Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτες δηλώσεις από τον Δαλάι Λάμα: Εγκρίνει τις σφαγές χριστιανών και υμνεί την ΕΣΣΔ!

π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.
 λαμα
Απίστευτες δηλώσεις σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης..
Ο Δαλάι Λάμα, συμπορευτής του Πάπα Φραγκίσκου στην κατεύθυνση της Πανθρησκείας, της ένωσης δηλαδή των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη, φαίνεται πως ενστερνίζεται και την πολιτική ιδεολογία της Νέας Τάξης, η οποία είναι ο Κομμουνισμός.
Παρουσιάζεται μάλιστα ως πολέμιος του Χριστιανισμού, αντικληρικός και συναγωνιστής του
Ροβεσπιέρου, του Λένιν και του Στάλιν.
Αν ζούσε σε άλλες εποχές θα ήταν επαναστάτης μπολσεβίκος, όπως ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμή την συνάντηση που είχε με βουδιστές χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
 
Ο Tenzin Gyatso, όπως είναι το πολιτικό του όνομα, δήλωσε πεπεισμένος, πως θα ήταν πρωταγωνιστής της «Μεγάλης Σοσιαλιστική Οκτωβριανής Επανάστασης, η οποία οργανώθηκε από την Νέα Τάξη, προκειμένου να ανατραπεί ο Τσάρος της Παλαιάς Τάξης και συνοδεύτηκε με σφαγές χιλιάδων χριστιανών, τις οποίες ο Δαλάι Λάμα δείχνει να εγκρίνει.
Εξήρε όμως και τις άλλες επαναστάσεις της Νέας Τάξης στην Ευρώπη, όπως την γαλλική, κατά την οποία επίσης σφαγιάστηκαν χριστιανοί και πυρπολήθηκαν εκκλησίες.
«Αν ζούσα εκείνη την εποχή, θα ήμουν μέλος της κίνησης εναντίον θρησκευτικών θεσμών (σ.σ. δηλαδή του Χριστιανισμού που επικρατούσε στην Ρωσία), οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους φτωχούς ανθρώπους και χειραγωγούσαν τους πιστούς. Αυτό είναι απαράδεκτο. Γι’ αυτό δεν με εκπλήσσει, ότι κατά την διάρκεια των επαναστάσεων οι άνθρωποι αρνήθηκαν την θρησκεία», τόνισε μεταξύ άλλων.
eleysis-ellinwn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου