Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

..... ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ – Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ

Α.Σ.Ε.Ι.Π.

SIMAIA3


Η εσωτερική ασφάλεια έγινε όνειρο απατηλό!

Από τους 19 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, οι 15 είναι Έλληνες και οι 4 αλλοδαποί, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.
Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών. Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών. Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από
την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα.
Το καρκίνωμα αυτό πρέπει να σπάσει και πρέπει επιτέλους να υπάρξει η πολιτική βούληση από την Αστυνομία να προχωρήσει την έρευνα και να φτάσει στα άτομα που στρατολογούν «πονεμένους πρόσφυγες» που σπάνε τα πάντα σε μια χώρα που χάρη στους μπολσεβίκους που κυβερνούν, τους έχει στα πούπουλα.
Επίσης μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 28χρονος που έχει προσαχθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν για ενέργειες του Ρουβίκωνα και τρεις ανήλικοι, δυο εκ των οποίων στο παρελθόν είχαν προσεχθεί για επεισόδια με αφορμή εκδηλώσεις στη μνήμη Γρηγορόπουλου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με το ρεπορτάζ του είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πριν από τα επεισόδια (διαβάστε: Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι μέσα στο Πολυτεχνείο. Η ιστορία των εαμοβούλγαρων 1944 και 1973 σε πλήρη εξέλιξη.
Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι πράκτορες βρίσκονται εδώ και μέρες στην Αθήνα και παίρνουν μέρος με «αόρατο σχεδιασμό», υποκινώντας και υποδαυλίζοντας εθνικό μίσος.
Τα αποτελέσματα τα είδαμε χθες βράδυ με κουκουλοφόρους να καίνε εθνικά σύμβολα.
Οι ανθέλληνες μπολσεβίκοι γνωρίζουν καλά τα σχέδια των εχθρών της χώρας αλλά δεν αντιδρούν διότι η εθνομηδενιστική κατάργηση των πάντων τους βολεύει.
Η χώρα νιώθει στο πετσί της τον ολοκληρωτισμό και εθνομηδενισμό του κομμουνισμού.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου