Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Dr Mike Yeadon: Δεν υπάρχει επιστήμη που να εισηγείται ότι πρέπει να υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού

 A.S.E.I.P.

 






Επικεφαλής Επιστημονικός Αξιωματούχος για την Pfizer λέει ότι το «Δεύτερο Κύμα» πλαστογραφήθηκε πάνω σε Ψευδώς Θετικά Τεστ COVID, «Η πανδημία έχει τελειώσει». 
Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, ένας πρώην επικεφαλής επιστημονικός αξιωματούχος για τον

φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer λέει ότι «δεν υπάρχει επιστήμη που να εισηγείται ότι πρέπει να συμβεί ένα δεύτερο κύμα.»
 Γνώστης της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας(«Big Pharma») ισχυρίζεται ότι ψευδώς θετικά αποτελέσματα από εγγενώς αναξιόπιστα τεστ COVID χρησιμοποιούνται για την πλαστογράφηση ενός «δεύτερου κύματος» που βασίζεται σε «νέα κρούσματα». 
Ο Δρ Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος και Βασικός Επιστημονικός Αξιωματούχος της Pfizer για 16 χρόνια, λέει ότι τα μισά ή ακόμη και «σχεδόν όλα» τα τεστ για τον COVID είναι ψευδώς θετικά. Ο Δρ Yeadon υποστηρίζει επίσης ότι το κατώτατο όριο για την ανοσία της αγέλης μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως και ότι έχει ήδη επιτευχθεί σε πολλές χώρες.
Σε μια συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα ο Δρ Yeadon ρωτήθηκε: 

«Βασίζουμε μια κυβερνητική πολιτική, μια οικονομική πολιτική, μια πολιτική ελευθεριών του πολίτη, όσον αφορά τον περιορισμό των ατόμων σε μια συνάντηση σε έξι άτομα … όλα βασισμένα σε κάτι που ίσως να είναι εντελώς ψεύτικα δεδομένα για αυτόν τον κορωνοϊό;» 

 Ο Δρ Yeadon απάντησε με ένα απλό «ναι». 
Ο Δρ Yeadon είπε στη συνέντευξη ότι, δεδομένης της «μορφής» όλων των σημαντικών δεικτών σε μια παγκόσμια πανδημία, όπως νοσηλεία, χρήση ΜΕΘ και θάνατοι, «η πανδημία έχει τελειώσει ουσιαστικά». 
Ο Yeadon είπε στη συνέντευξη: 

«Αν δεν ήταν τα δεδομένα των τεστ που λαμβάνετε όλη την ώρα από την τηλεόραση, θα καταλήγατε σωστά στο συμπέρασμα ότι η πανδημία είχε τελειώσει, καθώς δεν έχουν συμβεί πολλά. Φυσικά οι άνθρωποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο, καθώς μπαίνουμε στην εποχή της γρίπης του φθινοπώρου… αλλά δεν υπάρχει επιστήμη που να εισηγείται ότι πρέπει να υπάρξει ένα δεύτερο κύμα».

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα, το οποίο συντάχθηκε από τον Yeadon και δύο από τους συναδέλφους του,  με τίτλο «Πόσο πιθανό είναι ένα δεύτερο κύμα;», οι επιστήμονες γράφουν:  «Έχει παρατηρηθεί ευρέως ότι σε όλες τις βαριά μολυσμένες χώρες της Ευρώπης και σε πολλές από τις Πολιτείες των ΗΠΑ, επίσης, ότι το σχήμα των ημερήσιων θανάτων έναντι των καμπυλών χρόνου είναι παρόμοιο με το δικό μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πολλές από αυτές τις καμπύλες δεν είναι μόνο παρόμοιες, αλλά σχεδόν εξαιρετικά πανομοιότυπες».Στα δεδομένα για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ και παγκοσμίως φαίνεται ότι, σε όλες τις περιπτώσεις, οι θάνατοι αυξήθηκαν τον Μάρτιο έως τα μέσα ή τα τέλη Απριλίου, και στη συνέχεια άρχισαν να μειώνονται σε μια ομαλή κλίση που ισοπεδώθηκε στο τέλος του Ιουνίου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Τα ποσοστά των κρουσμάτων, ωστόσο, βασισμένα σε τεστ, αυξάνονται και ταλαντεύονται αγρίως ​​προς τα πάνω και προς τα κάτω. 
Τα μηνύματα των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ αυξάνουν ήδη τις προσδοκίες για ένα «δεύτερο κύμα».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου