Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Στο ελεύθερο Χαλέπι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με σημαίες της Συρίας και της Ρωσίας – ΒΙΝΤΕΟ

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.

23 Δεκεμβρίου 2016


Οι τελευταίοι κανίβαλοι ισλαμοσυμμορίτες, οι μισθοφόροι της Ουάσιγκτον, οι μαχαιροβγάλτες του ΝΑΤΟ, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, οι σύμμαχοι του «συνταγματικού» τόξου της Βουλής των Ελλήνων, έχουν πλέον εκκενώσει το Χαλέπι και
έτσι οι κάτοικοι της μεγάλης αυτής πόλης της Συρίας ξεχύθηκαν στους δρόμους και γιορτάζουν την νίκη του φωτός των Χριστουγέννων κατά του σκότους των τζιχαντιστών.

Δεν μπορούν δυστυχώς να μεταβούν στις χριστιανικές εκκλησίες, αφού οι τζιχαντιστές και οι συνοδοιπόροι τους τις έχουν καταστρέψει όλες εκ θεμελίων κατά την διάρκεια της πολυετούς κατοχής της πόλης.



Γιορτάζουν λοιπόν οι κάτοικοι του Χαλεπίου τα Χριστούγεννα στους δρόμους, αφού κατάφεραν να νικήσουν και να απελευθερώσουν την πόλη τους από τους λακέδες των Αμερικανοσιωνιστών, από τους Αντίχριστους της «πολιτικής ορθότητας» της Δύσης. Στην πόλη κυματίζουν σημαίες της Συρίας, της Ρωσίας και του Ιράν, ενώ έχουν αναρτηθεί πορτραίτα του Άσαντ, του Πούτιν και του Νασράλαχ (ηγέτη της Χεζμπολάχ).

Καμία εικόνα από όλους αυτούς τους πανηγυρισμούς δεν θα μεταδοθεί από τα τουρκοκάναλα της χώρας μας και τα εξαρτημένα από τους Σιωνιστές ΜΜΕ. Γιατί όλοι αυτοί πενθούν μαζί με τους μισθοφόρους τους την κατακρήμνιση των νεοιμπεριαλιστικών τους ονείρων.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που στάθηκε στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας όλα αυτά τα χρόνια, από την έναρξη του συμμοριτοπόλεμου το 2011 έως σήμερα, εύχεται στους πολίτες της Συρίας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Στο ελεύθερο Χαλέπι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με σημαίες της Συρίας και της Ρωσίας - ΒΙΝΤΕΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου