Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ

Το Εθνικό Μέτωπο τίμησε τους νεκρούς του συμμοριτοπολέμου

    

30.08.2014: Κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του στρατάρχη Παπάγου από αντιπροσωπεία στελεχών του Εθνικού Μετώπου.
Αντιπροσωπεία στελεχών του Εθνικού Μετώπου με επικεφαλής τον γενικό γραμματέαΜάνο Κώνστα, τίμησε την μνήμη των ηρώων στο άγαλμα του αρχιστρατήγου Αλέξανδρου Παπάγου.
Η μεγάλη νίκη του Εθνικού Στρατού, που έσωσε την πατρίδα από την κομμουνιστική επιβολή και οδήγησε τη χώρα στην ελευθερία, έχει εξαφανιστεί σκοπίμως από όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους επίσημους φορείς του ελληνικού κράτους. Η ημερομηνία που είχε συνδυαστεί με τον εορτασμό της πολεμικής αρετής των Ελλήνων έχει κυριολεκτικά αποσιωπηθεί από το μεταπολιτευτικό σύστημα που φαίνεται να ενοχλείται από την ιστορική μνήμη.
Οι μάχες του συμμοριτοπολέμου που ήταν σκληρές, είχαν ένα φοβερό, θλιβερό απολογισμό. Χιλιάδες νεκρούς αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, χιλιάδες νεκρούς πολίτες, όλων των ηλικιών, χιλιάδες
θύματα του παιδομαζώματος και των πολλών φρικαλεοτήτων. Στοίχισαν στην Ελλάδα την καταστροφή της χώρας, της αγροτικής οικονομίας και της βιομηχανίας.Ρήμαξαν την ανταρτόπληκτη ορεινή Ελλάδα και βύθισαν στο πένθος σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια. Η Ελλάδα περιορίστηκε έτσι και απέναντι στις εθνικές της διεκδικήσεις και καθυστέρησε σε όλους τους τομείς ανάπτυξης με συνέπειες ολέθριες στο δημογραφικό ζήτημα και στο μέλλον της.
Η σιωπή και στρέβλωση των γεγονότων που τόσο έντεχνα καλλιεργήθηκαν από το αμαρτωλό σύστημα της Μεταπολίτευσης δεν πρόκειται να επιβληθούν τελικώς. Όσο υπάρχουν σκεπτόμενοι Έλληνες, υπάρχει ιστορική μνήμη και τιμή. Το Εθνικό Μέτωπο θυμάται και τιμά τους νεκρούς του συμμοριτοπολέμου. Θυμάται και τιμά αυτούς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ακεραιότητα της πατρίδας. Αθάνατοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου