Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η απομυθοποίηση της «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»! Είναι σατανικοί! Είναι το μόρφωμα μιας εγκληματικής διακυβέρνησης!

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.

2017-10-24_105001-620x450


Η απομυθοποίηση της «αριστεράς» δυστυχώς λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα έχοντας θύματα τον ίδιο τον λαό μας. Όλη η προπαγάνδα δεκαετιών της «αριστεράς» του λαού, έπρεπε να την βιώσουμε, να τελματώσουν Πατρίδα Έλληνες και Ελληνίδες, Ιερά και Όσια – Ορθοδοξία, για να έρθει αυτό το
πρωτοφανές στην Διεθνή Ιστορία «μόρφωμα» και να αποδείξει πως όλα ήταν επίπλαστα. Ένας
μεγάλος μύθος.
Έξι δις ευρώ μειώθηκαν οι κοινωνικές δαπάνες την περίοδο 2015-2017. Κατάρρευση της υποτιθέμενης «κοινωνικής ευαισθησίας» του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ. Μία κατάρριψη η οποία τεκμηριώνεται μέσα από τα επίσημα δεδομένα, όπως παρουσιάζονται σε οικονομικές εκθέσεις εντός και εκτός χώρας. Μείωση κοινωνικών δαπανών για ασφάλιση, περίθαλψη, κοινωνική πρόνοια και απασχόληση, κατά 5,7 δισ. ευρώ την τριετία διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ (2015-2017) σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα 2012-2014!
Επιπλέον, η φτώχεια εκτοξεύθηκε την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την Ελλάδα να λαμβάνει θέση πρωταθλήτριας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με το ποσοστό των Ελλήνων που ζουν στο όριο της φτώχειας να αγγίζει το 35,6% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), έναντι 28,1% το 2008. (*Που βλέπουν τους ευτυχισμένους Έλληνες και σε ποιους δρόμους της πρωτεύουσας; Πως ξεστομίζουν πως οι Έλληνες έτρωγαν από τους κάδους πριν, ενώ
τώρα τρώνε με χρυσά κουτάλια; Ζουν σε έναν δικό τους άρρωστο ψυχοπαθή κόσμο χωρίς επιστροφή.) Στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό έπεσε το 2016 στο 23,4% (117,5 εκατ. άνθρωποι), κάτω από τα επίπεδα του 2008 (23,7%). Ενώ αρνητικές επιδόσεις παρουσιάζουν στην Ελλάδα και οι τομείς του κοινωνικού χάσματος, της περιθωριοποίησης και ανεργίας.
Δυστυχώς όλα αυτά που περιέγραψα παραπάνω αναμένεται να επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο μετά και το νέο «ψαλίδι» στις κοινωνικές παροχές που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές. Η ενσωμάτωση όλων των προνομιακών και κοινωνικών επιδομάτων, σε αυτό που ονόμασαν εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα, θα οδηγήσει σε πλήρη κατρακύλα ή και κατάργηση πλήθους επιδομάτων:
-Αναπηρίας (μειώσεις άνω του 50% επί του συνόλου).
-Οικογενειακά (κατάργηση του επιδόματος για το τρίτο τέκνο).
-Στο επίδομα θέρμανσης, στα φοιτητικά βοηθήματα και στα επιδόματα στέγασης, ενώ θα μειωθούν δραστικά οι δικαιούχοι τους.
Σύμφωνα τώρα με μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας, η καθολική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος που ονομάζεται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το 2013 στην Ελλάδα θα μπορούσε να αυξήσει το εισόδημα 1.200.000 ατόμων ( ή 11% του πληθυσμού) μειώνοντας το χάσμα της φτώχειας κατά το ένα τρίτο.
Το φαινόμενο της μείωσης των κοινωνικών δαπανών συμβαίνει παρά τη δέσμευση της Ελλάδας με τη συμφωνία του 2015 (Νόμος 2336/2015),να βελτιώσει τον σχεδιασμό του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας με τη συνολική επανεξέτασή του, καθώς όπως λειτουργεί σήμερα το σύστημα ανταμείβονται όσοι αποκρύπτουν τα πραγματικά εισοδήματα, οι οποίοι στην περίπτωση αυτή σύμφωνα με τη μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας, είναι 754.269 άτομα.
Και ενώ οι Προδότες αυτοί, οι άσχετοι και αμόρφωτοι απέδειξαν πόσο άχρηστοι είναι, κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζονται επιφανή στελέχη τους να περιγελούν τους Έλληνες και τι Ελληνίδες με σωρεία ψεμάτων και ανακριβειών. «Ειρωνευόμενοι τον λαό πως μαζί τους καλοπερνάει». Είναι δε τόσο αλήτες που προβάλουν μια εικόνα ευτυχισμένου κόσμου, του τέλους των μνημονίων που έρχεται, μια ανάπτυξη που συνεχώς φτάνει και την ίδια στιγμή οι άνθρωποι πεθαίνουν στα σπίτια τους μιας και τα νοσοκομεία της χώρας δεν έχουν ούτε ιατρικό υλικό, ούτε προσωπικό για να σώσουν τον «ασθενή» Έλληνα και Ελληνίδα.
Η Αθήνα είναι γεμάτη από αστέγους, τα ψωμιά που κρεμάνε οι φιλότιμοι αρτοποιοί στους κάδους σκουπιδιών εξαφανίζονται στην στιγμή και τα σκουπίδια από τις λαϊκές αγορές με τα σάπια λαχανικά γεμίζουν τα καρότσια των φτωχών Ελλήνων. Οι ουρές στον ΟΑΕΔ αμέτρητες, για μια θέση των 250 Ε τον μήνα, που αναλογεί σε μεροκάματο των 10 Ε. Αυτοί είναι οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ που κυβερνούν με πρόσχημα την «τσιπροαριστερή κοινωνική πολιτική» και συνάμα την καμμενοδεξία πλευρά της ψευτοπατριωτικής συμμετοχής.
Οι Εκκλησίες μας γεμίζουν κάθε μέρα από πεινασμένους πατριώτες. Τα παιδία μας λιποθυμούν στα σχολεία και οι Κυβερνώντες δεν έχουν κανένα απολύτως έλεος. Κυβερνούν Σταλινικά, απολύτως φασιστικά. Σατανικά όπως και τα αρχικά σχέδια τους, αρπαγής της εξουσίας, αυτή την φορά χωρίς τανκς στον δρόμο, αλλά με ψέμμα και κοροϊδία. Αυτοί είναι οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτοί είναι και οι ψευτοθρήσκοι του ΑΝΕΛ που απέδειξαν την διαβολικότητά τους ψηφίζοντας το νόμο επιλογής ανηλίκων αλλαγής φύλου.
Όσα έρχονται με αυτούς στην κυβέρνηση είναι πολύ χειρότερα. Κι άλλα μέτρα και άλλη πείνα και άλλο σκοτάδι. Και άλλη εκμετάλλευση και άλλο πόνο και άλλη φτώχια. Και άλλοι Έλληνες να μεταναστεύουν και άλλοι άνεργοι, και άλλοι άστεγοι και και και…..
Γι αυτό δεν έχουμε άλλη λύση από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το Κίνημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Δεν γίνεται να μην μπούμε μπροστά να τους σταματήσουμε ΤΩΡΑ! Αύριο θα είναι ήδη αργά. Χιλιάδες οι Έλληνες που αυτοκτόνησαν και αυτοκτονούν από το αδιέξοδο που οδηγήθηκε η ζωή τους.
ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
Κίνημα Ανατροπής Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κοσνολάκης).
Έρχεται Ανακοίνωση δυναμικής καθόδου Αντίστασης και Πολιτικού διεξόδου από το τέλμα.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου