Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΚΙΝΕΖΑ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

A.S.E.I.P.




Μια ειδική ερευνήτρια από την Κίνα που ζει σήμερα στην Αμερική και η οποία ασχολήθηκε πολύ με την εξάπλωση τις επιδημίας του covid-19, αποκαλύπτει μετά από εντατικές έρευνες που έκανε, ότι είναι μεγάλο ψέμα πως ο ιός μεταδίδεται μόνο από άνθρωπο σε άνθρωπο. Άλλο ενα πολύ μεγαλο ψεμμα είναι τα νουμερα που διδονται στην διμοσιοτιτα για τα κρουζματα του κορονοιου που είναι σκοπιμα πολι διογκομενα για να διασπειρουν το φοβο και να είναι ευκολοτερα τα κατασταλτικα
μετρα. Π.χ τα 10 κρουζματα να παροσιαστουν σαν 100 η και περισοτερα προκαλωντας ετσι τον πανικο στους αθωους πολιτες.
Το πιθανότερο είναι πώς ο ιός μεταδίδεται από αέριους βομβαρδισμούς γεγονός που δείχνει πως υπάρχει και εξελίσσεται μια οργανωμένη επιχείρηση από κάποια κέντρα μετάδοσης. Οι αποκαλύψεις αυτές της Κινέζας ερευνήτριας είχαν ως συνέπεια να απειλείται η ίδια η ζωή της και για τον λόγο αυτό δεν τολμάει να επιστρέψει στην πατρίδα της στην Κίνα. Η κατάσταση με την οικογένεια της είναι τραγική στην Κίνα καθώς και οι συγγενείς της και ο άντρας της υφίστανται μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο και δεν τους επιτρέπονται να φύγουν. Η ίδια, στην Αμερική που ζει, έχει υποστεί επανελεγμένα ηλεκτρονικές επιθέσεις από διάφορα κέντρα με στόχο να μην μπορεί να αποκαλύπτει τα πορίσματα των ερευνών της.
Η φωτογραφία αποκαλύπτει χαλασμένη στην πόρτα του ψυγείου στο Wuhan, καθώς υπάρχουν υποψίες για μέτρα ασφαλείας στο εργαστήριο ιολογίας Wuhan.



Ανάμεσα στις αποκαλύψεις τις είναι και η αποκάλυψη ότι υπήρξε στενή συνεργασία του γνωστού εργαστηρίου παραγωγής θανατηφόρων ιών της Γουχάν με τον ιθύνοντα διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
NIKOS XEILADAKEIS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου