους που λάμπουν στο σκοτάδι».

Υποκλίνομαι

Μην σταματάτε

Σ.Σ. Μαυροειδής

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου