Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Περί Κομμουνισμού..............

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.
10-8-2016

Όσοι δεν έχουν καταλάβει περί κομμουνισμού, θα το καταλάβουν πολύ σύντομα!
Όσοι τους ψήφισαν θα το μετανοιώσουν πικρά!  
Οι κομμουνιστές, αφού δεν μπόρεσαν το 1946 να πάρουν την εξουσία με τη βία, και με τα φρικτά εγκλήματά τους, για να καταστρέψουν την Ελλάδα, θα το κάνουν τώρα δημοκρατικότατα! Ήδη έχουν  αρχίσει  να γκρεμίζουν και να καταστρέφουν...........δεν αγάπησαν ποτέ την Ελλάδα, και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν, ότι δεν μπόρεσαν το 1946.  Κρίμα που τους ψήφισαν χριστιανοί Ορθόδοξοι!!!!!!!! 
Ένας ιστορικός είπε, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!!!
Εύγε σας Ελληνορθόδοξοι, μπράβο! Ξεχάσατε πολύ γρήγορα τα εγκλήματα των κομμουνιστών, στον συμμοριτοπόλεμο, που γκρέμιζαν εκκλησίες, σφάζανε ιερείς, βίαζαν μοναχές, βασάνιζαν μικρά παιδάκια, το παιδομάζωμα...... Ξεχάσατε βρε Ελληνορθόδοξοι, της προδοσίες των κομμουνιστών, Μικρασία, Μακεδονία, θράκη, Β.Ήπειρος, Κύπρος.........ΚΡΙΜΑ που εμπιστευτήκατε τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥΣ  ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδος.   Τώρα είναι πολύ αργά!!!!!!!!!!
Ο Στρατής Μυριβήλης είπε: <<Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να 'ναι Έλληνας. Γι' αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος. Και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα>>.  
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου