Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΔΕΝ ΦΟΦΑΣΤΑ ΜΩΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ; Η μισή Βουλή είναι......... Αν θιγεί ένας ομοφυλόφιλος που διακωμωδεί Θεό και πατρίδα, συλλαμβάνετε τους πολίτες, τώρα που διακωμωδείται η Παναγία μας;

 Ε.Ι.Π.















 

 

Κυρία Ψιχου μου...το επώνυμο σου δεν είναι ολοκληρωμένο...ψυχακιας ναι, ψιχου-λο το μυαλό σου ναι....

Πώς τολμάς να βάζεις στο σταυρό του Χριστού ότι εσύ γουστάρεις.

Ελπίζω να βρεθεί ένας άλλος  ψυχακιας μπροστά σου......να δεις το @άρο από κοντά.  Την Οργή Του να'χεις..

Πάσχα!

Δήλωση στα ΜΜΕ Νίκου Αμοργιανού για την βλάσφημη αφίσα.

Έχετε κάνει την Ελλάδα έναν οίκο ανοχής και δυστυχώς σας ακολουθεί σε αυτή την

κατρακύλα η μισή Βουλή!

"Αυτή η βλάσφημη αφίσα προβάλλεται στο Φεστιβὰλ - Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με τίτλο «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ» της κ. Ελίνας Ψύκου", αναφέρει ο Νίκος Αμοργιανός, εκδότης του Art & Art Magazine επισημαίνοντας πως "απαντώντας στην επιστολή του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης η Διευθύντρια του Φεστιβάλ κ.Ελίζ Ζαλαντό, υπεραμύνθηκε την δήθεν Τέχνη και ομίλησε για λογοκρισία. Κάτι που συνέβη όσοι θυμούνται την εποχή του Καζαντζάκη και του Μάρτιν Σκορσέζε στους κινηματογράφους των Αθηνών, που έγιναν όλα γυαλιά καρφιά. Κυρία πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριε Πρωθυπουργέ, πού είναι εδώ η ευαισθησία και τα ανθρώπινα δικαιώματα; Κόπτεσθε για το αν γιουχάρονται οι Λοάτκι - ομοφυλόφιλοι που περπατούν στους δρόμους των πόλεών μας με τη γόβα και βαμμένα χείλη, ασχημονούν μεταξύ τους, αλλά δεν κόπτεσθε για την προσβολή της δημοσίας αιδούς που θίγονται όλοι οι Έλληνες.

Δεν σας αφορά η Παναγία μας που προβάλλεται έγκυος και γυμνή στον Σταυρό, ενώ αν θιγεί ένας ομοφυλόφιλος που διακωμωδεί τον Θεό και την πατρίδα μας, τότε συλλαμβάνετε τους πολίτες. Έχετε κάνει την Ελλάδα έναν οίκο ανοχής και δυστυχώς σας ακολουθεί σε αυτή την κατρακύλα η μισή Βουλή! Δεν έχετε λίγη ντροπή να εξαφανιστείτε, να δραπετεύσετε και εμφανίζεστε δημόσια με αλαζονικό και παρανοϊκό τρόπο, απειλώντας τον Ρωσικό λαό και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μη σκεπτόμενος ή αδιαφορώντας ότι μας βάζετε σε κίνδυνο και περιπέτειες. Ποιος; Όλοι εσείς που θα εξαφανιστείτε εν μία νυκτί αν συμβεί κάτι.

Αν ο Έλληνας δεν έχει μνήμη ψαριού όπως ελπίζετε και πιστεύετε, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει τον Ιούνιο. Παραιτηθείτε!!!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου