Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Δήλωση-σοκ! Νομπελίστας: Το εμβόλιο δημιουργεί τις μεταλλάξεις

 Ε.Ι.Π.





 





Ο Montagnier πιστεύει ότι ήταν «απαράδεκτη απόφαση» και «τεράστιο λάθος» να ξεκινήσει μαζικός εμβολιασμός

Είναι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που προκαλεί τη μετάλλαξη του ιού και την εμφάνιση νέων παραλλαγών, ισχυρίζεται ο Luc Montagnier, ο οποίος έλαβε το βραβείο Νόμπελ επειδή ανακάλυψε τον ιό του HIV.

Οι μεταλλάξεις έχουν οδηγήσει σε διάφορες παραλλαγές του κορονοϊού. Πιο πρόσφατα, αναφέρεται μια ινδική παραλλαγή που εξαπλώνεται γρήγορα.

Ο Γάλλος ερευνητής και ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagnier, ο οποίος ανακάλυψε τον ιό HIV, βλέπει μια σχέση μεταξύ μεταλλάξεων και εμβολιασμού κατά του ιού. “Είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις παραλλαγές”, λέει σε μια συνέντευξη.

Ο Montagnier πιστεύει ότι ήταν «απαράδεκτη απόφαση» και «τεράστιο λάθος» να ξεκινήσει μαζικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στη μέση της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Εξηγεί ότι το εμβόλιο δημιουργεί αντισώματα που αναγκάζουν τον ιό είτε «να βρει νέες λύσεις» είτε να πεθάνει. Σύμφωνα με τον Montagnier, οι επιδημιολόγοι επιλέγουν να «σιωπήσουν» για το φαινόμενο, γνωστό ως αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση (ADE), παρόλο που το γνωρίζουν.

“Το παρακολουθώ στενά και διεξάγω πειράματα με ασθενείς που έχουν αρρωστήσει με κορονοϊό μετά τον εμβολιασμό Θα μπορέσω να δείξω ότι το εμβόλιο δημιουργεί τις παραλλαγές που είναι ανθεκτικές στο εμβόλιο”, λέει ο Luc Montagnier.

 ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου