Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

........Τα ακριβή αίτια θανάτου του Χριστοδούλου, --βίντεο--

Φίλιππος Κουτσάφτης, τ.προιστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών: “Η Υπηρεσία μας δε γνωρίζει τα ακριβή αίτια θανάτου του Μακαριστού Χριστοδούλου”-4 χρόνια πριν τα αποκαλύπταμε στις εκπομπές μας(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 03/02/2016
koutsaftis1

Επιμένουν-έστω κι αργά-κάποιοι, είτε βουλευτές είτε κληρικοί, να κάνουν λόγο για τον Μακαριστό Χριστόδουλο ότι “τον έφαγαν” κλπ. 
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα αποκάλυπτε 4 χρόνια πριν, με καταλυτικές εκπομπές. 

Προσέξτε, τι ισχυρίζεται, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου(Νικολόπουλος)σε ερώτηση του, μεταξύ άλλων: 
“Απάντησε, ως όφειλε, ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης και μεταξύ άλλων ότι: «Δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης (νεκροψιακή- νεκροτομική και εργαστηριακή) στη σορό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου» και, συνεπώς, «η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου, που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της».
Το έγγραφο υπογράφει ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος σε απλά λόγια λέει, πως Ιατροδικαστική εξέταση δεν έγινε ποτέ λόγω μη ύπαρξης σχετικής έγγραφης παραγγελίας από κάποιον και συνεπώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια θανάτου, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου!
Δηλαδή τι μας πληροφόρησε ο τότε Υπουργός της Δικαιοσύνης; Βασικά ότι έτσι απλά απεβίωσε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας μας τα τελευταία 50 χρόνια, ο Ηγέτης ενός θεσμικού φορέα του Κράτους, όπως η Εκκλησία της Ελλάδος, και οι αρμόδιοι φορείς για την έρευνα της υπόθεσης πέντε χρόνια μετά δήλωσαν, πως δεν ήξεραν την ακριβή αιτία θανάτου και πως κανείς αρμόδιος δεν σκέφτηκε να προβεί σε διερεύνηση των συνθηκών και των αιτίων θανάτου του (νεκροψία – νεκροτομή)!”
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ(ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)4ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου