Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Χρ. Παππάς προς συριζαίους: Παίξατε στον κλήρο το όνομα της Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Α.Σ.Ε.Ι.Π.




Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ως μέλος της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας τοποθετήθηκε ως ομιλητής στην αποψινή κρίσιμη πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής με θέμα την κύρωση της συνθήκης της συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέροντας και καταγγέλλοντας όλα τα παράνομα που συνέβησαν με ευθύνη του προεδρείου της Βουλής και την ανοχή, αν όχι συνενοχή, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ό,τι αφορά την σύνθεση της επιτροπής που λαμβάνει χώρα για
αυτό το μείζον εθνικό θέμα.
Ανέφερε δε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ευθαρσώς λέγει τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή ότι η συμφωνία αυτή είναι προδοτική και στηλίτευσε τους τρομολάγνους κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης που με τα ψευδή τους προσπαθούν να τρομάξουν και να προκαταλάβουν τον ελληνικό λαό, πως δήθεν η συμφωνία επικυρώμενη αποτελεί μέρος του διεθνούς δικαίου και δε μπορεί να αλλάξει.
Αρχικά, παραλλήλισε την επικείμενη ψηφοφορία της Πέμπτης  με την Μεγάλη Πέμπτη λέγοντας χαρακτηριστικά «Έρχεται η Μεγάλη Πέμπτη του Ελληνισμού με την σταύρωση της Μακεδονίας μας». Και σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες χρησιμοποιώντας το κομμάτι του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου «Σταυρώσαντες δε αυτόν διαμοιράσαντο τα ιμάτια αυτού βάλοντες κλήρον» δήλωσε ότι «παίξατε στον κλήρο το όνομα της Μακεδονίας μας!»
Ακολουθεί η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά:
«Σταυρώσαντες δε αυτόν διαμοιράσαντο τα ιμάτια αυτού βάλοντες κλήρον» Είναι για σας που δεν γνωρίζετε από αυτά, είναι από το κατά Ματθαίον Άγιο Ευαγγέλιο που λέγεται και ακούν οι ορθόδοξοι πιστοί την  Μεγάλη Πέμπτη. Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα και γίνεται εδώ. Η σταύρωση της Μακεδονίας μας. Έρχεται η Μεγάλη Πέμπτη του Ελληνισμού. Την Πέμπτη ψηφίζεται η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και εδώ ζητάτε την επισημοποίηση, την νομιμοποίηση, την κύρωση μιας μεγάλης εθνικής ήττας, ζητάτε την συναίνεση των πολιτικών κομμάτων για μια μεγάλη εθνική υποχώρηση. Μια εθνική καμπή, που θα επηρεάσει δυσμενώς τα εθνικά θέματα θα επηρεάσει δυσμενώς τις ζωές των παιδιών μας και των απογόνων μας.
Εμείς είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη στο Ελληνικό κοινοβούλιο, εκφράζοντες την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που λέμε ευθαρσώς και αναφέρομε σε κάτι που δεν μπορεί και δεν θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση να πει, ευθαρσών λέμε ότι όχι μόνον δε σεβόμαστε αυτήν την συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την χαρακτηρίζουμε δικαίως, δικαιότατα, ως συμφωνία προδοτική. Γι’ αυτό και την καταψηφίζουμε.
Και αποδεικνύεται βέβαια, βέβαια το προδοτική επισκιάζει το παράνομα, αποδεικνύεται  και με τις σημερινές  μεθοδεύσεις ότι όλο αυτό το σκηνικό, το στημένο σκηνικό που θέλει να προάγει η κυβέρνηση, στήνει η κυβέρνηση είναι και παράνομο. Βάλατε, ξέρετε τι κάνατε σήμερα, το προεδρείο της βουλής, βάλατε στον κλήρο το όνομα της Μακεδονίας μας, σε ένα στημένο παιχνίδι και μάλιστα με ένα κάλπικο νόμισμα και τα θέλετε αυτά με το κάλπικο νόμισμά σας , μονά ζυγά τα θέλατε δικά σας, έχοντας παίξει κυριολεκτικά κορώνα-γράμματα το μέλλον της Μακεδονίας μας.
Ο κ. Βούτσης ενήργησε σήμερα όχι ως θεσμικός πολιτειακός παράγων, τέταρτος τη τάξη αλλά ενήργησε ως κομισάριος και προέβη σε αυτό το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με την συναίνεση της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, λείπει εδώ, φαρμακοχέρης αποδείχθηκε ο κ. Τσιάρας. Ο κ. Τσιάρας τράβηκε τον λαχνό γελάτε εεε, έτσι είναι ο κ. Τσιάρας τράβηξε τον λαχνό, φαρμακοχέρης. Νομιμοποιήσατε τις ενέργειες του κ. Βούτση.
Και μόνο οι μεθοδεύσεις επιβεβαιώνουν στο έπακρο το κλίμα το πασιφανές, το πασίδηλο από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα είναι συνένοχο σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και ότι το πολιτικό σύστημα καταρρέει. Η μεταπολίτευση τελειώνει. Νέες λαϊκές δυνάμεις έρχονται δυνατές στο προσκήνιο και να επιβάλουν το δίκαιο και τις εθνικές απόψεις.
Η επίπλαστη κυβερνητική πλειοψηφία των 151 προθύμων στην βουλή αλλά και η  σαφής μειοψηφία στην κοινωνία και τον ελληνικό λαό, δεν σας επιτρέπει να συνεχίσετε οπωσδήποτε να κυβερνάτε.
Μπαίνω στην ουσία του θέματος και εδώ να αναφέρω ότι η Χρυσή Αυγή εμμένει, και δεν είναι διαδικαστικό αυτό που θα πω, είναι θέμα ουσία, αφορά μείζων το εθνικό θέμα, το συζητούμενο σήμερα και να πω ότι πρέπει να σταματήσει κάθε διαδικασία σε αυτήν εδώ την αίθουσα  σε αυτήν εδώ την επιτροπή εγώ κανονικά σήμερα δεν έπρεπε να μιλώ καν. Θα πρέπει ο λόγος να δοθεί στον ελληνικό λαό να αποφασίσει ο ελληνικός λαό για το μέλλον του.
Δεν εκλεγήκατε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εκλεγήκατε για να υπογράψετε την συμφωνία των Πρεσπών. Εκλεγήκατε με το ψέμα ότι με ένα άρθρο θα καταργήσετε το μνημόνιο κάτι που δεν το κάνατε κιόλας. Εμείς παραμένουμε αταλάντευτοι στην εθνική γραμμή και στεκόμαστε στο πλευρό του ελληνικού λαού που λέει κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!
Εάν θέλετε να νομιμοποιήσετε την προδοσία ναι να της δώσετε την απαιτούμενη κοινοβουλευτική νομιμότητα, το περίβλημα της κοινοβουλευτικής τάξης, τουλάχιστον θα έπρεπε να αποφασιστεί η κύρωση ή όχι της Συνθήκης των Πρεσπών, της συμφωνίας των Πρεσπών με την πλειοψηφία των 2/3 με 180 διότι αφορά μείζον εθνικό θέμα.
Τα προβλεπόμενα περί παροχής διευκολύνσεων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το δικαίωμα στην ελληνική ΑΟΖ, σε συνδυασμό με επικίνδυνα παιχνίδια που γίνονται στην περιοχή σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του αμερικανικού πρέσβη , του κ. Πάιατ του ουσιαστικού για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, του ουσιαστικού  πρωθυπουργού της χώρας, περί αναβάθμισης της Θεσσαλονίκης, στο να γίνει έλεγε ο Πάιατ η Θεσσαλονίκη η πρωτεύουσα των Βαλκανίων;
Δεν κατάλαβα  έχουμε άλλη χώρα; Και θα έχουμε την Θεσσαλονίκη η πρωτεύουσα των Βαλκανίων, αυτό που θέλει ο Πάιατ; Είναι πολύ επικίνδυνα και αν αυτά δεν είναι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας τότε τι είναι;
Και μια που είπαμε για τον κύριο Πάιατ και τελειώνω, να σας πω ότι η κυρία Νίκη Τζαβέλα, η οποία δεν είναι Χρυσαυγίτισσα, μετέφερε έναν διάλογο που είχε με Αμερικανούς διπλωμάτες και είπαν ότι «εσείς δεν διαπραγματευτήκατε. τα δώσατε όλα εξαρχής.» τα γράφει η κυρία Τζαβέλα στο twitter, στον λογαριασμό της.
Αντί να βάλετε στην ζυγαριά την Σούδα και να απαιτήσετε την λύση του προβλήματος-εγώ δεν το λέω πρόβλημα- εν μπάσει περιπτώσει σε εθνική γραμμή, τα δώσατε όλα εξαρχής. Αυτό κάνατε. Και μας λέτε και οι δυο και η αξιωματική αντιπολίτευση και η κυβέρνηση για την πίεση του αμερικανικού παράγοντα.
Κλείνω με εσάς κύριε υπουργέ και με όλους του συριζαίους, για να πω ότι εσείς εφαρμόζετε μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση ένα κλίμα τρομολαγνείας ότι η συνθήκη άμα κυρωθεί θα αποτελεί μέρος του Διεθνούς Δικαίου και ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί. Τι μας λέτε; Είστε σοβαροί; Και λογίζεστε και για επιστήμονες; Αν ήταν έτσι, τώρα στη Γαλλία θα είχε βασιλέα Λουδοβίκο, εμεί θα ήμασταν επαρχία της οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα δεχόμασταν επισκέψεις από την τσαρική οικογενείας… Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα που λέτε και τρομάζετε τον κόσμο; Ότι δεν αλλάζουν οι συνθήκες;
Οι συνθήκες αλλάζουν με πολιτική βούληση, με την δύναμη των όπλων, με την δύναμη του Λαού, με την δύναμη αλλαγής της ιστορίας. Και εμείς όλα αυτά τα προδοτικά που κάνετε στην Βουλή, όταν εμείς, πρώτα ο Θεός, θα αποκτήσουμε την δύναμη στον ελληνικό λαό, θα τα αλλάξουμε προς το ελληνικό συμφέρον. Γιατί η Χρυσή Αυγή πάνω από προσωπικό ή κομματικό συμφέρον, βάζει το εθνικό συμφέρον! Γι’ αυτό και θα καταψηφίσουμε την συνθήκη.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου