Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Σύννεφο που μοιάζει με UFΟ εμφανίστηκε στην Προύσα της Τουρκίας (εικόνες)

Ε.Ι.Π.















 








Ανάστατοι οι πολίτες

Ένα φακοειδές σύννεφο που μοιάζει πολύ με UFO εθεάθη το πρωί της Πέμπτης στη βορειοδυτική επαρχία της Προύσας, συγκεντρώνοντας την προσοχή των πολιτών που βρήκαν την ευκαιρία και το κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το σύννεφο, το οποίο φάνηκε από τις συνοικίες Kestel, Gürsu, Yıldırım, Osmangazi και Nilüfer της Προύσας παρέμεινε ανέπαφο για περίπου μία ώρα.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Διεύθυνσης Μετεωρολογίας, τα νέφη των φακών σχηματίζονται λόγω των απότομων διακυμάνσεων του ανέμου και υποδηλώνουν αναταράξεις που κινούνται προς τα κάτω στον ουρανό.

 Πολλοί άνθρωποι που έμειναν έκπληκτοι από αυτό το φυσικό φαινόμενο κατέγραψαν το εντυπωσιακό θέαμα με τα κινητά τους τηλέφωνα. Αργότερα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο με σύννεφα που μοιάζουν με UFO έκαναν τον γύρο των social media σε όλη την Τουρκία.

Το ακίνητο σύννεφο, το οποίο είναι αποτέλεσμα ορογραφικού γεγονότος, είναι πιθανό να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή με φυσικούς ανέμους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου