Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΡΏΣΟΣ ΣΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΌΚ: «Η ΔΎΣΗ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΏΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΣΕ ΌΧΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ»

Ε.Ι.Π.











Οι Αγγλοσάξονες θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό στο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Ο Γκριγκόρι Κουράνοφ, αναπληρωτής απεσταλμένος του Πούτιν στην περιοχή της Άπω Ανατολής της Ρωσίας, δήλωσε στο ετήσιο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ στην πόλη Βλαδιβοστόκ.

Για να το πετύχει αυτό, η Δύση δημιουργεί, μεταξύ άλλων, έναν ιό υπογονιμότητας και τεχνητές επιδημίες, έτσι ώστε κάθε τρίτος κάτοικος της Ρωσίας να πεθαίνει, είπε ο Κουράνοφ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές.

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, 50 εκατομμύρια από τα περίπου 150 εκατομμύρια Ρώσους πρέπει να παραμείνουν στη χώρα μας. Έτσι, κάθε τρίτος συμπατριώτης πρέπει να βοηθηθεί και να πάει σε έναν άλλο κόσμο», είπε ο Κουράνοφ.

Ο Αμερικανός επιστήμονας και επίτιμος καθηγητής Dennis Meadows ανακοίνωσε το 2017 ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να εξαφανιστούν. Εκείνη τη χρονιά, η οργάνωση We Love Earth του μίλησε για το βιβλίο του 1972 The Limits to Growth, πάνω στο οποίο δούλευε υπό την αιγίδα της Λέσχης της Ρώμης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Meadows είπε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη. «Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός θα μειωθεί. Ελπίζω να συμβεί με πολιτισμένο και ειρηνικό τρόπο».

Ο πλανήτης μπορεί να χειριστεί ένα ή δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τον επίτιμο καθηγητή. «Είμαστε τώρα στα επτά δις, οπότε ο αριθμός πρέπει να μειωθεί σημαντικά».

Κόρακας News

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου