Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γενοκτονία, Ελλάδα, και κομουνισμός.........


          Περί Γενοκτονίας και κομουνιστών
             
Η ιστορία και η προσφορά των Ποντίων είναι γραμμένη με αίμα γιαυτό δεν θα σβήσει ποτέ! Ο Υπουργός κ.Φίλης με αυτά που λέει θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης!


Μόνον ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος, Ποντιακής
καταγωγής, βγήκε και μίλησε απ´όλη την Εκκλησία, για την ιστορική
αθλιότητα του κ.Φίλη, τον οποίο αποκάλεσε.. "αμαθή"!
Οι υπόλοιποι σιωπούν!
Οι δε εννέα πού...;;

Οι παραβολές του Κυρίου επαληθεύονται μία προς μία!


                                   Η Ρεπούση

Η περιβόητη κ. Ρεπούση, είδε φώς και βγήκε από το λαγούμι που είναι κρυμμένη και αποφάνθηκε οτι η Βουλή είναι αναρμόδια για να αποφανθεί για ιστορικά γεγονότα όπως αυτό της γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών! 
Μα ώ παμπόνηρη κ. Ρεπούση, ποιός σου είπε οτι η Βουλή αποφάσισε για το αν υπήρξε ή όχι,το ολοκαύτωμα των προσφύγων; Αυτό το αναγνώρισε στο διάβα της ιστορίας, ο ίδιος ο λαός που το υπέστη! Η Βουλή ήλθε και το αναγνώρισε εθνικά και επίσημα! Κοντολογίς, ανιστόρητη κ. Ρεπούση που εσείς και οι όμοιοί σας θέλετε να παραχαράξετε την ιστορία αυτού του λαού, η γενοκτονία αυτή υπήρξε, το θέλετε ή όχι και ανεξαρτήτως από το αν την αναγνωρίζει ή όχι η όποια Βουλή!

     Αλλά τι περιμένεις από αθέους, απίστους, ανθέλληνες, και ιδιαίτερα από τους κομουνιστάς, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν, δεν αγάπησαν, και δεν τίμησαν ποτέ αυτόν τον τόπο που λέγεται ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Μία ζωή προδοσία, μίσος και εμπάθεια.
     Αλλά τι θα καταλάβουνε; Αυτό που θα πάρουν μαζί τους είναι, 2 επί 1,50.  Θα τους φάνε τα μαύρα σκουλήκια.
Το μαύρο χώμα και τα μαύρα σκουλήκια  έφαγαν τον Μάρξ, τον Λένιν, τον Στάλιν, τον Τσαουσέσκο……..Έτσι θα γίνει, και με τους σημερινούς Σταλινομαρξιστές. Αυτό που θα γράψει η Ιστορία γι’ αυτούς θα είναι με τα πιο μελανότερα χρώματα, και δεν θα τους πεί κανείς, θεός  σχορέστους……….. Όταν πεθάνουν, όλοι θα πούνε, τεζάρισαν και ξεβρόμισε ο τόπος…… Στα κατάβαθα της κολάσεως θα ριχτούνε όλοι……
Θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι……. Να ξέρετε, ότι δεν θα προλάβετε να κάνετε πολύ κακό στην Ελλάδα. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κολοκοτρώνης) μαζί με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ θα σας εξαφανίσουν. Φύγετε για να προλάβετε…….πριν είναι αργά……
     Ο Οδυσσέας όταν επέστρεψε από το μεγάλο ταξίδι στο παλάτι του, είπε σε κάποιους μνηστήρες να σηκωθούν να φύγουνε τώρα, πριν είναι αργά. Ουδείς έφυγε. Όταν ήλθε η στιγμή μαζί με τον γιό του Τηλέμαχο να σκοτώσουν τους μνηστήρες, μέσα στο παλάτι παρέμεναν και εκείνοι που τους είχε προειδοποιήσει…….Οπότε έφαγαν και αυτοί το κεφάλι τους…… Ο νοών νοείτο …..
     Εσείς οι κομουνιστές είχατε την ευκαιρία, τώρα, να κυβερνήσετε την Ελλάδα δίκαια και δημοκρατικά, και να δείξετε μετάνοια για το εγκληματικό σας παρελθόν, να πείτε ένα συγνώμη για της σφαγές που κάνατε στους αδελφού σας Έλληνες, (δεν λυπηθήκατε ούτε τα μικρά παιδάκια) , αντί λοιπόν να κάνετε αυτό, συνεχίζετε και σήμερα τα εγκλήματα και της προδοσίες, με άλλο πρόσωπο. Άρα δεν μετανοήσατε.
     Αυτό σημαίνει, ότι, τώρα σκάβετε το λάκκο μόνη σας στον οποίο θα πέσετε, δυστυχώς, οι ίδιοι μέσα. (αυτό θα είναι και το τέλος σας). Κάποιος από εσάς πρόσφατα στη βουλή είπε, (τότε στο συμμοριτοπόλεμο)  και λίγοι σφάξαμε.  Άρα; Είστε αμετανόητοι, οι ίδιοι και χειρότεροι.
     Την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ δεν κατάφεραν ολόκληρες αυτοκρατορίες να την καταστρέψουν, να την εξαφανίσουν, τολμάτε εσείς οι νάνοι;  Δεν ξέρετε ότι οι πατερούλη σας στη Ρωσία δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα;  60 και πλέον χρόνια λυσσομανούσαν να διαλύσουν την Ορθόδοξη πίστη των Ρώσων, και άλλων κομουνιστικών χωρών, (βλέπε Τσαουσέσκου) και δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα. Διαβάστε λίγο ιστορία βρε αθεόφοβοι. Διαβάσατε το μαρτύριο του Αγίου Λουκά του ιατρού; ………………
     Επαναλαμβάνω, χάσατε μία και μοναδική ευκαιρία τώρα που κυβερνάτε την Ελλάδα, να ζητήσετε συγνώμη, να δείξετε μετάνοια, να ταπεινωθείτε, να αγαπήσετε πραγματικά την Ελλάδα, να  εξαλλοιώσετε  τα εγκλήματά  σας και να σας συγχωρέση ο Ελληνικός λαός.  
     Δυστυχώς χάσατε……………………………..
π.Α.Σ.   

       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου