Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΡΟΣ ΚΑ΄ Περί Ροταριανών

                                     ΜΕΡΟΣ   ΚΑ΄

                       Απαγορεύεται οι Ροταριανοί να βαπτίζουν
     Και το 1974 η Εκκλησία της Ελλάδος απεφάνθη ως εξής δια τους Ροταριανούς:
«Κατόπιν εισηγήσεως της αρμοδίας Μονίμου Συνοδικής Επιτροπής Νομοκανονικών Ζητημάτων ότι
κατά την έννοιαν της  υπ’ αριθμ. 622/742/691/6.3.1951 Συνοδικής Εγκυκλίου εν συνδυασμώ και προς την φύσιν των υπό του Αναδόχου αναλαμβανομένων καθηκόντων του κατηχήσαι δεόντως καί κατά τε τα ορθόδοξα δόγματα και τας εκκλησιαστικάς παραδόσεις τον αναδεκτόν, η ιδιότης τινός ως Ροταριανού, κατόπιν των περί της οργανώσεως «Ρόταρυ» υπαρχόντων στοιχείων, δεν αποτελεί εχέγγυον εκπληρώσεως εις το ακέραιον των ως είρηται υποχρεώσεων του Αναδόχου. 
     Όθεν επί τη βάσει των προεκτεθέντων , δύναται να ευσταθήση ως εύλογος     επιφύλαξίς τις ή και άρνησις οιουδήποτε εκκλησιαστικού Λειτουργού, όπως δεχθή ως Ανάδοχο μέλος τι της οργανώσεως «Ρόταρυ» .
                                                                 Ξεσκέπασμα του Ρόταρυ (σ. 44)
                                                                                    †  Αρχιμ. Χαρ. Βασιλοπούλου

                                           Τράστ καί σουπερμάρκετ
     Μέσα στις αίθουσες της Λέσχης των Ρόταρυ γεννήθηκαν τα τρομερά «τράστ» πολυεθνικών εταιρειών, που ξαπλώθηκαν με τα τρομερά πλοκάμια τους καί έξω από την Αμερική, καταπνίγοντας και εκμηδενίζοντας την κάθε ατομική πρωτοβουλία των
μ ι κ ρ ώ ν  «μ π ί ζ ν ε σ μ ε ν» .  Εκεί μέσα ακόμη γεννήθηκε και η ιδέα των «σούπερ μάρκετ» , που έπνιξε και πνίγει τον μικρό φτωχο-μπακάλη της γειτονιάς και όταν θα εκλείψη ολοσχερώς  αυτός, θα μας ταΐζη τότε ο ένας σούπερ μπακάλης εκείνο, που θέλει αυτός! Και αυτός ο σούπερ-μπακάλης, ή σούπερ φούρναρης θα είναι ασφαλώς 100% ένας ΡΟΤΑΡΥ!
     Σήμερα τα τρομακτικά «τράστ», όχι μόνο ανέλαβαν μονοπωλιακώς να μας ταΐζουν, ποτίζουν και ντύνουν, αλλά και να….μας ξεντύνουν….
                                                                                 Ξεσκέπασμα του Ρόταρυ (σ.18)
                                                                                                           † Αρχιμ. Χαρ. Βασιλοπούλου
                                                  Τίνος είσθε στρατιώται;   
     Λέγει ο Απόστολος Παύλος: «Εμοί δε μη γένοιτο Καυχάσθαι ει μη εν τω σταυρώ του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δι’ ου εμοί κόσμος εσταύρωται καγώ τω κόσμω»   (Γαλ. 6, 14)  Δηλαδή μας λέγει ο απόστολος Παύλος ότι για τίποτε δεν πρέπει να καυχηθούμε παρά μόνο για τον Σταυρό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να υπάρχουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί και να λέγουν «είμεθα στρατιώται του Ρόταρυ, των Λάιονς ή των Προσκόπων και είμαστε υπερήφανοι»;
     Σε μας σημεία είναι ο Τίμιος Σταυρός. Σε αυτούς σημεία είναι οι θεοί των Εθνών. Όμως η Αγία Γραφή λέγει «οι θεοί των Εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95, 35) Διότι έφ’ όσον επί της σημαίας των έχουν σύμβολον την κεφαλή θεάς, ευρίσκονται υπό την επήρεια του ειδωλολατρικού πνεύματος, δηλαδή του Σατανά.
                                                                         † «Ρόταρυ» Μητρ. Αυγ. Καντιώτου
                                                  Το Ρόταρυ όργανον της Μασονίας    
     Βασίζομεν την κατηγορίαν μας επί των εξής σημείων:
  1. Εις την ιστορίαν του Ρόταρυ είδαμε πως η καλή τότε Οργάνωσις των Ροταριανών περιήλθε εις χείρας της Μασονίας. Από όσα ελέχθησαν εκεί, πείθεται κανείς ακραδάντως, ότι ν Μασονία κατευθύνει αοράτως σήμερα την οργάνωσιν του Ρόταρυ, δια να εξυπηρετή τους σκοπούς της.
  2. Το ειδικόν σήμα των εξεχόντων Ροταριανών φέρει εις το μέσον το σύμπλεγμα των «Θεοσοφιστών» εωσφοριστών, ήτοι μαύρο και λευκό τρίγονων εν είδει συμπλέγματος, με το πρώτον εξ αυτών στρεφόμενον προς τα κάτω!  (βλ.σχετικήν φωτοτυπίαν).
  3. Οι Ροταριανοί ακολουθούν την αυτήν τακτικήν με τους μασόνους (ειδικαί τελεταί εισδοχής νέων προσυλύτων, αλληλοβοήθεια, συνεστιάσεις, νεολαία κλπ.).
  4. Όταν η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας Ελλάδος απηγόρευσε εις τους Ροταριανούς να παρίστανται ως ανάδοχοι, οι θεοσοφισταί επετέθησαν με πρωτοφανή εμπάθειαν κατά της Εκκλησίας  . «Πάλι! Η Ηρωδιάς της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού μαίνεται……» γράφουν εις το περιοδικόν τους («Ιλισός», Τεύχος 104, σελ.154).
Διατί όμως ανέλαβαν την υπεράσπισιν του Ρόταρυ οι θεοσοφισταί;  Διότι απλούστατα και οι θεοσοφισταί ανήκουν στο ίδιο μαγαζί της Μασονίας, (βλ.περί τούτου εις το βιβλίον ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ)
                                                  Ξεσκέπασμα του Ρόταρυ (σ.39)
                                                                 †  Αρχι. Χαρ. Βασιλοπούλου





Το έμβλημα του Ρόταρυ, ο οδοντωτός τροχός καταμαρτυρεί ότι η λέσχη κινεί και κινείται από ετέρους αφανείς τροχούς με εμπλεκόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες λέσχες σε Αμερική, Ευρώπη (με κέντρο την Ελβετία, όπου γίνονται τα συνέδρια), Αυστραλία, Αφρική, Ασία. Το δε ειδικό σήμα της λέσχης (σύμπλεγμα λευκού και αντεστραμένου μαύρου τριγώνου) είναι των «Θεοσοφιστών» και η σημαία τους εικονίζει κεφαλή ειδωλολατρικής θεότητας!


                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου