Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

EurAbia ή EurAfrica; Δεν είναι ακόμη αργά να το αποτρέψουμε...

Α.Σ.Ε.Ι.Π.

EurAbia ή EurAfrica; Δεν είναι ακόμη αργά να το αποτρέψουμε...


 Ο πόλεμος της Ευρώπης με το Ισλάμ από το 622 μ.Χ. δεν έχει σταματήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι γνωρίζουν πολύ ολίγα για τις μεγάλες κατακτήσεις και σχεδόν τίποτε για τις πολλές αμέτρητες μικρότερες μάχες που συνεχίζονται από τον 7ο αιώνα χωρίς διακοπή με το Ισλάμ. Πιθανώς κάποιοι να έχουν διαβάσει για την μάχη του Roncevaux το 788, λιγότεροι όμως γνωρίζουν για τον Charles Martel (Καρλομάγνο) ο οποίος κατατρόπωσε τους μουσουλμάνους
εισβολείς στην Γαλλία. Βέβαια αρκετοί έχουν υπόψη τους την πολιορκία της Βιέννης το 1683, αλλά ολίγοι γνωρίζουν ότι το κύριο βάρος της επίθεσης εναντίον των Τούρκων εισβολέων το έφεραν οι Ούγγροι. Πολλές φορές οι λεπτομέρειες της ιστορίας είναι καθοριστικές για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Δυστυχώς τις λεπτομέρειες της ιστορίας δεν τις έχουμε διδαχθεί ποτέ στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, ούτε καν τα κύρια γεγονότα αυτής. Δεν μαθαίνουμε ιστορία γιατί δεν είναι «πολιτικά ορθό». Διότι αν διδασκόμασταν ενδελεχώς την ιστορία, τότε όλοι θα γνωρίζαμε ότι ο πόλεμος με το Ισλάμ έχει ξεκινήσει το 622 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει, καθώς το επιθετικό Ισλάμ είναι σαν τον καρκίνο. Αν δεν το εξαλείψεις, θα συνεχίσει να αυξάνει και να επιτίθεται στον οργανισμό που λέγεται Ευρώπη για να τον θανατώσει. Ο καρκίνος ως γνωστόν μαθαίνει από τις εμπειρίες του παρελθόντος και εξελίσσεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Οι ιστορικοί έχουν καταγράψει 700 μάχες της Ευρώπης εναντίον των μουσουλμάνων εισβολέων από το 622 μέχρι των ημερών μας, πόσες από αυτές έχουμε υπόψη;
Κάποιοι ανόητοι, αλχημιστές ιδεολογιών, «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενοι, νομίζουν ότι μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους μουσουλμάνους εισβολείς  και κάποιοι ηλίθιοι τους πιστεύουν. Τους πιστεύουν επειδή δεν έχουν διδαχθεί ή διαβάσει τις λεπτομέρειες της ιστορίας 14 αιώνων. Λεπτομέρειες οι οποίες είναι σημαντικότατες και επί των ημερών μας επιστρέφουν για να μας απειλήσουν, να μας κυνηγήσουν και να μας εξολοθρεύσουν ως αυτόχθονες λαούς της Ευρώπης.
Οι Ευρωπαίοι δυστυχώς έχουν ξεχάσει τους πολέμους των προγόνων τους εναντίον των βαρβάρων μουσουλμάνων. Πόλεμοι των Γάλλων, των Ολλανδών, των Ισπανών, των Ελλήνων Βυζαντινών. Οι Ισπανοί χρειάστηκαν 800 χρόνια αγώνων για να επανακτήσουν την πατρίδα τους από τους μουσουλμάνους. Ποιος γνωρίζει σήμερα ότι η Σικελία και η Νότια Ιταλία ήταν κάποτε ένα εμιράτο; Ποιος Ευρωπαίος θυμάται ότι οι τούρκοι εγκατέλειψαν τις ευρωπαϊκές τους επικράτειες μόλις πριν από ένα αιώνα. Ακόμη υπάρχουν και Έλληνες που δεν το θυμούνται, αν και η πατρίδα μας έζησε 400 χρόνια τουρκικής-μουσουλμανικής σκλαβιάς.
Ως παράδειγμα γνώσης ιστορικής λεπτομέρειας αναφέρουμε ότι στην εποχή μας πολλοί πιστεύουν ότι την δουλεία των μαύρων  την εφεύραν οι Λευκοί της Αμερικής ή της Ευρώπης. Ακριβώς το αντίθετο συνέβη. Οι Λευκοί κατάργησαν την δουλεία. Ο David Livingstone δεν ανακάλυψε την μαύρη Αφρική, το είχαν κάνει πριν απ’ αυτόν οι Άραβες οι οποίοι ήταν πρωτοπόροι στο εμπόριο μαύρων σκλάβων. Οι οδηγοί του Livingstone μιλούσαν όλοι αραβικά, που ήταν κοινή γλώσσα στην Αφρική μέχρι της εμφάνισης των Βρετανών αποικιοκρατών, οι οποίοι κατάργησαν το εμπόριο σκλάβων το 1890. Οι Λευκοί δεν έπιαναν τους σκλάβους, μουσουλμάνοι Αφρικανοί το έκαναν και τους παρέδιδαν σε Άραβες εμπόρους οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι σε αυτό το είδος του εμπορίου στην αφρικανική ήπειρο.
Βέβαια κάποιοι «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενοι θα συνθηματολογήσουν με το ερώτημα: Αφού οι Άραβες ήταν οι δουλέμποροι, τότε γιατί δεν υπάρχουν σήμερα Μαύροι στην Μέση Ανατολή ή την Βόρεια Αφρική; Απλούστατα γιατί οι Άραβες ευνούχιζαν τους μαύρους σκλάβους τους, κάτι που δεν συνέβαινε στην Αμερική επειδή θεωρήθηκε κακή επιχειρηματική τακτική. Ο ευνουχισμός των μαύρων σκλάβων ήταν συνήθης πρακτική στον μουσουλμανικό κόσμο, για αυτό και σήμερα δεν υπάρχουν απόγονοι των μαύρων σκλάβων στην Αραβική Χερσόνησο.
Η υποκρισία για το θέμα της δουλείας συνεχίζεται μέχρι των ημερών μας, σχετίζεται μάλιστα με τους λαθρομετανάστες, μια υποκρισία που είναι χαρακτηριστική των «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενων
Κανείς από αυτούς δεν διαμαρτύρεται για την δουλεία στην Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ ή το Κατάρ, εξαπολύει όμως μύδρους για τα «γκέτο» που φιλοξενούνται μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, που ουδείς τους κάλεσε να έρθουν στην Ευρώπη και είναι ελεύθεροι να φύγουν για τις πατρίδες τους όποτε θέλουν. Παρεμπιπτόντως ας μην ξεχνάμε το δουλεμπόριο που είχε καθιερώσει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) τα τελευταία χρόνια στις περιοχές που κατείχε στην Συρία, στο Ιράκ και στην Λιβύη. Το ISIS που ως γνωστόν ήταν και είναι σύμμαχος των αραβικών εμιράτων και το οποίο οι «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενοι το θεωρούσαν απελευθερωτή των λαών της  Μέσης Ανατολής, αυτών δηλαδή των λαών που δεν ήθελαν να υποκύψουν στον σιωνιστικό ιμπεριαλισμό.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την αφήγηση μας με εκατοντάδες παραδείγματα από την ιστορία των τελευταίων 14 αιώνων σχετικά με τους επιθετικούς μουσουλμάνους και έναν πόλεμο που δεν έχει σταματήσει ποτέ. Ας θυμηθούμε ότι πριν από 50 χρόνια κανένας μουσουλμάνος δεν κατοικούσε στην Ευρώπη, πλην ελαχίστων που η αποικιοκρατική πολιτική ευρωπαϊκών δυνάμεων τους επέτρεψε την παραμονή τους στην γηραιά ήπειρο. Σήμερα λόγω της κοντόφθαλμης πολιτικής, της ιστορικής άγνοιας, της καπιταλιστικής απληστίας, των σιωνιστικών σχεδίων περίπου 60 εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν στην Ευρώπη και πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Στην Ελλάδα στα μέσα του 21ου αιώνα ο μισός πληθυσμός θα είναι μουσουλμάνοι.
Δεν είναι ακόμη αργά για να αλλάξουμε την κατάσταση που μας επιβάλλεται από ξένα σκοτεινά κέντρα και τους εγχώριους προδότες υποτακτικούς τους. 
Ακόμη μπορούμε να αποφύγουμε η Ευρώπη στο τέλος του 21ου αιώνα να ονομάζεται Eurabia ή Eurafrica και η Ελλάδα Grecistan. Ο χρόνος όμως κυλά και οι αποφάσεις μας πρέπει να είναι σωστές και γρήγορες, αλλιώς το διάγγελμα θανάτου μας θα δημοσιευτεί σύντομα και μάλιστα σε κάποια αραβική ή αφρικανική διάλεκτο.
Γ. Λιναρδής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου