Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Περί ανωμάλων--διεστραμμένων--.......ομοφυλοφίλων......Μπράβο στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ κ.Κατσίκη

Έπεσαν να φάνε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. που μίλησε εναντίων της υιοθεσίας παιδιών από τους ομοφυλόφιλους. Πρωτοφανής επίθεση(;) από τα ΜΜΕ σε όποιον έχει διαφορετική άποψη! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ έκανε το πιο φυσιολογικό πράγμα σε μια δημοκρατία.Να εκφράσει την άποψή του! ΚΑΙ όμως όλα...

Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ έκανε το πιο φυσιολογικό πράγμα σε μια δημοκρατία.Να εκφράσει την
άποψή του! ΚΑΙ όμως όλα τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν πέσει να τον φάνε επειδή διαφωνεί με την υιοθεσία παιδιών από τους ομοφυλοφιλους..
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ κ.Κατσίκης είπε:
Όι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι κατά του Συμφώνου Συμβίωσης γιατί προσκρούει στις πατριωτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις της κοινωνίας.
«Θα μπορούσε να μην έρθει τώρα προς συζήτηση. Είμαι πεπεισμένος ότι το Σύμφωνο παραπέμπεται σε συνέχεια, ώστε και τα ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν να προβαίνουν σε γάμο και υιοθεσία. Προσκρούει στις πατριωτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις της κοινωνίας.
«Η ομοφυλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων. Παραβιάζει την αρχή της ομαλής ψυχοσωματικής ανάπτυξης του παιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κατέληξε λέγοντας: «Δηλώνω την πρόθεση μου να καταψηφίσω. Η ελληνική οικογένεια δεν είναι δυνατόν να πληγεί από ζευγάρια με ποικίλους σεξουαλικούς προσανατολισμούς».ανέφερε ο βουλευτής.
Ή Νέα τάξη επιτίθεται σε όποιον έχει διαφορετική άποψη… απαγορεύεται να διαφωνεί κανείς σύμφωνα με τα μεγάλα ΜΜΕ.ΑΥΤΟ είναι δημοκρατία? Πως λέγεται ή επιβολή με το ζόρι μιας άποψης? Απλά ρωτάμε!

Ή Ελληνική κοινωνία ζαλισμένη στον ύπνο της τρέχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ τα τέλη κυκλοφορίας…έχει καταλάβει όμως τι συμβαίνει γύρω της?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου