Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ XAIREENKYRIO


                ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ   XAIREENKYRIO

       Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες της ιστοσελίδας  xereenkyrio –Ελπιδοφόρα Ορθόδοξα Μηνύματα--  εύχομαι να υγιαίνετε  και να έχετε ακμαίο το Ελληνορθόδοξο φρόνημα.
       Θα ήθελα με την ευκαιρία της εισόδου της Νέας Χρονιάς 2015  να ευχηθώ προς όλου σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΥΓΕΙΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
       Μην απελπίζεστε, μην απογοητεύεστε, μην χάνετε την ελπίδα, ο Θεός της φιλτάτης ΕΛΛΑΔΟΣ θα δώσει σύντομα την λύση και θα ξαναέρθει και πάλη η χαρά και η ευτυχία στης οικογένειες των Ελλήνων. Ο καλύτερος και έμπιστος φίλος μας  που δεν πρόδωσε ποτέ την πατρίδα μας είναι ο Χριστός μας. Σύντομα θα βάλει ξανά την υπογραφή Του (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)και θα καθαρίσει την Πατρίδα μας από την κόπρο του Αυγεία. Να εμπιστευόμαστε και να αγαπάμε τον Αρχηγό της πίστεώς μας. Αυτός γνωρίζει καλύτερα από εμάς πότε και πως θα ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι, και θα πετάξει μακριά τα σκύβαλα, τα άχρηστα και ξερά χόρτα, για να αρχίσει και πάλη η ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μας, η οποία είναι διασπαρμένη από ΑΓΙΟΥΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ, και ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, και να ξαναποκτήσει τον σεβασμό και την αγάπη όλης της ανθρωπότητας.
          
       Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω διά την εμπιστοσύνη σας και το ενδιαφέρων, που επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μου xereenkyrio όπου ξεκίνησε πρίν από περίπου 4 μήνες.  
       Ο σκοπός της Ιστοσελίδας είναι να μεταφέρει προς όλους, Χριστιανικό Ορθόδοξο  Σωτήριο Λόγω, Παρηγορία, Ελπίδα, Ορθόδοξη Παράδοση, Ενημέρωση, Πατρίδα, Οικογένεια, σημεία των καιρών,  (άφθονο υλικό από εικόνα και ήχο)   και ότι σχετίζετε με την ψυχική και πνευματική ωφέλεια του ανθρώπου.        
        Αν χρειαστεί στην πορεία θα σας ενημερώσω για τα βιώματά μου, που έζησα, με τη ασχολήθηκα, γιατί περιφρόνησα την κοσμική και υλιστική ζωή, και γιατί τελικά απεφάσισα να γίνω διάκονος της Εκκλησίας του Χριστού.     
        ((μέσα στην Ιστοσελίδα έχω αναρτήσει μερικά παραδοσιακά τραγούδια. Θα καταλάβετε  ίσως από τα παραπάνω που σας γράφω. Ήταν στο παρελθών, ένα μέρος τής ζωής μου………..))

                                             Να είστε όλοι ευλογημένοι 

                                                     Με αγάπη Χριστού
                                                 π. Αλέξανδρος Σαγάνης


       (( έχω το μεγαλύτερο αρχείο σε εικόνα και ήχο από τον Μακαριστό Χριστόδουλο ως
        Επίσκοπος βόλου από το έτος 1987. Κανείς άλλος δεν έχει παρόμοιο υλικό σε εικόνα και ήχο. Όταν θα ολοκληρώνω  το μοντάζ την επεξεργασία και την σκηνοθεσία, θα το ανεβάζω αμέσως στην Ιστοσελίδα μου. Θα μείνετε έκπληκτη από το υλικό το οποίο θα δείτε και θα ακούσετε.))    

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου