Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Μη φοβίστε, μη δειλιάστε, ……..δεν ήμαστε μόνοι, έχουμε Χριστόν, Παναγίαν, Αγίους, Αρχαγγέλους ………

 Ε.Ι.Π.


Προσοχή φίλοι μου. Έρχονται δύσκολα και επικίνδυνα χρόνια. Κρατηθείτε και στερεωθείτε καλά στον βράχο που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Το κακό θα έλθει μέσα από την Εκκλησία. Οι ταγοί της Εκκλησίας υποτάχτηκαν τρις  φορές --- μια στο Κολυμπάρι Κρήτης Ιούνιο 2016 όπου εκεί έγινε η Σύμπλευση με τον Οικουμενισμό,  μία το Πάσχα 2020 και μία τα Χριστούγεννα 2020--- στους διώκτας Νέρωνες και Διοκλητιανούς σκύβοντας την κεφαλήν με βαθιά υπόκλιση και σιωπή! ((το ότι αντιστάθηκαν τάχα 2 ή 3 από τους 83, είναι ένα ……μηδέν)) Το μεγάλο κακό, η προδοσία της Ορθοδοξίας ξεκίνησε από το Κολυμπάρι Κρήτης Ιούνιος 2016 και φθάσαμε σήμερα να συνεχίζεται η προδοσία, Πάσχα 2020, και Χριστούγεννα 2020 !!! Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη……..

Κρατήστε παρακαλώ στην καρδιά σας τα τρία Π.Π.Π.  Παράδοση, Πίστη, Πατρίδα  και την Αγία Ορθοδοξία μας. Αυτά είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ, είναι το μέλλον μας.   

Είθε ο καλός Θεός, ο Θεός της Ελλάδος, να μας  συγχωρήσει να μας ελεήσει και να μας απαλλάξει από τους εχθρούς και διώκτας της φιλτάτης Πατρίδος μας.

 

 

  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου