Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ.... ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;

Α.Σ.Ε.Ι.Π.





Εδώ φτάσαμε!  Γκρεμίσαν το εκκλησάκι της Παναγίας τής Ελευθερώτριας για να χτιστεί το ΤΖΑΜΙ, ενώ εκκρεμεί απόφαση στο ΣΤΕ.
 Ή συμμορία τού άθεου- αντιχριστιανού Τσίπρα ισοπεδώνει την Ορθοδοξία!
Μπροστά στο χώρο του Πολεμικού Ναυτικού στο Βοτανικό σήμερα, γκρεμίσαν το εκκλησάκι της Παναγίας της Ελευθερώτριας για να χτιστεί το τζαμί, ενώ εκκρεμούσε απόφαση στο Σ.Τ.Ε.
Την ώρα πού οι Τούρκοι αλωνίζουν στη Θράκη και τυπώνουν βιβλία στα τουρκικά και οι
φιλοξενούμενοι των ΜΚΟ και των Συριζοανελ κλείνουν τούς δρόμους, το άθεο καθεστώς  γκρεμίζει χώρους λατρείας της Ορθοδοξίας μας! Ή ...εκκωφαντική σιωπή τής κρατούσης είναι προκλητική!
Έτσι έκανε και ο Μπερίσα στις πατρογονικές εστίες της ελληνικής μειονότητας.
Η Κυβέρνηση παράνομα γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος.
Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη – Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο.
Στην υπόθεση υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφού με εντολή ανώτατου δικαστικού, όπως καταγγέλθηκε δημοσίως, ακυρώθηκαν οι προσπάθειες Εισαγγελέων να ματαιώσουν την κατεδάφιση.
Eρωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
1) Βάσει ποιας διαδικασίας ελήφθη η σχετική κατάπτυστη απόφαση;
2) Που αποσκοπεί η κατεδάφιση του χριστιανικού ναού;
3) Θα αποδοθούν ευθύνες, δεδομένης της βαρυνούσης σημασίας που έχει το γκρέμισμα χριστιανικού ναού σε χώρο όπου δρομολογείται η ανέγερση ισλαμικού τεμένους;
4) Υπάρχει συνέργεια ανώτατων δικαστικών λειτουργών σέ εθνική αναξιότητα τό οποίο είναι ιδιόνυμο αδίκημα;
Τέλος αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οί ..περήφανοι ψηφοφόροι τους, οί οποίοι στίς Εθνικές επετείους, βάζουν τήν Ελληνική σημαία στά μπαλκόνια τους και πάνε στίς εκκλησίες καί κάνουν τό σταυρό τους, πόσο πιό υποκριτές καί φαρισαίοι μπορούν νά γίνουν;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου