Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η μάσκα ως σύμβολο υποταγής -ΔΡ. ΜΠΟΝΤΟ ΣΙΦΜΑΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΟΧ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΣ: «ΨΕΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥ- ΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 A.S.E.I.P.

ΔΡ. ΜΠΟΝΤΟ ΣΙΦΜΑΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΟΧ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΣ: «ΨΕΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥ- ΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Περί κορωνοϊού, μάσκας και υποταγής
Του ιατρού Ιωάννη Πάλμου

Η μάσκα, λοιπόν, είναι αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητος ως προς τον σκοπό που υποτίθεται ότι

επιτελεί (τον περιορισμό της διασποράς του ιού δηλαδή), ο οποίος σκοπός είναι ήδη και ατελέσφορος και άνευ σημασίας εν τέλει.

Ο ιός και θα διαδοθεί, και δεν πειράζει να διαδοθεί, διότι η θνητότητά του, αλλά ακόμα και η σοβαρή του νοσηρότητα, είναι αμφότερες ασήμαντες!

Η αδιαμφισβήτητη σημασία της όμως είναι αυτή ως σύμβολο υποταγής! Κάτι σαν το τσαντόρ των μουσουλμάνων μόνο που επειδή στη δύση έχουμε φεμινισμό και ισότητα των φύλων επιβάλλεται και σε άντρες και σε γυναίκες.

Είναι η ένδειξη από τον κάθε πολίτη ότι δέχεται την υποταγή του στο κράτος, κάτι σαν την στολή των στρατιωτών. Η διαδικασία δε επιβολής της υποταγής αυτής με αφορμή έναν ασήμαντο ιό έγινε ακριβώς με το μηχανισμό της στράτευσης!

Αρχικά μας επεβλήθη ξαφνικά και εξαπίνης η καραντίνα.

Δεν είχες δικαίωμα να δουλέψεις (δεν χρειαζόταν εξ άλλου, σε ζούσε το κράτος), να διασκεδάσεις, να παντρευτείς, να βαφτίσεις το παιδί σου, να γιορτάσεις το Πάσχα, να βγεις καν στο δρόμο χωρίς άδεια, ακόμα και το να κηδέψεις τον πατέρα σου είχε περιορισμούς!

Ακριβώς όπως γίνεται στην προπαίδευση του στρατού, όπου μπαίνεις άνθρωπος και βγαίνεις μέρος μια μάζας, ένας αριθμός στρατιωτικού μητρώου.

Αυτό βέβαια δεν μπορούσε να συνεχισθεί εις το διηνεκές, ούτε καν η στρατιωτική προπαίδευση δεν διαρκεί πάνω από 40 μέρες – τόσες έχει προφανώς υπολογισθεί ότι χρειάζονται για να σου σπάσει ο τσαμπουκάς – οπότε μοιραία κάποια στιγμή αυτό ήρθη κι όλοι (αλήθεια όλοι;) νοιώσαμε ανακούφιση.

Κάτι όμως έπρεπε να σου θυμίζει ότι ΔΕΝ είσαι ελεύθερος, αυτά που ήξερες μέχρι τώρα να τα ξεχάσεις, τόσοι «ειδικοί» στο έχουν πει πια!

Οπότε μπορούσες μεν να βγαίνεις από το σπίτι σου και να πηγαίνεις στη δουλειά σου αλλά να μαζευτείτε παρέα πάνω από 10 δεν επιτρέπεται!

Μπορείς να διασκεδάσεις αλλά όχι όρθιος!

Μπορείς να παντρευτείς ή να βαφτίσεις το παιδί σου αλλά μην καλέσεις πάνω από 50!

Και φυσικά οφείλεις να φοράς και το διακριτικό της υποταγής, όπως φορούσαν οι Εβραίοι στα γκέτο το κίτρινο αστέρι. Προς το παρόν μόνο σε εσωτερικούς χώρους, ακόμα κι αν είσαι παιδί στο σχολείο!

Κάποιος απίθανος τύπος ονόματι Μαγιορκίνης μας έχει ωστόσο προϊδεάσει ότι αν τα «κρούσματα» αυξηθούν (τα κρούσματα, όχι οι θάνατοι ή οι νοσηλείες σε ΜΕΘ, πράγμα που είναι αναμενόμενο με το Φθινόπωρο-Χειμώνα, αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί από μόνο του αυξάνουμε τον αριθμό των ελέγχων και το κάνουμε εμείς να συμβεί!) θα επιβληθεί και σε εξωτερικούς χώρους!

Και μέσα στα σπίτια μας ίσως;

Και στα αυτοκίνητα όταν οδηγούμε μόνοι μας;

Γιατί όχι;

ΠΑΝΤΑ οφείλεις να δείχνεις υποταγή φτωχέ υπήκοε!

Παιδιά εσείς στην εξουσία ξέρετε λοιπόν κάτι;
Παρά να βιώσω το μέλλον που μου επιφυλάσσετε προτιμώ να πεθάνω σύντομα, από τον ιό ή οτιδήποτε άλλο! Έζησα 65 χρόνια, τα περισσότερα εν ελευθερία, δεν μου λέει κάτι να ζήσω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου σε σκλαβιά!!

Και ξέρετε ακόμα κάτι; 

Το ότι δεν φοβάμαι να πεθάνω, ακόμα και αύριο, σημαίνει ότι κατά μείζονα λόγο δεν φοβάμαι ούτε εσάς!!

Ο Ρήγας Φεραίος το είχε πει «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή».

Μάλλον δεν σας βολεύει να το θυμάστε εγώ όμως και το θυμάμαι και το ασπάζομαι!

Ιωάννης Πάλμος, ιατρός

 ==============================

Αυτό που ουσιαστικά επιχειρείται σε σχεδόν παγκόσμιο επίπεδο, με αφορμή μια ασήμαντη επιδημία που πήρε τεχνητά ανύπαρκτες διαστάσεις, είναι η παγκόσμια εφαρμογή του κινεζικού μοντέλου κοινωνικού ελέγχου. 

Αυτό δεν σημαίνει απλά ότι δεν θα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε χωρίς να το μαθαίνουν, σημαίνει ακόμα χειρότερα ότι δεν θα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε χωρίς να στο έχουν επιτρέψει εκ των προτέρων! 

Παντρεύεσαι ας πούμε ή βαφτίζεις το παιδί σου;

Εμείς θα σου πούμε πόσους θα καλέσεις! 

Αύριο θα σου ζητάνε και ποιους με ονομαστικό κατάλογο σε ειδική πλατφόρμα για να το εγκρίνουν.

Όλα αυτά «για την υγεία μας» φυσικά. 

Γιατί το θέλουν αυτό; 

Για το λόγο που το κάνουν κι οι Κινέζοι! 

Επειδή απόλυτη εξουσία υπάρχει μόνο όταν ελέγχουν τα πάντα απόλυτα. 

Η Σοβιετική Ένωση του Στάλιν θα μοιάζει παιδική χαρά μπροστά σ’ αυτό που επέρχεται! 

Το απίστευτο είναι ότι οι περισσότεροι το επικροτούν μην τυχόν και τους βρει ο κοροϊδοϊός. 

Όταν ξυπνήσουν μέσα στην εξαθλίωση και την ανελευθερία θα είναι πλέον πολύ αργά…

Ιωάννης Πάλμος, ιατρός

 


ΔΡ. ΜΠΟΝΤΟ ΣΙΦΜΑΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΟΧ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΣ: «ΨΕΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥ- ΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»



diodotos.blogspot.com

Αλήθεια, ποιοι είναι οι ειδικοί που σύστησαν τα παιδιά μας να φορέσουν όλα μάσκες ακόμη και τα νήπια;

 

Γιατί άραγε στις οδηγίες συνιστώμενης  μασκοφορίας στα νήπια από 4 ετών και άνω, δεν βάζει την υπογραφή του κανείς από τους γνωστούς λοιμωξιολόγους παρά μόνον οι ανωτέρω που ως επί το πλείστον είναι άσχετοι με το αντικείμενο;

Αυτοί είναι οι ειδικοί που μας λέτε κ. Κεραμέως;

Αυτούς πρέπει να εμπιστευτούμε για τα παιδιά μας;

Φυλάνε τον… “κ@λο τους”… έτσι νομίζουν “οι λοιμωξιολογάρες της απάτης… “

Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί, πόση οργή έχει μέσα του ο λαός… κι αλοίμονό τους όταν αυτή η οργή ξεσπάσει.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ας μην ανοίξω ακόμα το στόμα μου και τα χαρτιά μου…

Η σχετική Υπουργική Απόφαση περί υποχρεωτικής μασκοφορίας σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια μνημονεύει την από 20-8-2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοιού.

Παραδόξως, αν και η εισήγηση αυτή αποτελεί αιτιολογία Υπουργικής Απόφασης , ωστόσο δεν βρίσκεται πουθενά αναρτημένη ή δημοσιοποιημένη όσο και αν ψάξαμε. Ούτε τηλεφωνικά στα αρμόδια υπουργεία Παιδείας και Υγείας μπορέσαμε να βρούμε κάποια άκρη.

Μέχρι νεωτέρας ας μάθουμε τουλάχιστον ποιοι είναι οι ειδικοί που απαρτίζουν αυτήν την Επιτροπή που τους ακούει η κα Κεραμέως τόσο τυφλά, όπως αποφάσισαν για τα νήπια και τους παιδικούς σταθμούς στην από 27-8-2020 συνεδρίασή τους:

Πρεζεράκος Παναγιώτης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος.

Κωτσιόπουλος Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Καραούλη Βασιλική, Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής του Υπουργείου Υγείας.

Φιλίππου Δημήτριος, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Αρκουμανέας Παναγιώτης, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Παπαευσταθίου Νικόλαος, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας (Ε.Κ.Α.Β.)

Γκογκόσης Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημοσίας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Τολούμης Γεώργιος, Υποπτέραρχος Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ

Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας.

Γραμματέας: Τσιαμπαλή Βασιλική

Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παιδαγωγός ή παιδοψυχολόγος και ότι σχεδόν  όλοι είναι Υπηρεσιακοί Υπάλληλοι του κ. Κικίλια  και όχι ειδικοί ανεξάρτητοι επιστήμονες όπως τουλάχιστον μας βομβαρδίζουν τα μέσα.

Αλήθεια ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Υποπτέραρχος Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ τι γνώσεις έχουν για τα παιδιά μας;

Για την ιστορία ο κ. Πρεζεράκος , ο Πρόεδρος της Επιτροπής είναι  απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με το βιογραφικό του.

Ο κ. Κωτσιόπουλος Μαθηματικός,  η κ. Καραούλη Πολιτικός Μηχανικός,  

Ο κ. Φιλίππου Επίκουρος Καθηγητής Ανατομικής και Χειρουργικής Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών,

ο κ. Αρκουμανέας Οικονομολόγος – MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Βοστώνης και σύζυγος της κας Αντωνοπούλου δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ,

ο κ. Παπαευσταθίου είναι Διπλωματούχος Μηχανικός, πτυχιούχος του Τμήματος Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Γιατί άραγε στις οδηγίες συνιστώμενης  μασκοφορίας στα νήπια από 4 ετών και άνω, δεν βάζει την υπογραφή του κανείς από τους γνωστούς λοιμωξιολόγους παρά μόνον οι ανωτέρω που ως επί το πλείστον είναι άσχετοι με το αντικείμενο;

Αυτοί είναι οι ειδικοί που μας λέτε κ. Κεραμέως;

Αυτούς πρέπει να εμπιστευτούμε για τα παιδιά μας;

Μη βλέπεις εκεί που σου δείχνουν … Βλέπε εκεί που χρειάζεται !!

 

Η οικονομική κρίση είναι τεχνητή. Εάν δεν το καταλάβουν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τους π ρ α γ μ α τ ι κ ο ύ ς λόγους για όλα όσα συμβαίνουν.
Ο απώτερος στόχος του «Big Money» είναι να μετατρέψει τα εθνικά κράτη, με τους ίδιους τους θεσμούς και την εθνική οικονομία τους, σε ανοιχτές οικονομικές περιοχές ή «Ειδικές Οικονομικές Ζώνες». Αυτή ήταν η μοίρα του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Αλλά τώρα μπορεί να γίνει χωρίς αποστολή στρατευμάτων, διατάζοντας απλώς τις υποτακτικές κυβερνήσεις που είναι πλαισιωμένες από διεφθαρμένους πολιτικούς να κλείσουν την οικονομία τους για «ανθρωπιστικούς λόγους», τη λεγόμενη «Ευθύνη για προστασία» (R2P) χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης…
Αυτή είναι η αυτοκρατορική ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη – η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη!
Το καθολικό κλείδωμα μέσω του Covid προκάλεσε μια κατάρρευση των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων, τα οποία τώρα γίνονται εύκολα λεία για αγορά από μεγάλες εταιρείες που διατείνονται ότι «ενισχύουν το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία» … Αυτή η κατάρρευση έχει χειραγωγηθεί !!
Η ανεργία ανεβαίνει σε ύψη που δεν βίωσε ποτέ η σύγχρονη ανθρωπότητα, ο αριθμός των ανέργων είναι σήμερα πάνω από 80 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και την ΕΕ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση εργασίας ή διεκδικούν επιδόματα ανεργίας …
Σύμφωνα με την Fox Business News, ποσοστό έως και 40% μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στη δουλειά. Οι αρχές προβλέπουν ότι η ανεργία μπορεί να φτάσει το 50% έως το τέλος του έτους – σε σύγκριση με το 25% στη χειρότερη περίοδο ύφεσης του 1929. Αυτές είναι μόνο στατιστικές των ΗΠΑ. Η κατάσταση αλλού είναι πιο χαοτική, ιδίως στην ΕΕ, είναι χειρότερη.
Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ΔΟΕ) ανακοίνωσε ότι εντός μηνών, η παγκόσμια ανεργία μπορεί να αγγίξει το 1,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ποσοστό το οποίο είναι το MIΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ του πλανήτη !!…
Μόλις ξυπνήσει το 50% του πληθυσμού, η αλήθεια θα βγει. Ας συνεργαστούμε για να υλοποιηθεί αυτό πριν από το τέλος του έτους.

Μπούργκα , μάσκα και ισλαμοφασισμός …

 

Πριν από 2300 χρόνια, πολύ πριν το Ισλάμ, οι Άραβες ανακάλυψαν ότι αναγκάζοντας τους ανθρώπους να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους έσπαγαν τη θέληση τους και μεμονωμένα τους αποπροσωποποιούσαν Τους έκαναν υποτακτικούς.

Γι ‘ αυτό επέβαλαν σε κάθε γυναίκα την υποχρεωτική χρήση ενός υφασμάτινου προσωπείου.

Το Ισλάμ το μετέτρεψε σε σύμβολο υποταγής της γυναίκας στον Αλλάχ, τον άντρα ιδιοκτήτη του Χαρεμιού και του Βασιλιά.

Η σύγχρονη ψυχολογία το εξηγεί :

 

Χωρίς πρόσωπο δεν υπάρχουμε ως ανεξάρτητα όντα. Τα παιδιά κοιτάζονται στον καθρέφτη μεταξύ 2 και 3 ετών και ανακαλύπτουν ότι είναι ένα ανεξάρτητο ον. Η μάσκα είναι η αρχή της διαγραφής της ατομικότητας.
Αυτός που δεν γνωρίζει ιστορία καταδικάζεται να την επαναλάβει. [Πρώτη εικόνα γύρω στο 1937]
Εσείς που έχετε μεγάλη καψούρα με τον … ιό και τη μάσκα, φοβηθείτε ελεύθερα,φορέστε μάσκα όπου θέλετε,κλειστείτε μες στο σπίτι σας και αφήστε εμάς τους «ψεκασμένους» να ζήσουμε και να πεθάνουμε όπως θέλουμε …

Aνατροπή Τώρα

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ·

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου