Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Το Pokemon είναι επικίνδυνο!!!.......

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.

12-8-2016

Η ΕΙΔΗΣΗ είναι πολύ ΣΟΒΑΡΗ! Το POKEMON φτιάχτηκε επίτηδες! ΔΕΙΤΕ γιατί! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για…


pok1
Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας απαγόρεψε στους στρατιώτες του Ισραηλινού στρατού να παίζουν το παιχνίδι του Pokemon. Η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ, επειδή ο στρατός
ανησυχεί ότι κάποιος που παίζει Pokémon Go θα μπορούσε να γίνει αιτία να διαρρεύσουν ευαίσθητες στρατιωτικές πληροφορίες και στρατηγικές τοποθεσίες προκαλώντας σοβαρή βλάβη στην εθνική ασφάλεια.
pok2
Η απαγόρευση έγινε γιατί είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες να παίζουν το Pokemon Go στο smartphone τους, αλλά και διάφοροι περίοικοι έξω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις που περιφέρονταν ύποπτοι γιατί με τη πρόφαση αυτή μπορούσαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τις διοχετεύουν σε ξένες μυστικές υπηρεσίες.
pok3
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και για τον λόγο αυτό επειδή εκεί… δεν καταλαβαίνουν τίποτα, πάρθηκαν αυτά τα έκτακτα μέτρα.
pok4
Η επιδημία αυτή του Pokemon Go που έχει απλωθεί σε πολλές χώρες και εκτός του ότι μεταβάλει τους ανθρώπους σε υποκατάστατα όντα του παιχνιδιού, εγκυμονεί και κινδύνους για την υγεία. Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Καταπολέμησης του Καρκίνου στο Ισραήλ, η έκθεση για πολλές ώρες σε υπαίθριους χώρους κυνηγώντας τα Pokemon εκθέτει τον οργανισμό σε ηλιακή ακτινοβολία και όχι μόνο, προκαλώντας σοβαρές βλάβες στην υγεία.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου