Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟ......ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟ...ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!



ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ) "ΣΧΙΖΕΙ", ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ.... ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ !

Σύμφωνα με τη Σουηδική Τηλεόραση οι τζιχαντιστές είναι… «ακτιβιστές»

ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ 'ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ' ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΙΣΛΑΜ' ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΤΖΙΧΑΝΤ'!
Όπως μετεδόθη, το σουηδικό κρατικό κανάλι 'SVT', μεταδίδοντας την
παρελθούσα Πέμπτη 21η Μαΐου, την άλωση της Παλμύρας στην Συρία από το Ισλαμικό Κράτος, δεν αποκάλεσε τους τζιχαντιστές τρομοκράτες, αλλά…ακτιβιστές!!! (Μας θυμίζει έντονα αυτό, ορισμένους εγχώριους μεγαλο- «δημοσιογράφους», που τους αιμοδιψείς αυτούς δολοφόνους, τους γράφουν στα άρθρα τους, ως «μαχητές» και… «αντάρτες»!)


Όμως, η σχεδόν ομαδική 'τύφλωση' από την Σουηδία, ως το πώς «βλέπει» τους τζιχαντιστές, έχει και συνέχεια. (στοιχεία απο την ιστοσελίδα 'tribune.gr')
Ενώ οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν αυστηρά μέτρα ώστε, όσοι μουσουλμάνοι της Ευρώπης μεταβαίνουν στην Μέση Ανατολή, για να πολεμήσουν ως τζιχαντιστές, να μην μπορούν αργότερα να επιστρέψουν πίσω στις ευρωπαϊκές εστίες τους, στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Σουηδία, υπάρχει η "άποψη", ότι όσοι τζιχαντιστές τρομοκράτες επιστρέφουν από το μακελειό, πρέπει(!!!) να επανεντάσσονται (;;;) στην κοινωνία (sic) και μάλιστα να τους προσφέρονται σπίτια και δουλειές!!!

(Άν αυτό, δεν λέγεται ομαδική παράκρουση και εθνικό 'χαρακίρι', τότε τί λέγεται; Πέστε μας και εμάς, γιατί με τους Σουηδούς έχουμε αρχίσει να "μπερδευόμαστε" τα μάλα...

Δηλαδή, προσέξτε μοντέλλο «λογικής»… αριστερο-προοδευτικής! Μουσουλμάνος «ακτιβιστής», αναχωρεί από την Σουηδία και πάει στην Συρία, σκοτώνει, βιάζει, αποκεφαλίζει και μετά επιστρέφει ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΕ στην Σουηδία, "δηλώνει" ότι ..."μετάνιωσε" και του δίνουν ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ σπίτι ΚΑΙ δουλειά, αντί έστω να τον δικάσουν για τα στυγνά εγκλήματα που μόλις διέπραξε!!!


 Άς "οπλισθούμε" τώρα με ΠΟΛΥ μεγάλη υπομονή και να δούμε με τί τρόπο, παρουσιάζει τα γεγονότα, η Σουηδική Τηλεόραση... Η παρουσιάστρια ονόματι Καταρίνα Σάντστρομ (Katarina Sandström), η καλλονή που βλέπετε στην φωτογραφία, με καταγωγή από την Αιθιοπία, εκτός ότι αποκάλεσε τους τζιχαντιστές «ακτιβιστές», κάτι σαν τους ...οικολόγους της 'Greenpeace' ας πούμε, κατηγόρησε και την κυβέρνηση της Βαγδάτης(!) που δεν επέτρεπε σε πρόσφυγες να εισέλθουν στην πόλη, φοβούμενοι οι Ιρακινοί - και με το δίκιο τους! τόσα φριχτά και αιματηρά έχουν ζήσει! - ότι ίσως ανάμεσά τους κρύβονται τζιχαντιστές. 
Τι να κάνει και ο εκπρόσωπος των Ασσυρίων στην Σουηδία, βγήκε ο άνθρωπος και είπε στα κανάλια, ότι το Ισλαμικό Κράτος σφάζει τον λαό του.

Αλλά στη Σουηδία αυτές οι λεπτομέρειες, ελάχιστη σημασία έχουν. Εξ άλλου, η Μόνα Σαχλίν (Mona Sahlin), συντονίστρια επιτροπής ενάντια στημ βία και στον εξτρεμισμό στην Σουηδία, επίσης αρνήθηκε να αποκαλέσει τους τζιχαντιστές «τρομοκράτες», τους είπε (εκείνους που έφυγαν από τη Σουηδία και πήγαν στη Μέση Ανατολή), «επαναπατριζόμενους»!!!!!!!!!!!

Στην φιλελεύθερη και «προοδευτική» Σουηδία, που τόσο πολύ "ορισμένοι" απο εδώ μεριά, σίγουρα ήθελαν να της μοιάσουμε, οι τζιχαντιστές τρομοκράτες που έφυγαν και επιστρέφουν στο έδαφός της, είναι «επαναπατριζόμενοι ακτιβιστές»!!!

Έλεος ρέέέέέέέέέ!
ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου