Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ο μεγάλος ανεπανάληπτος ηγέτης μέρος 22

                          ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
                Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ
                                  ΗΓΕΤΗΣ
                                  ΜΕΡΟΣ 22
                                 π.Α.Σ.Ε.Ι.Π.
Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστόδουλος φώτο

                           Το σύμφωνο ελευθέρας συμβιώσεως  3-11-2002
     Ο λαός μας, στη μεγάλη του πλειοψηφία, είμαι βέβαιος ότι στη συνείδησή του ουδέποτε θα δεχτεί, λ.χ. , ως δήθεν «γάμο» τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων  ούτε ως φυσιολογική οικογένεια
αυτή στην οποία  στο κυοφορούμενο έμβρυο θα αμφισβητείται των γονέων η μητρότητα ή η πατρότητα. Είναι, τέλος, αποδεδειγμένο από την Ιστορία μας ότι νόμοι ανθρώπινοι, που έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα και την ευσέβεια του λαού, αχρηστεύονται  από μόνοι τους.

                     Θα γίνουμε οι κακόμοιροι της Ευρώπης 1-1-2002 
     Σήμερα, ορισμένα βιβλία για τα παιδιά διαστρέφουν την Ιστορία ή διαγράφουν την Εκκλησία από το λεξιλόγιό τους. Σήμερα, εν ονόματι της ελευθερίας, αφήνουμε αχαλίνωτο κάθε δικό μας πάθος και καταστρέφουμε στις ψυχές των παιδιών κάθε ιερό και όσιο,  μεταξύ των οποίων πρώτιστα την Κυριακή ως ημέρας του Κυρίου και, στη συνέχεια, τη συνοχή και την ενότητα της οικογενείας, την ιερότητα του γάμου, τη συνέχεια μας ως Ελλήνων. Η παρακμιακή αυτή κατάσταση γίνεται ακόμη περισσότερο επικίνδυνη, γιατί, αν επικρατήσει η αντίληψη της αποκοπής των ριζών μας και της εγκαταλείψεως της κληρονομιάς μας, θα μετατραπούμε σε άμορφους ψυχικά και κακόμοιρους πολιτισμικά μέτοικους της Ενωμένης Ευρώπης του 21ου αιώνα.  Οι γάμοι όλο και γίνονται σε μεγαλύτερη ηλικία. Πριν από 30 χρόνια, πρίν, δηλαδή, από μια γενιά, ο νέος παντρευόταν κατά μέσον όρο στα 25 και η νέα στα 23. Σήμερα, ο μέσος όρος φτάνει τα 33 για τα αγόρια και τα 30 για τα κορίτσια. Αυτό έχει συνέπεια και στην τεκνοποιία και στην ποιότητα της σχέσεως γονέων μα τα παιδιά. Όσο μεγαλώνει κανείς τόσο απομακρύνεται από την παιδική ηλικία, τόσο και δυσκολεύει να καταλάβει το παιδί, να παίξει μαζί του, να συζητήσει. Και επιπλέον, στενεύουν τα όρια για απόκτηση πολλών παιδιών, και πολλές οικογένειες μένουν στο ένα παιδί. Στην όλο και περισσότερο ανταγωνιστική κοινωνία που ζούν οι νέοι και οι νέες, χρειάζεται να επεκτείνουν χρονικά τις σπουδές τους για να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια. Έτσι, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση  προσόντων βάζουν σε δεύτερη την απόκτηση οικογένειας. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτεί η Εκκλησία να γεννιούνται παιδιά που δεν ξέρουν ποια είναι η μητέρα τους ή ποίος ο πατέρας τους. Δεν θα δεχτεί η Εκκλησία να μπορούν να παντρευτούν αδέλφια χωρίς να το γνωρίζουν. Δεν θα δεχτεί η Εκκλησία να γεννιούνται παιδιά από ομοφυλόφιλους δήθεν γονείς, κάτι που σε κανένα κράτος της Ευρώπης δεν έχει επιτραπεί. Δυστυχώς, αγαπητοί μου, στα αρνητικά διεκδικούμε την πρωτιά και όχι στην εντιμότητα και την τιμιότητα.  Το γνωρίζετε ότι στη διαφθορά είμαστε επίσης πρώτοι, κατέχοντας την κορυφαία θέση – αλλά από το τέλος – στην εντιμότητα…..

                                              ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου